ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Gluten-Free Baking For Dummies

دانلود کتاب پخت بدون گلوتن برای آدمک ها

Gluten-Free Baking For Dummies

مشخصات کتاب

Gluten-Free Baking For Dummies

ویرایش:  
نویسندگان: , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781118206102, 111820610X 
ناشر: John Wiley & Sons 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 5 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 40,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 5


در صورت تبدیل فایل کتاب Gluten-Free Baking For Dummies به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب پخت بدون گلوتن برای آدمک ها نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب پخت بدون گلوتن برای آدمک ها

بیش از 150 دستور العمل خوشمزه برای پخت بدون گلوتن پخت بدون آرد را تصور کنید. غیر ممکن است، درست است؟ اساساً این همان کاری است که شما هنگام پخت بدون گلوتن انجام می دهید. مطمئناً، آردهای جایگزین وجود دارد، اما ترکیب این مواد برای ایجاد دوباره مزه هایی که می شناسید و دوست دارید، هنری است. پخت و پز واقعاً بزرگترین چالش در هنگام پخت بدون گلوتن است و بیش از 150 دستور العمل خوشمزه و بدون گلوتن برای پخت کیک، کلوچه و نان تازه از فر بیرون می آیند تا به شما در مقابله با این چالش با پخت بدون گلوتن برای Dummies کمک کنند. . کسانی که به گلوتن می خورند نگرانی های زیادی در مورد بیکین دارند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

More than 150 tasty recipes for gluten-free bakingImagine baking without flour. Impossible, right? Essentially, that's what you're doing when you bake gluten-free. Sure, there are replacement flours, but there's an art to combining those ingredients to re-create the tastes you know and love. Baking is truly the greatest challenge when cooking gluten-free, and more than 150 delicious, gluten-free recipes for baking cakes, cookies, and breads are coming fresh out of the oven to help you meet this challenge with Gluten-Free Baking For Dummies. Gluten-intolerant eaters have big concerns with bakin.  Read more... Gluten-Free Baking For Dummies; About the Authors; Dedication; Authors' Acknowledgments; Recipes at a Glance; Table of Contents; Introduction; About This Book; Conventions Used in This Book; What You're Not to Read; Foolish Assumptions; How This Book Is Organized; Icons Used in This Book; Where to Go from Here; Part I: What Is Gluten-Free Baking?; Chapter 1: The Challenges and Rewards of Gluten-Free Baking; The Basics of Gluten-Free Baking; What Gluten-Free Means; Getting Excited about the Gluten-Free Lifestyle; Chapter 2: Why Bake Gluten-Free?; Why People Eat Gluten-Free. Should You Be Gluten-Free?Exploring Testing Options; Facing the Inevitable Consequences of Cheating; Chapter 3: Understanding the Rules of Baking; The Basic Science of Baking; Measuring Ingredients for Best Results; Testing for Doneness; Cooling Down and Chilling Out; Chapter 4: Unique Issues of Gluten-Free Baking; Tricks and Traps; Tools of the Trade; Quick Bread Issues; Yeast Bread Issues; Pie Crust Issues; Cake Issues; Cookie Issues; Chapter 5: Building Flavor and Structure without Wheat; Mimicking Gluten's Structure; Mimicking Wheat's Flavor; Key Alternative Flours; Adding Starches. Using Additives to Achieve Tender Baked GoodsChapter 6: Understanding Dough; Understanding Basic Dough Structure; How Gluten-Free Doughs Are Different; Working with Gluten-Free Doughs; Part II: The Nuts and Bolts of Gluten-Free Baking; Chapter 7: Nutrition, Health, and the Gluten-Free Lifestyle; Staying Healthy When You're Gluten-Free; Casein Issues; Lactose Intolerance; Replacing Key Missing Nutrients; Managing Weight Issues; Chapter 8: Keeping a Gluten-Free Kitchen; Decoding Cryptic Labels; Making Your Kitchen Safe; Dealing with Cross-Contamination. Chapter 9: Converting Favorite Recipes to Gluten-FreeAdjusting the Dough or Batter; Handling and Baking the Dough; Managing Expectations; Part III: Sweet Gluten-Free Baking Recipes; Chapter 10: Gluten-Free Baking Mixes; Getting Started with Easy Baking Mix Recipes; White Flour Mix; Whole-Grain Flour Mix; Cookie Mix without Gums; Cake Mix; Cake Mix Cake; Quick Bread Mix; Vegan Applesauce Quick Bread; Brownie Mix; Brownies; Light Cakey Corn Bread Mix; Light Cakey Corn Bread; Hearty Corn Bread Mix; Hearty Corn Bread; High-Protein Bread Flour Mix; Pancake Mix; Pancakes. Chapter 11: Quick Breakfast RecipesWhy Breakfast Is So Important; Quick and Easy Breakfast Recipes; Banana Pancakes; Buckwheat Pancakes; Cornmeal Pancakes; Whole-Grain Buttermilk Waffles; Banana Buttermilk Muffins; Make-Ahead Muffins; Vegan Flax Raisin Muffins; Almond Orange Coffeecake; Cranberry Pear Bundt Coffeecake; Sour Cream Blueberry Crumb Muffins; Quick Streusel Coffeecake; Apple Raisin Strata; Lemon Cranberry Cornmeal Scones; Cinnamon Apple Fritters; Granola Bars; Banana Quick Bread; Honey Butter; Warm Fruit Sauce; Chapter 12: Sweet Yeast Breads; Working with Yeast





نظرات کاربران