ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The Cambridge world history of food vol 1

دانلود کتاب تاریخ جهان کمبریج حجم غذا 1

The Cambridge world history of food vol 1

مشخصات کتاب

The Cambridge world history of food vol 1

ویرایش:  
نویسندگان: , ,   
سری: Gale virtual reference library 
ISBN (شابک) : 0511074131, 9780521402163 
ناشر: Cambridge University Press  
سال نشر: 2000 
تعداد صفحات: 1153 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 16 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 44,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 14


در صورت تبدیل فایل کتاب The Cambridge world history of food vol 1 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تاریخ جهان کمبریج حجم غذا 1 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی



فهرست مطالب

Contents (ix)......Page 8
List of Tables, Figures, and Maps (xix)......Page 18
List of Contributors (xxix)......Page 27
Preface (xxxvii)......Page 34
Acknowledgments (xxxix)......Page 36
About These Volumes and How To Use Them (xli)......Page 38
Introduction (1)......Page 40
Part I. Determining What Our Ancestors Ate (11)......Page 50
I.1 Dietary Reconstruction and Nutritional Assessment of Past Peoples: The Bioanthropological Record (13)......Page 51
I.2 Paleopathological Evidence of Malnutrition (34)......Page 72
I.3 Dietary Reconstruction As Seen in Coprolites (44)......Page 82
I.4 Animals Used for Food in the Past: As Seen by Their Remains Excavated from Archaeological Sites (51)......Page 89
I.5 Chemical Approaches to Dietary Representation (58)......Page 96
I.6 History, Diet, and Hunter-Gatherers (63)......Page 101
Part II. Staple Foods: Domesticated Plants and Animals (73)......Page 110
II.A.1. Amaranth (75)......Page 112
II.A.2 Barley (81)......Page 118
II.A.3 Buckwheat (90)......Page 127
II.A.4 Maize (97)......Page 134
II.A.5 Millets (112)......Page 149
II.A.6 Oat (121)......Page 158
II.A.7 Rice (132)......Page 169
II.A.8 Rye (149)......Page 186
II.A.9 Sorghum (152)......Page 189
II.A.10 Wheat (158)......Page 195
II.B.1 Bananas and Plantains (175)......Page 212
II.B.2 Manioc (181)......Page 218
II.B.3 Potatoes (White) (187)......Page 224
II.B.4 Sago (201)......Page 238
II.B.5 Sweet Potatoes and Yams (207)......Page 244
II.B.6 Taro (218)......Page 255
II.C.1 Algae (231)......Page 268
II.C.2 The Allium Species (Onions, Garlic, Leeks, Chives, and Shallots) (249)......Page 286
II.C.3 Beans, Peas, and Lentils (271)......Page 308
II.C.4 Chili Peppers (281)......Page 318
II.C.5 Cruciferous and Green Leafy Vegetables (288)......Page 325
II.C.6 Cucumbers, Melons, and Watermelons......Page 335
II.C.7 Fungi (313)......Page 350
II.C.8 Squash (335)......Page 372
II.C.9 Tomatoes (351)......Page 388
II.D.1 Chestnuts (359)......Page 396
II.D.2 Peanuts (364)......Page 401
II.E.1 An Overview of Oils and Fats, with a Special Emphasis on Olive Oil (375)......Page 412
II.E.2 Coconut (388)......Page 425
II.E.3 Palm Oil (397)......Page 434
II.E.4 Sesame (411)......Page 448
II.E.5 Soybean (422)......Page 459
II.E.6 Sunflower (427)......Page 464
II.F.1 Spices and Flavorings (431)......Page 468
II.F.2 Sugar (437)......Page 474
II.G.1 American Bison (450)......Page 487
II.G.2 Aquatic Animals (456)......Page 493
II.G.3 Camels (467)......Page 504
II.G.4 Caribou and Reindeer (480)......Page 517
II.G.5 Cattle (489)......Page 526
II.G.6 Chickens (496)......Page 533
II.G.7 Chicken Eggs (499)......Page 536
II.G.8 Dogs (508)......Page 545
II.G.9 Ducks (517)......Page 554
II.G.10 Game (524)......Page 561
II.G.11 Geese (529)......Page 566
II.G.12 Goats (531)......Page 568
II.G.13 Hogs (Pigs)......Page 573
II.G.14 Horses (542)......Page 579
II.G.15 Insects (546)......Page 583
II.G.16 Llamas and Alpacas (555)......Page 592
II.G.17 Muscovy Ducks (559)......Page 596
II.G.18 Pigeons (561)......Page 598
