دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Greg Malouf. Lucy Malouf
سری:
ISBN (شابک) : 0811866033, 9780811866033
ناشر: Chronicle Books
سال نشر: 2007
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 30 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Turquoise: A Chefs Travels in Turkey به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب فیروزه: سرآشپهای سفر در ترکیه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ترکیه با زمینی از کوههای ناهموار گرفته تا خط ساحلی ایدهآل، تبدیل به یک مقصد مسافرتی پرطرفدار شده است که نه تنها به دلیل زیبایی، بلکه شگفتیهای آشپزیاش نیز از آن لذت میبرد. در فیروز، گرگ و لوسی مالوف از بازارهای ادویه و سوپ آشپزی بازدید می کنند، از ساندویچ ماهی در تنگه بسفر لذت می برند و در چایخانه های باستانی می نوشند. دستور العمل های الهام گرفته از سفر آنها طعم های فریبنده ای را که غذاهای ترکی را از خرابه های باستانی پرگاموم تا استانبول امروزی تعریف می کند، به تصویر می کشد. برخی از آنها غذاهای سنتی مورد علاقه هستند، مانند کوفته های کوچک کفتا در سس ماست نعناع شده، در حالی که بسیاری دیگر از مرغ سوخاری با مغز کاج و زرشک پیلاو گرفته تا بستنی حلوای پسته گرگ، طعم دار شده با سال ها تجربه او در پخت غذاهای خاورمیانه. فیروزه با صدها عکس دلپذیر خود فرصتی برای سهیم شدن در این سفر فراموش نشدنی ترکیه است.
With terrain from rugged mountains to idyllic coastline, Turkey has become a sought-after travel destination, enjoyed not only for its beauty, but its culinary wonders. In Turquoise, Greg and Lucy Malouf visit spice markets and soup kitchens, enjoy fish sandwiches on the Bosphorus, and drink in ancient teahouses. The recipes inspired by their travels capture the enticing flavors that define Turkish cuisine from the ancient ruins of Pergamum to modern day Istanbul. Some are traditional favorites, such as Little Kefta Dumplings in Minted Yogurt Sauce, while many morefrom Roast Chicken with Pine Nut and Barberry Pilav Stuffing to Pistachio Halva Ice Creamare Greg's own, flavored with his years ofexperience cooking Middle Eastern food. With its hundreds of luscious photographs, Turquoise is a chance to share in this unforgettable Turkish journey.