ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Spice & Ice: 60 Tongue-Tingling Cocktails

دانلود کتاب ادویه و یخ: 60 کوکتل سوزن سوزن زبان

Spice & Ice: 60 Tongue-Tingling Cocktails

مشخصات کتاب

Spice & Ice: 60 Tongue-Tingling Cocktails

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 081186667X 
ناشر: Chronicle Books 
سال نشر: 2009 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 12 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 43,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 3


در صورت تبدیل فایل کتاب Spice & Ice: 60 Tongue-Tingling Cocktails به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب ادویه و یخ: 60 کوکتل سوزن سوزن زبان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب ادویه و یخ: 60 کوکتل سوزن سوزن زبان

از نیویورک تا لس‌آنجلس، بارهای برتر کوکتل‌هایی با چاشنی چیلی، واسابی، زنجبیل، و طعم‌های آتشین دیگر سرو می‌کنند. Spice & Ice این روند را با دستور العمل هایی برای 70 نوشیدنی سوزن سوزن زبان، از جمله Wasabi-tinis و Jumpin\' Juleps به بار خانه می آورد. کارا نیومن به عنوان نویسنده ستون High Spirits برای مجله Chile Pepper، مربی عالی برای ساخت نوشیدنی هایی است که گاز می گیرند. نگران نباشید: این نوشیدنی ها ممکن است فلفلی و گرم کننده باشند، اما آنقدر داغ نیستند که بتوان از آن استفاده کرد! با پیشنهاداتی برای جفت کردن غذا، حقایقی در مورد فلفل چیلی، و نکاتی در مورد ساخت یک کابینت مشروب تند، Spice & Ice یک غذای ضروری برای علاقه مندان به کوکتل و چیلیهدها است!


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

From New York City to Los Angeles, top bars are serving up cocktails spiced with chiles, wasabi, ginger, and other fieryflavors. Spice & Ice brings this trend to the home bar with recipes for 70 tongue-tingling drinks, including Wasabi-tinis and Jumpin' Juleps. As the author of the High Spirits column for Chile Pepper magazine, Kara Newman is the perfect coach for crafting beverages that bite. Don't worry: these beverages may be peppery and warming, but they're not too hot to handle! With suggestions for food pairings, facts about chile peppers, and tips on building a spicy liquor cabinet, Spice & Ice is a must-have for cocktail enthusiasts and chileheads!





نظرات کاربران