ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Chemistry of natural protein fibers

دانلود کتاب شیمی الیاف پروتئین طبیعی

Chemistry of natural protein fibers

مشخصات کتاب

Chemistry of natural protein fibers

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0306308983, 9780306308987 
ناشر: Plenum Press 
سال نشر: 1977. 
تعداد صفحات: 430 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 53 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 41,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 18


در صورت تبدیل فایل کتاب Chemistry of natural protein fibers به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب شیمی الیاف پروتئین طبیعی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب شیمی الیاف پروتئین طبیعی

این جلد در اصل از شکایت دانشجویان سردبیر، چه در مقطع کارشناسی و چه در مقطع کارشناسی ارشد، ناشی شد که هیچ کتاب مدرنی در مورد الیاف پروتئینی وجود ندارد که به اندازه کافی در مورد علوم پروتئین و فناوری های شیمیایی مرتبط با الیاف صحبت کند. به طور کلی این احتمالاً یک انتقاد معقول است. دانش‌آموختگان دوره‌های فن‌آوری، فاقد اطلاعات در مورد تکنیک‌های علمی اولیه مورد استفاده برای انجام تحقیقاتی که فناوری فیبر او بر آن استوار است، می‌تواند به دست آوردن این اطلاعات دشوار باشد. دانش‌آموختگان مقطع کارشناسی علوم خالص اغلب از کاربرد این تکنیک‌ها در فناوری فیبر پروتئینی بی اطلاع هستند. فارغ التحصیلان جوان که تحقیقات مربوط به برخی از جنبه های فیبرهای پروتئینی را آغاز می کنند، از طیف گسترده ای از رشته های علمی، که به عنوان بیوشیمیست، شیمیدان، فیزیکدان، تکنولوژیست، و بافت شناس آموزش دیده اند، برگرفته شده اند. عموماً این پژوهشگران جدید از یک دوره "از دست رفته" اولیه عبور می کنند که در آن باید پیشینه خود را در رابطه با زمینه های وسیع و متفاوت تحقیقاتی در علم فیبر پروتئینی که اکنون در معرض آن هستند ارزیابی کنند. با گذشت زمان، آنها یا دانش گسترده ای را توسعه می دهند که علم و فناوری را پوشش می دهد یا در بخش خاصی از رشته اصلی خود باقی می مانند، با دانش محدودی از کاربرد آن در زمینه مدرک تحقیقاتی که می گیرند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This volume arose originally from the complaints of the editor's students, both undergraduate and postgraduate, that there was no modern book on protein fibers which told enough about protein science and chemical tech nologies related to fibers. By and large this is probably a reasonable cri de coeur. The undergraduate on a technological course, lacking information on the basic scientific techniques used to carry out the research on which his fiber technology is based, can find it difficult to obtain this information. The pure science undergraduate often lacks knowledge of the application of these techniques in protein fiber technology. The young graduates, com mencing research related to some aspect of protein fibers, are drawn from a wide range of scientific disciplines, having been trained as biochemists, chemists, physicists, technologists, and histologists, to name but a few. Generally these new research workers pass through a preliminary "lost" period in which they have to evaluate their background in relation to the wide and differing fields of research in protein fiber science to which they are now exposed. As time goes on they then either develop a wide knowledge covering science and technology or remain in a specific part of their original discipline, with a narrow knowledge of its application in the field of the research degree they are taking.





نظرات کاربران