ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Encyclopedia of food and culture. Volume 3: Obesity to zoroastrianism, index

دانلود کتاب دایره المعارف غذا و فرهنگ. جلد 3: چاقی تا دین زرتشتی، نمایه

Encyclopedia of food and culture. Volume 3: Obesity to zoroastrianism, index

مشخصات کتاب

Encyclopedia of food and culture. Volume 3: Obesity to zoroastrianism, index

ویرایش:  
نویسندگان: ,   
سری: Scribner library of daily life 
ISBN (شابک) : 0684805685, 9780684805672 
ناشر: Charles Scribner's Sons 
سال نشر: 2003 
تعداد صفحات: 710 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 22 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 42,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Encyclopedia of food and culture. Volume 3: Obesity to zoroastrianism, index به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب دایره المعارف غذا و فرهنگ. جلد 3: چاقی تا دین زرتشتی، نمایه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب دایره المعارف غذا و فرهنگ. جلد 3: چاقی تا دین زرتشتی، نمایه

بررسی سه جلدی غذا و جایگاه آن در فرهنگ و جامعه بشری که از طریق 600 مدخل مرتب شده بر اساس حروف الفبا ارائه شده است. دارای پوشش چند رشته ای از موضوعاتی مانند غذای راحتی، قومیت و غذا، ضیافت های قرون وسطایی، و ترکیب مواد مغذی و بسیاری دیگر. شامل عکس ها، تصاویر، نوارهای فرعی، دستور العمل ها، منوها و جدول زمانی است. برای دانش آموزان و خوانندگان عمومی.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

A three-volume survey of food and its place in human culture and society, presented through 600 alphabetically sorted entries. Features multidisciplinary coverage of such topics as comfort food, ethnicity and food, medieval banquets, and nutrient composition, among many others. Includes photographs, illustrations, sidebars, recipes, menus, and timelines. For students and general readers.





نظرات کاربران