II.G.19 Rabbits (565)......Page 602
II.G.20 Sea Turtles and Their Eggs (567)......Page 604
II.G.21 Sheep (574)......Page 611
II.G.22 Turkeys (578)......Page 615
II.G.23 Water Buffalo (583)......Page 620
II.G.24 Yak (607)......Page 644
Part III. Dietary Liquids (617)......Page 653
III.1 Beer and Ale (619)......Page 654
III.2 Breast Milk and Artificial Infant Feeding (626)......Page 661
III.3 Cacao (635)......Page 670
III.4 Coffee (641)......Page 676
III.5 Distilled Beverages (653)......Page 688
III.6 Kava (664)......Page 699
III.7 Khat (671)......Page 706
III.8 Kola Nut (684)......Page 719
III.9 Milk and Dairy Products (692)......Page 727
III.10 Soft Drinks (702)......Page 737
III.11 Tea (712)......Page 747
III.12 Water (720)......Page 755
III.13 Wine (730)......Page 765
Part IV. The Nutrients - Deficiencies, Surfeits, and Food-Related Disorders (739)......Page 773
IV.A.1 Vitamin A (741)......Page 774
IV.A.2 Vitamin B Complex: Thiamine, Riboflavin, Niacin, Pantothenic Acid, Pyridoxine, Cobalamin, Folic Acid (750)......Page 783
IV.A.3 Vitamin C (754)......Page 787
IV.A.4 Vitamin D (763)......Page 796
IV.A.5 Vitamin E (769)......Page 802
IV.A.6 Vitamin K and Vitamin K-Dependent Proteins (774)......Page 807
IV.B.1 Calcium (785)......Page 818
IV.B.2 Iodine and Iodine-Deficiency Disorders (797)......Page 830
IV.B.3 Iron (811)......Page 844
IV.B.4 Magnesium (824)......Page 857
IV.B.5 Phosphorus (834)......Page 867
IV.B.6 Potassium (843)......Page 876
IV.B.7 Sodium and Hypertension (848)......Page 881
IV.B.8 Other Trace Elements (856)......Page 889
IV.B.9 Zinc (868)......Page 901
IV.C.1 Essential Fatty Acids (876)......Page 909
IV.C.2 Proteins (882)......Page 915
IV.C.3 Energy and Protein Metabolism (888)......Page 921
IV.D.1 Beriberi (914)......Page 947
IV.D.2 Iron Deficiency and Anemia of Chronic Disease (919)......Page 952
IV.D.3 Keshan Disease (939)......Page 972
IV.D.4 Osteoporosis (947)......Page 980
IV.D.5 Pellagra (960)......Page 993
IV.D.6 Pica (967)......Page 1000
IV.D.7 Protein-Energy Malnutritution (977)......Page 1010
IV.D.8 Scurvy (988)......Page 1021
IV.E.1 Anorexia Nervosa (1001)......Page 1034
IV.E.2 Celiac Disease (1008)......Page 1041
IV.E.3 Food Allergies (1022)......Page 1055
IV.E.4 Food-Borne Infection (1031)......Page 1064
IV.E.5 Food Sensitivities: Allergies and Intolerances (1048)......Page 1081
IV.E.6 Lactose Intolerance (1057)......Page 1090
IV.E.7 Obesity (1062)......Page 1095
IV.F.1 Diabetes (1078)......Page 1111
IV.F.2 Nutrition and Cancer (1086)......Page 1119
IV.F.3 Nutrition and Heart-Related Diseases (1097)......Page 1130
IV.F.4 The Cardiovascular System, Coronary Artery Disease, and Calcium: A Hypothesis (1109)......Page 1142
Part V. Food and Drink around the World (1121)......Page 1166
V.A The Beginnings of Agriculture: The Ancient Near East and North Africa (1123)......Page 1167
V.B.1 The Middle East and South Asia (1140)......Page 1184
V.B.2 Southeast Asia (1151)......Page 1195
V.B.3 China (1165)......Page 1209
V.B.4 Japan (1175)......Page 1219
V.B.5 Korea (1183)......Page 1227
V.C.1 The Mediterranean (Diets and Disease Prevention) (1193)......Page 1237
V.C.2 Southern Europe (1203)......Page 1247
V.C.3 France (1210)......Page 1254
V.C.4 The British Isles (1217)......Page 1261
V.C.5 Northern Europe - Germany and Surrounding Regions (1226)......Page 1270
V.C.6 The Low Countries (1232)......Page 1276
V.C.7 Russia (1240)......Page 1284
V.D.1 Mexico and Highland Central America (1248)......Page 1292
V.D.2 South America (1254)......Page 1298
V.D.3 The Caribbean, Including Northern South America and Lowland Central America: Early History (1260)......Page 1304
V.D.4 The Caribbean from 1492 to the Present (1278)......Page 1322
V.D.5 Temperate and Arctic North America to 1492 (1288)......Page 1332
