دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Bill Collins
سری:
ISBN (شابک) : 1612123791, 9380075375
ناشر: Storey Publishing, LLC
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 112
[113]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Knife Skills: An Illustrated Kitchen Guide to Using the Right Knife the Right Way. A Storey Basics® Title به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مهارت های چاقو: راهنمای مصور آشپزخانه برای استفاده از چاقوی مناسب به روش صحیح. عنوان یک طبقه پایه® نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مهارت های خوب چاقو کلید احساس اعتماد به نفس و راحتی در آشپزخانه است. سرآشپز بیل کالینز به شما نشان می دهد که چگونه چاقوهایی را انتخاب کنید که در دست احساس خوبی داشته باشند، و سپس به شما نشان می دهد که چگونه به راحتی برش، خرد کردن، پوست کندن، استخوان و تاس برش دهید. دستورالعمل ها و تصاویر گام به گام واضح همچنین به شما نحوه برش و حک کردن غذاهای دریایی، مرغ، گوشت، میوه ها و سبزیجات را نشان می دهد. شامل اطلاعاتی در مورد استفاده از سایر ابزارهای تیز آشپزخانه، از جمله هواپیماهای کوچک و رنده، قیچی، پوست کن سبزیجات و ماندولین است.
Good knife skills are key to feeling confident and comfortable in the kitchen. Chef Bill Collins shows you how to choose knives that will feel good in the hand, and then he shows you exactly how to slice, chop, peel, bone, and dice with ease. The clear step-by-step instructions and illustrations also show you how to cut and carve seafood, poultry, meats, fruits, and vegetables. Includes information on using other sharp kitchen tools, including microplanes and graters, scissors, vegetable peelers, and mandolins.
Table of Contents......Page 3
How to Hold a Knife......Page 4
Cutting Apples......Page 8
Cutting Artichokes......Page 13
Cutting Avocados......Page 17
Cutting Broccoli......Page 20
Cutting Cabbage......Page 22
Cutting Carrots......Page 27
Cutting Cauliflower......Page 32
Cutting Celery......Page 35
Cutting Chard......Page 39
Cutting Fennel......Page 44
Cutting Fish......Page 47
Cutting Garlic......Page 52
Cutting Ginger......Page 56