دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: پخت و پز ویرایش: نویسندگان: Jeanne Lemlin سری: ISBN (شابک) : 1615190627, 9781615191604 ناشر: The Experiment سال نشر: 2012 تعداد صفحات: 0 زبان: English فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 7 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Simply satisfying: over 200 vegetarian recipes you'll want to make again and again به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب به سادگی رضایت: بیش از 200 دستور العمل گیاهان شما می خواهید را دوباره و دوباره نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
جین لملین برای نسلی از آشپزهای خانگی به عنوان یک نویسنده کتاب آشپزی گیاهی پیشگام که کتاب هایش - از جمله برنده جایزه جیمز ریش لذت های گیاهی سریع - دستور العمل های گیاهی قابل دسترس، قابل اعتماد و خوش طعمی را ارائه می دهد، آشناست. اکنون، لملین برای اولین بار در بیش از ده سال گذشته با این اختراع چشمگیر اولین کتاب خود به قفسه کتاب آشپزی بازگشته است - که در اصل بیست و پنج سال پیش با عنوان لذت های گیاهی: کتاب آشپزی منو منتشر شد. بیش از 200 دستور غذای فصلی Simply Satisfying به راحتی به نمایش گذاشته می شود. مواد موجود - به ویژه سبزیجات تازه، میوهها، غلات و حبوبات - و همچنین تکنیکهای ساده، تأثیرات جهانی، و از همه مهمتر، طعمهای قوی. در اینجا ماکارونی و پنیر پخته با گل کلم و ژالاپنیوس، خورش سبزیجات معطر با کوفته ذرت، تنه تره فرنگی با سس شراب سفید، بادمجان پخته پر شده با سبزیجات کاری شده است. . . و برای دسر، تورته بادام تمشک، پینه دوز ریواس و کوکی های کابوی. هر غذای دعوتکننده به اندازهای ساده است که بخشی از یک وعده غذایی شبانه هفته باشد و مطمئناً گیاهخواران و غیر گیاهخواران را به طور یکسان راضی میکند. معضل، و دادن ایده های جدید به آشپزهای چاشنی برای سرگرمی. و او شامل نکات شخصی و فصلی در مورد ساختن "اصول" از ابتدا است. چه گیاهخوار متعهد باشید و چه یک همه چیزخوار که از وعده های غذایی دلچسب بدون گوشت لذت می برد، Simply Satisfying ممکن است به مطمئن ترین و قابل اعتمادترین منبع دستور العمل های شما تبدیل شود که می توانید دوباره و دوباره درست کنید. .
Jeanne Lemlin is familiar to a generation of home cooks as a pioneering vegetarian cookbook author whose books—including the James Beard Award-winning Quick Vegetarian Pleasures—present accessible, reliable, and flavorful vegetarian recipes. Now, Lemlin returns to the cookbook shelf for the first time in more than ten years with this dramatic reinvention of her first book—originally published twenty-five years ago as Vegetarian Pleasures: A Menu Cookbook.Simply Satisfying’s more than 200 seasonal recipes showcase readily available ingredients— particularly fresh vegetables, fruits, grains, and beans—as well as straightforward techniques, global influences, and, most delectably and rewardingly, robust flavors. Here are Baked Macaroni and Cheese with Cauliflower and Jalapeños, Fragrant Vegetable Stew with Corn Dumplings, Leek Timbales with White Wine Sauce, Baked Eggplant Stuffed with Curried Vegetables . . . and for dessert, Raspberry Almond Torte, Rhubarb Cobbler, and Cowboy Cookies. Each inviting dish is simple enough to be part of a weeknight meal and certain to satisfy vegetarians and non-vegetarians alike.Lemlin guides cooks through both everyday and special-occasion cooking by offering 50 menu suggestions, helping new vegetarians avoid the “plateful of sides” dilemma, and giving seasoned cooks new ideas for entertaining. And she includes personal tips and a chapter on making “the basics” from scratch.Whether you are a committed vegetarian or an omnivore who enjoys hearty meatless meals, Simply Satisfying may well become your most reliable, trusted source of recipes to make again and again.