ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب BBQ Basics

دانلود کتاب اصول BBQ

BBQ Basics

مشخصات کتاب

BBQ Basics

ویرایش: 2 
نویسندگان:   
سری: GU Basic cooking 
ISBN (شابک) : 3833821620, 9783833821622 
ناشر: GRÄFE UND UNZER Verlag GmbH 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 0 
زبان: German 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 22 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 55,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب BBQ Basics به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب اصول BBQ نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب اصول BBQ



توضیحات مختصر

چندان سخت نیست که حال و هوای کمی از آتش کمپ را وارد روز خود کنید. یک کباب پز مناسب، چند قطعه خوب برای گذاشتن، آن دانش خاص و شما خوب هستید! شما فقط باید اطمینان حاصل کنید که اشتهای مناسب و میل به کمی ماجراجویی دارید. همه چیزهای دیگر را می‌توانید در آخرین جلد از سری آشپزی پایه، مبانی BBQ پیدا کنید: دانش آسان برای مبتدیان، نکات و ترفندهایی برای هنرمندان کباب‌پز، اطلاعات جالب و سرگرم‌کننده درباره BBQ از سراسر جهان و بیش از 100 دستور غذای فینگر فود، ماهی، گوشت، مرغ و سبزیجات از گریل و همچنین سس، دیپ و سالاد مناسب. راهنمای سریع مهم ترین انواع کباب کردن به تمرین کمک می کند و تعداد زیادی عکس اکشن در هوای تازه شما را وسوسه می کند که فوراً به آن بپیوندید.

درباره نویسنده

روزنامه نگار باتجربه مواد غذایی و ویراستار کورنلیا شینهارل پس از مطالعه زبان، عشق خود به غذاهای آشپزی را به شغلی تبدیل کرد. او تاکنون جوایز متعددی را برای کتاب‌های آشپزی خود دریافت کرده است، از جمله چهار مدال نقره از آکادمی غذای آلمان و یک جایزه جهانی کتاب آشپزی. سباستین دیکهات، متولد 1963، در مونیخ به عنوان نویسنده و روزنامه‌نگار آشپزی، فیلم‌ساز غذا و معجزه‌گر، مجری و میزبان زندگی می‌کند. مخترع. این سرآشپز آموزش دیده قبل از رفتن به روزنامه روزانه و رفتن به استرالیا در سال 1998 به عنوان خبرنگار غذا در رستوران های اختصاصی کار می کرد. پس از بازگشت، او «هوکودی» را در مونیخ افتتاح کرد. او علاوه بر نویسندگی و فیلمبرداری، شما را به دوره های آشپزی خدایان آشپزخانه و ناهار آشپزخانه جمعه دعوت می کند. او همچنین یک آشپز یکشنبه در HR3 هر هفته و یک آشپز شنبه در دهکده کودکان SOS در دیسن یک بار در ماه است. سباستین دیکهات دو پسر دارد.

توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Kurzbeschreibung

Es ist gar nicht so schwer, sich ein bisschen Lagerfeuerstimmung in den Tag zu holen. Ein ordentlicher Grill, einige gute Stücke zum Drauflegen, das gewisse Gewusst-Wie und schon kann es losgehen! Nur für den richtigen Appetit und die Lust auf ein bisschen Abenteuer muss man selber sorgen. Alles Weitere findet sich im neuesten Band der Basic-cooking-Reihe, BBQ Basics: Leicht verständliches Know How für Einsteiger, Tipps und Tricks für Grillkünstler, Wissenswertes und Unterhaltsames über BBQ aus aller Welt und mehr als 100 Rezepte für Fingerfood, Fisch, Fleisch, Geflügel und Gemüse vom Grill sowie passende Saucen, Dips und Salate. Eine Schnellanleitung für die wichtigsten Grillarten hilft beim Üben und jede Menge Action-Fotos an frischer Luft verführen zum sofortigen Mitmachen.

Über den Autor

Die erfahrene Food-Journalistin und Redakteurin Cornelia Schinharl machte nach einem Sprachenstudium ihre Liebe zu kulinarischen Genüssen zum Beruf. Für ihre Kochbücher bekam sie bereits zahlreiche Auszeichnungen, darunter vier Silbermedaillen von der Gastronomischen Akademie Deutschland und ein World Cookbook Award.Sebastian Dickhaut, geboren 1963, lebt in München als kulinarischer Autor und Journalist, Foodfilmer und Wunderwürzer, Gastgeber und Erfinder. Der gelernte Koch arbeitete in exklusiven Restaurants, bevor er zur Tageszeitung wechselte und 1998 als Food-Korrespondent nach Australien ging. In München hat er nach seiner Rückkehr das "Hukodi" eröffnet. Neben dem Schreiben und Filmen lädt er hier zu Küchengötter-Kochkursen und dem Freitagsküchen-Mittagstisch. Dazu ist er jede Woche Sonntagskoch bei HR3 und einmal im Monat Samstagskoch im SOS-Kinderdorf in Diessen. Sebastian Dickhaut hat zwei Söhne.              




نظرات کاربران