ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Vegetarian Dishes from Across the Middle East

دانلود کتاب غذاهای گیاهی از سراسر خاورمیانه

Vegetarian Dishes from Across the Middle East

مشخصات کتاب

Vegetarian Dishes from Across the Middle East

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 161519004X, 9781615190041 
ناشر: The Experiment 
سال نشر: 2009 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : MOBI (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 1 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 42,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب Vegetarian Dishes from Across the Middle East به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب غذاهای گیاهی از سراسر خاورمیانه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب غذاهای گیاهی از سراسر خاورمیانه

در اینجا دویست و پنجاه دستور غذای خوشمزه و معتبر وجود دارد که طعم های پر جنب و جوش و انواع سالم آشپزی گیاهی خاورمیانه را به نمایش می گذارد.

غذاهای گیاهی از سراسر خاورمیانه- که در ابتدا در سال 1983 منتشر شد، به مدت 20 سال چاپ نشده بود و قبلاً در آمریکای شمالی در دسترس نبود- اکنون با افزایش جذابیت آشپزی گیاهی و خاورمیانه ای دوباره ظاهر می شود.

نویسنده آرتو در هاروتونیان 12 کتاب آشپزی نوشت که دانش کامل و عشق خود به غذای خاورمیانه و مردمان و فرهنگ هایی که از آنها شکل گرفته است را با خوانندگان به اشتراک بگذارد. در اینجا غذاهایی از غرب مانند آلبانی و شرق ایران با طعم های مختلف وجود دارد. شما کشف خواهید کرد:

  • محصولات مورد علاقه روزمره مانند حمص، تبوله، قارچ سرخ شده و لوبیا سفید در روغن زیتون
  • سوپ ها و خورش های معطر، از سوپ عدس (“ محبوب ترین و قدیمی ترین") تا سوپ پرتقال و لیمو با طراوت
  • پیش غذاها و سالادهای سالم از جمله دیپ بادمجان و آووکادو، گوجه فرنگی شکم پر و سالاد چغندر تند
  • کوکو< /i> و eggeh، املت های پخته مانند فریتاتا که در سراسر خاورمیانه محبوب هستند
  • دستور پخت نان و شیرینی، از لواش و پیتا گرفته تا باقلوا و کیک خرما و گردو
  • شیرینی ها و خوراکی های عید مانند پودینگ زعفرانی، بستنی موز، و مربای گل رز.

توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Here are two hundred and fifty delicious, authentic recipes that showcase the vibrant flavors and healthful variety of vegetarian Middle Eastern cooking.

Vegetarian Dishes from Across the Middle East—originally published in 1983, out of print for 20 years, and previously unavailable in North America—now reappears as the appeal of vegetarian and Middle Eastern cooking continues to grow.

Author Arto der Haroutunian wrote 12 cookbooks that share with readers his thorough knowledge of and love for Middle Eastern food and of the peoples and cultures from which it developed. Here are dishes from as far west as Albania and as far east as Iran, with tastes from everywhere in between. You’ll discover:

  • Everyday favorites like hummus, tabouleh, Braised Mushrooms, and White Beans in Olive Oil
  • Fragrant soups and stews, from Lentil Soup (“the most popular and ancient”) to refreshing Orange and Lemon Soup
  • Healthy appetizers and salads, including Eggplant and Avocado Dip, Stuffed Tomatoes, and Spicy Beet Salad
  • Kookoo and eggeh, the frittata-like baked omelets popular across the Middle East
  • Bread and pastry recipes, from lavash and pita to baklava and Date and Walnut Cakes
  • Sweets and holiday treats like Saffron Pudding, Banana Ice Cream, and Rose Petal Jam.




نظرات کاربران