ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Saraban: A Chefs Journey through Persia

دانلود کتاب سارابان: سفر سرآشپزها در ایران

Saraban: A Chefs Journey through Persia

مشخصات کتاب

Saraban: A Chefs Journey through Persia

ویرایش: First Edition 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1742705138, 9781742705132 
ناشر: Hardie Grant Books 
سال نشر: 2010 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : MOBI (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 11 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 35,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 11


در صورت تبدیل فایل کتاب Saraban: A Chefs Journey through Persia به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب سارابان: سفر سرآشپزها در ایران نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب سارابان: سفر سرآشپزها در ایران

با دستور العمل های نفیس و عکس های خیره کننده در فرهنگ و غذاهای ایرانی سفر کنید. به نویسندگان برنده جایزه گرگ و لوسی مالوف در سفری به یاد ماندنی در مناظر آشپزی ایران باستان و ایران امروزی بپیوندید. سارابان با ترکیبی جذاب از غذا و سفر، نگاهی اجمالی نادر به کشوری جذاب دارد که برای دنیای غرب مبهم و مبهم باقی مانده است. مانند ایران باستان و ایران امروزی، دستور غذاها ترکیبی از قدیمی و جدید است. غذاهای کلاسیک ایرانی در کنار تفاسیر مجدد و خلاقیت‌های جدید هیجان‌انگیز با الهام از تکنیک‌ها و طعم‌هایی که گرگ در سفر او و لوسی در ایران تجربه کردند، قرار می‌گیرند. سارابان که به سبک خاطره انگیز لوسی نوشته شده و با عکاسی خیره کننده تقویت شده است، ماهیت خاورمیانه را با استعدادی مهیج و معاصر به تصویر می کشد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Take a journey through the culture and cuisine of Persia with exquisite recipes and stunning photographs. Join award-winning authors Greg and Lucy Malouf on a memorable journey through the culinary landscapes of ancient Persia and modern-day Iran. With an enticing blend of food and travel, Saraban offers a rare glimpse into a fascinating country that remains elusive and enigmatic to the Western world. Like ancient Persia and modern-day Iran, the recipes are a coming together of old and new. Classic Persian dishes sit alongside reinterpretations and exciting new creations inspired by the techniques and flavors Greg experienced as he and Lucy traveled through Iran. Written in Lucy’s evocative style, and enhanced by stunning photography, Saraban captures the essence of the Middle East with an exciting and contemporary flair.





نظرات کاربران