ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Microarray detection and characterization of bacterial foodborne pathogens

دانلود کتاب تشخیص ریزآرایی و خصوصیات پاتوژنهای ناشی از مواد غذایی باکتریایی

Microarray detection and characterization of bacterial foodborne pathogens

مشخصات کتاب

Microarray detection and characterization of bacterial foodborne pathogens

ویرایش: 1 
نویسندگان: , , ,   
سری: SpringerBriefs in food, health, and nutrition 
ISBN (شابک) : 9781461432500, 1461432502 
ناشر: Springer US 
سال نشر: 2012 
تعداد صفحات: 134 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 38,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب تشخیص ریزآرایی و خصوصیات پاتوژنهای ناشی از مواد غذایی باکتریایی: علوم غذایی، شیمی / علوم غذایی، عمومی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 11


در صورت تبدیل فایل کتاب Microarray detection and characterization of bacterial foodborne pathogens به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تشخیص ریزآرایی و خصوصیات پاتوژنهای ناشی از مواد غذایی باکتریایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تشخیص ریزآرایی و خصوصیات پاتوژنهای ناشی از مواد غذایی باکتریایی



این مروری بر پیشرفت‌های اخیر در استفاده از ریزآرایه DNA برای تشخیص پاتوژن‌های منتقله از غذا است. تشخیص و شناسایی سریع پاتوژن های غذایی برای ایمنی مواد غذایی حیاتی است. بسیاری از فناوری های مرتبط تا به امروز به شدت توسعه یافته اند. فناوری ریزآرایه DNA راه جدیدی را برای ایمنی مواد غذایی شامل تشخیص و شناسایی عوامل بیماری زا ارائه می دهد. ریزآرایه DNA می تواند برای تشخیص و شناسایی عوامل بیماری زا با تجزیه و تحلیل الگوهای هیبریداسیون بین پروب های جذب و اسیدهای نوکلئیک جدا شده از نمونه های غذا یا باکتری ها استفاده شود. این امکان تشخیص سریع، دقیق و مقرون به صرفه‌تر پاتوژن‌ها را در مقایسه با روش‌های سنتی کشت یا سنجش ایمنی فراهم می‌کند. استفاده از ریزآرایه‌های DNA برای باکتری‌های مختلف موجود در مواد غذایی، مانند کمپیلوباکتر، سالمونلا، لیستریا مونوسیتوژنز، یا اشریشیا کلی تولیدکننده سم شیگا، شناسایی سریع و شناسایی ویژگی‌های ژنتیکی آن‌ها (مانند مقاومت ضد میکروبی، حدت) را بهبود می‌بخشد. از آنجایی که بیماری‌های ناشی از مواد غذایی باکتریایی تهدیدات جدی‌تری برای مراقبت‌های بهداشتی عمومی ایجاد می‌کنند، توسعه روش‌های سریع و دقیق برای تشخیص و شناسایی عوامل بیماری‌زا برای کنترل مناسب آنها در اولین زمان حیاتی است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This is a review of recent advances on the use of DNA microarray for diagnosing foodborne pathogens. Rapid detection and characterization of foodborne pathogens is critical for food safety. Many relevant technologies have been intensively developed to date. DNA microarray technology offers a new way to food safety involving pathogen detection and characterization. DNA microarray can be used for detection and characterization of pathogens by analyzing hybridization patterns between capture probes and nucleic acids isolated from food samples or bacteria. It allows more rapid, accurate, and cost-effective detection of pathogens compared with traditional approaches of cultivation or immuno-assays. The application of DNA microarrays to different foodborne bacteria, such as Campylobacter, Salmonella, Listeria monocytogenes, or Shiga toxin producing Escherichia coli, will improve their rapid identification and characterization of their genetic traits (e.g., antimicrobial resistance, virulence). As bacterial foodborne diseases are posing more serious threats to public healthcare, development of rapid and accurate methods for pathogen detection and characterization is critical to their proper control at the earliest time.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-ix
Introduction to Foodborne Diseases....Pages 1-11
Detection, Identification, and Analysis of Foodborne Pathogens....Pages 13-32
DNA Microarrays: Principles and Technologies....Pages 33-47
Bioinformatics in Support of Microarray Experiments....Pages 49-92
Applications of DNA Microarrays to Study Bacterial Foodborne Pathogens....Pages 93-114
Future Trends....Pages 115-123
Back Matter....Pages 125-126




نظرات کاربران