ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The Chili-Lover's Cookbook

دانلود کتاب کتاب آشپزی عاشق فلفل قرمز

The Chili-Lover's Cookbook

مشخصات کتاب

The Chili-Lover's Cookbook

دسته بندی: پخت و پز
ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1844761843, 9781844761845 
ناشر: Anness 
سال نشر: 2005 
تعداد صفحات: 229 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 178 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 53,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب کتاب آشپزی عاشق فلفل قرمز: کتابخانه، اوقات فراغت، آشپزی، غذاهای سبزیجات و میوه



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 12


در صورت تبدیل فایل کتاب The Chili-Lover's Cookbook به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کتاب آشپزی عاشق فلفل قرمز نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کتاب آشپزی عاشق فلفل قرمز

فلفل قرمز در سراسر جهان برای افزودن طعم و مزه حتی به ساده ترین غذاها استفاده می شود. در این کتاب آشپزی پر جنب و جوش و هیجان‌انگیز، هم ادویه‌ها و هم خنک‌کننده‌های سرخ‌رنگ، خنک‌کننده‌های تابستانی و گرم‌کننده‌های زمستانی را خواهید یافت - برای هر مناسبت و هر زمانی از سال چیزی وجود دارد. علاوه بر بیش از 140 دستور العمل تند طراحی شده برای کام شما، یک راهنمای مصور گسترده برای انواع مختلف فلفل قرمز و محصولات فلفل قرمز، و نکاتی برای نگهداری و تهیه فلفل قرمز تازه و خشک وجود دارد. همچنین دستورالعمل هایی برای تهیه پودر کاری، خمیر، مخلوط ادویه، سامبال و ماسالا وجود دارد تا به غذای شما طعم واقعی تند بدهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Chilies are used the world over to add flavour and interest to even the simplest of dishes. In this vibrant and exciting cookbook you will find both the subtly spiced and the red hot both summer coolers and winter warmers - theres something for every occasion and any time of the year. As well as more than 140 sizzling recipes designed to titillate your palate, there is an extensive illustrated guide to the many types of chilies and chili products, and tips for storing and preparing fresh and dried chilies. There are also instructions for making your own curry powders, pastes, spice mixtures, sambals and masalas to give your food an authentically spicy taste.





نظرات کاربران