V.D.6 North America from 1492 to the Present (1304)......Page 1348
V.D.7 The Arctic and Subarctic Regions (1323)......Page 1367
V.E.1 Africa South from the Sahara (1330)......Page 1374
V.E.2 Australia and New Zealand (1339)......Page 1383
V.E.3 The Pacific Islands (1351)......Page 1395
V.F Culinary History (1367)......Page 1411
Part VI. History, Nutrition, and Health (1379)......Page 1423
VI.1 Nutrition and the Decline of Mortality (1381)......Page 1424
VI.2 Nutrition and Mortality Decline: Another View (1389)......Page 1432
VI.3 Infection and Nutrition: Synergistic Interactions (1397)......Page 1440
VI.4 Famine (1411)......Page 1454
VI.5 Height and Nutrition (1427)......Page 1470
VI.6 The Nutrition of Women in the Developing World (1439)......Page 1482
VI.7 Infant and Child Nutrition (1444)......Page 1487
VI.8 Adolescent Nutrition and Fertility (1453)......Page 1496
VI.9 Nutrition and Mental Development (1457)......Page 1500
VI.10 Human Nutritional Adaptation: Biological and Cultural Aspects (1466)......Page 1509
VI.11 The Psychology of Food and Food Choice (1476)......Page 1519
VI.12 Food Fads (1486)......Page 1529
VI.13 Food Prejudices and Taboos (1495)......Page 1538
VI.14 The Social and Cultural USes of Food (1513)......Page 1556
VI.15 Food as Aphrodisiacs and Anaphrodisiacs? (1523)......Page 1566
VI.16 Food as Medicine (1534)......Page 1577
VI.17 Vegetarianism (1553)......Page 1596
VI.18 Vegetarianism: Another View (1564)......Page 1607
Part VII. Contemporary Food-Related Policy Issues (1575)......Page 1617
VII.1 The State, Health, and Nutrition (1577)......Page 1618
VII.2 Food Entitlements (1585)......Page 1626
VII.3 Food Subsidies and Interventions for Infant and Child Nutrition (1593)......Page 1634
VII.4 Recommended Dietary Allowances and Dietary Guidance (1606)......Page 1647
VII.5 Food Labeling (1621)......Page 1662
VII.6 Food Lobbies and U.S. Dietary Guidance Policy (1628)......Page 1669
VII.7 Food Biotechnology: Politics and Policy Implications (1643)......Page 1684
VII.8 Food Safety and Biotechnology (1662)......Page 1703
VII.9 Food Additives (1667)......Page 1708
VII.10 Substitute Foods and Ingredients (1677)......Page 1718
VII.11 Nonfoods as Dietary Supplements (1685)......Page 1726
VII.12 Food Toxins and Poisons from Microorganisms (1694)......Page 1735
VII.13 The Question of Paleolithic Nutrition and Modern Health: From the End to the Beginning (1704)......Page 1745
Part VIII. A Historical Dictionary of the World's Plant Foods (1711)......Page 1751
A (1713)......Page 1753
B (1725)......Page 1765
C (1741)......Page 1781
D (1767)......Page 1807
E (1770)......Page 1810
F (1772)......Page 1812
G (1776)......Page 1816
H (1783)......Page 1823
I (1788)......Page 1828
J (1790)......Page 1830
K (1794)......Page 1834
L (1798)......Page 1838
M (1804)......Page 1844
N (1821)......Page 1861
O (1823)......Page 1863
P (1827)......Page 1867
Q (1840)......Page 1880
R (1842)......Page 1882
S (1846)......Page 1886
T (1864)......Page 1904
U, V (1874)......Page 1914
W (1876)......Page 1916
X (1883)......Page 1923
Y (1884)......Page 1924
Z (1886)......Page 1926
Sources Consulted (1887)......Page 1927
Index of Latin Names (1890)......Page 1930
Name Index (1901)......Page 1941
A (1917)......Page 1957
B (1942)......Page 1982
C (1960)......Page 2000
D (1991)......Page 2031
E (1997)......Page 2037
F (2006)......Page 2046
G (2016)......Page 2056
H (2028)......Page 2068
I (2034)......Page 2074
J (2040)......Page 2080
K (2044)......Page 2084
L (2047)......Page 2087
M (2053)......Page 2093
N (2070)......Page 2110
O (2075)......Page 2115
P (2080)......Page 2120
Q (2099)......Page 2139
R (2100)......Page 2140
S (2108)......Page 2148
T (2127)......Page 2167
U (2136)......Page 2176
V (2139)......Page 2179
W (2142)......Page 2182
X, Y (2150)......Page 2190
Z (2152)......Page 2192




نظرات کاربران