دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: Solomon H. Katz (editor in chief), William Woys Weaver (associate editor) سری: Scribner library of daily life ISBN (شابک) : 0684805685, 9780684805672 ناشر: Charles Scribner's Sons سال نشر: 2003 تعداد صفحات: 710 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 22 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Encyclopedia of food and culture. Volume 3: Obesity to zoroastrianism, index به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب دایره المعارف غذا و فرهنگ. جلد 3: چاقی تا دین زرتشتی، نمایه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
بررسی سه جلدی غذا و جایگاه آن در فرهنگ و جامعه بشری که از طریق 600 مدخل مرتب شده بر اساس حروف الفبا ارائه شده است. دارای پوشش چند رشته ای از موضوعاتی مانند غذای راحتی، قومیت و غذا، ضیافت های قرون وسطایی، و ترکیب مواد مغذی و بسیاری دیگر. شامل عکس ها، تصاویر، نوارهای فرعی، دستور العمل ها، منوها و جدول زمانی است. برای دانش آموزان و خوانندگان عمومی.
A three-volume survey of food and its place in human culture and society, presented through 600 alphabetically sorted entries. Features multidisciplinary coverage of such topics as comfort food, ethnicity and food, medieval banquets, and nutrient composition, among many others. Includes photographs, illustrations, sidebars, recipes, menus, and timelines. For students and general readers.