ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Vitamins: Their Role in the Human Body

دانلود کتاب ویتامین ها: نقش آنها در بدن انسان

Vitamins: Their Role in the Human Body

مشخصات کتاب

Vitamins: Their Role in the Human Body

دسته بندی: بیوشیمی
ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780632064786, 0632064781 
ناشر: Wiley-Blackwell 
سال نشر: 2004 
تعداد صفحات: 445 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 8 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 56,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 16


در صورت تبدیل فایل کتاب Vitamins: Their Role in the Human Body به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب ویتامین ها: نقش آنها در بدن انسان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب ویتامین ها: نقش آنها در بدن انسان

این مرجع تک منبعی دانش کنونی از خواص بیولوژیکی ویتامین ها را در زمینه تغذیه انسان گرد هم می آورد. ویتامین ها کوآنزیم ها، آنتی اکسیدان ها یا پیش سازهای هورمون ها هستند و بنابراین در بسیاری از فرآیندهای بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی نقش دارند. آنها نقش حیاتی در حفظ سلامت دارند و شواهدی وجود دارد که منابع غذایی ویتامین ها اثرات مفیدی در پیشگیری از بیماری های مربوط به قلب، بیماری های استخوانی و احتمالاً سرطان دارند. در ادامه فصل‌های مقدماتی درباره جنبه‌های تاریخی و تغذیه‌ای ویتامین‌ها، چهار فصل بعدی جنبه‌های مرتبط و مفصلی از فیزیولوژی و آناتومی عملکردی، بیوشیمی، ایمونولوژی و تنظیم سنتز پروتئین توسط گیرنده‌های هورمون هسته‌ای را پوشش می‌دهد. این فصل‌های پس‌زمینه، که توسط واژه‌نامه‌ای از اصطلاحات پشتیبانی می‌شوند، اصول علمی را ارائه می‌دهند که عملکرد ویتامین بر آن‌ها مبتنی است. سیزده فصل زیر به نوبه خود به هر ویتامین می پردازد. حوزه های موضوعی شامل ساختار شیمیایی، جذب روده ای، حمل و نقل، متابولیسم، اقدامات بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی، خواص تنظیم کننده ایمنی، بیماری های مرتبط با کمبود و سمیت بالقوه است. کتابشناسی گسترده خواننده را به ادبیات تحقیق اصلی ارجاع می دهد. ویتامین ها برای متخصصان تغذیه، بیوشیمیست ها، فیزیولوژیست ها و پزشکان، چه محقق، چه معلم و چه دانش آموز، مورد توجه قرار می گیرد. دانشمندان علوم غذایی، فن‌آوران مواد غذایی و بسیاری دیگر که در حرفه‌های بهداشتی کار می‌کنند نیز از این کتاب استفاده و علاقه زیادی پیدا می‌کنند. گنجاندن اصول نظری در فصل‌های پس‌زمینه، این کتاب را به نقطه شروع ایده‌آلی برای کسانی که خارج از حوزه کار می‌کنند و نیاز به دید کلی جامعی از موضوع دارند تبدیل می‌کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This single-source reference draws together the current knowledge of the vitamins' biological properties in the context of human nutrition. Vitamins are co-enzymes, antioxidants or precursors of hormones and are therefore involved in a great many biochemical and physiological processes. They play a vital role in the maintenance of health, and there is evidence that dietary sources of vitamins have beneficial effects in the prevention of heart-related diseases, bone diseases and possibly cancer. Following introductory chapters on historical and nutritional aspects of vitamins, the next four chapters cover relevant and detailed aspects of physiology and functional anatomy, biochemistry, immunology and the regulation of protein synthesis by nuclear hormone receptors. These background chapters, supported by a glossary of terms, provide the scientific principles upon which vitamin functions are based. The following thirteen chapters deal with each vitamin in turn. Subject areas include chemical structure, intestinal absorption, transport, metabolism, biochemical and physiological actions, immunoregulatory properties, deficiency-related diseases and potential toxicity. An extensive bibliography refers the reader to the original research literature. Vitamins is aimed at nutritionists, biochemists, physiologists and physicians whether they be researchers, teachers or students. Food scientists, food technologists and many others working in the health professions will also find much of use and interest in the book. The inclusion of the theoretical principles in the background chapters makes the book an ideal starting point for those working outside the area who need a solid overview of the subject.





نظرات کاربران