دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: پخت و پز ویرایش: 1 نویسندگان: Curtis Stone سری: ISBN (شابک) : 0307408744, 9780307885630 ناشر: Clarkson Potter سال نشر: 2009 تعداد صفحات: 0 زبان: English فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 34 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب آشپزی آرام با کرتیس استون: دستور العمل هایی برای قرار دادن شما در حال و هوای مورد علاقه من: کتابخانه، اوقات فراغت، آشپزی
در صورت تبدیل فایل کتاب Relaxed Cooking with Curtis Stone: Recipes to Put You in My Favorite Mood به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب آشپزی آرام با کرتیس استون: دستور العمل هایی برای قرار دادن شما در حال و هوای مورد علاقه من نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
برای من، چیزهای کمی وجود دارد که آرامشبخشتر از ماندن پشت میز با دوستان خوب باشد. . . اما می دانم که برای بسیاری از مردم، چیدن یک وعده غذایی، به خصوص برای مهمانان، برعکس آرامش است. . . من اینجا هستم تا به شما بگویم: لازم نیست اینطور باشد.» -از مقدمه استرالیا کورتیس استون، میزبان سرآشپز Take Home از TLC، بیشتر به دلیل رویکرد آرام خود در آشپزی شناخته شده است. اگرچه او به عنوان سرآشپز در چندین رستوران ستارهدار میشلین لندن کار کرده است، اما برخی از به یاد ماندنیترین وعدههای غذایی او آنهایی هستند که در خانه با دوستانش به اشتراک گذاشته است. اکنون، کورتیس به شما نشان میدهد که چگونه در آشپزخانه به همان اندازه که مهمانان شما مطمئناً یک غذای راحت و فراموشنشدنی میخورند، سرگرم شوید. در «آشپزی آرام با کرتیس استون»، همه چیز را از لقمههای «اولین چیزی در صبح» و «برانچهایی که ذهنشان را به باد میدهند» تا «ناهارهای آخر هفته» و «چیزی برای خوردن روی مبل» پیدا خواهید کرد. با در نظر گرفتن آشپز خانگی، کورتیس از غذاهای بیهدف و موادی که به سختی پیدا میشوند اجتناب میکند. در عوض، او آنچه را که در فصل است و در گوشه و کنار است انتخاب می کند. این رویکرد زمینی منجر به ترکیبهای طعمی فوقالعاده جالب و خوش طعمی میشود که برای مهمانیها یا صرف وقت گذرانی با یک دوست نزدیک یا عزیزان مناسب است. دستور العمل ها عبارتند از:• شلیل کاراملی شده با ماست و عسل• تورتیلای ترد با ژامبون، شیلی، اسفناج و تخم مرغ سرخ شده• سالاد گوجه فرنگی و بوراتا ارثی با استیک نیویورکی خرد شده با فلفل• سالاد مارچوبه سرخ شده در تابه با مارچوبه سرخ شده سالاد کارامل شور خانگی. • سیب زمینی پخته شده بچه با خامه ترش و پیازچه • گوشت مرغ چسبناک • کاری قرمز با خرچنگ و آناناس • کتلت گوشت گوساله پوشیده شده در پوسته پنیر جک کهنه شده • بریسکت آهسته پخته شده با سس بوربون کباب پز • دستور پخت ماسکارپونه خامه ای و کیک پولنتا جعفری خوشمزه و نگرش راحت کورتیس تمام چیزی است که برای پایان دادن به استرس سرگرم کننده شما لازم است و شما و مهمانانتان را به حالت آرامش می بخشد. از نسخه گالینگور.
“For me, there are few things that are more relaxing than lingering at the table with good friends . . . But I know that for a lot of people, putting together a meal, especially for guests, is the opposite of relaxing . . . I’m here to tell you: It doesn’t have to be that way.” —from the IntroductionAussie Curtis Stone, host of TLC’s Take Home Chef, is best known for his laid-back approach to cooking. Though he’s worked as head chef in several Michelin-starred London restaurants, some of his most memorable meals are the ones he’s shared with friends at home. Now, Curtis shows you how to have as much fun in the kitchen as your guests are sure to have over a comfortable, unforgettable meal. In Relaxed Cooking with Curtis Stone, you’ll find everything from “First Thing in the Morning” bites and “Brunches to Blow Their Minds” to “Weekend Lunches” and “Something to Eat on the Sofa.” With the home cook in mind, Curtis avoids off-putting culinary lingo and hard-to-find ingredients. Instead, he picks what’s in season and just around the corner. This down-to-earth approach results in wonderfully interesting and flavorful taste combinations that are perfect for parties or just hanging out with a close friend or loved ones. Recipes include:• Caramelized Nectarines with Yogurt and Honey• Crispy Tortilla with Ham, Chile, Spinach, and Fried Eggs• Heirloom Tomato and Burrata Salad with Pepper-Crusted New York Steak• Pan-Fried Calamari with Roasted Asparagus Salad• Homemade Salted Caramel Popcorn• Baby Baked Potatoes with Sour Cream and Chives• Sticky Chicken Drumsticks• Red Curry with Lobster and Pineapple• Veal Cutlet Coated in an Aged Jack Cheese Crust• Slowly Cooked Brisket with a BBQ Bourbon Sauce• Creamy Mascarpone and Parsley Polenta• Brownie CupcakesThese delicious recipes and Curtis’s infectiously easygoing attitude are all it takes to end your entertaining stress and get you and your guests into a relaxing mood.From the Hardcover edition.