ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Turquoise: A Chefs Travels in Turkey

دانلود کتاب فیروزه: سرآشپهای سفر در ترکیه

Turquoise: A Chefs Travels in Turkey

مشخصات کتاب

Turquoise: A Chefs Travels in Turkey

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0811866033, 9780811866033 
ناشر: Chronicle Books 
سال نشر: 2007 
تعداد صفحات: 0 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 30 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 31,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 20


در صورت تبدیل فایل کتاب Turquoise: A Chefs Travels in Turkey به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب فیروزه: سرآشپهای سفر در ترکیه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب فیروزه: سرآشپهای سفر در ترکیه

ترکیه با زمینی از کوه‌های ناهموار گرفته تا خط ساحلی ایده‌آل، تبدیل به یک مقصد مسافرتی پرطرفدار شده است که نه تنها به دلیل زیبایی، بلکه شگفتی‌های آشپزی‌اش نیز از آن لذت می‌برد. در فیروز، گرگ و لوسی مالوف از بازارهای ادویه و سوپ آشپزی بازدید می کنند، از ساندویچ ماهی در تنگه بسفر لذت می برند و در چایخانه های باستانی می نوشند. دستور العمل های الهام گرفته از سفر آنها طعم های فریبنده ای را که غذاهای ترکی را از خرابه های باستانی پرگاموم تا استانبول امروزی تعریف می کند، به تصویر می کشد. برخی از آنها غذاهای سنتی مورد علاقه هستند، مانند کوفته های کوچک کفتا در سس ماست نعناع شده، در حالی که بسیاری دیگر از مرغ سوخاری با مغز کاج و زرشک پیلاو گرفته تا بستنی حلوای پسته گرگ، طعم دار شده با سال ها تجربه او در پخت غذاهای خاورمیانه. فیروزه با صدها عکس دلپذیر خود فرصتی برای سهیم شدن در این سفر فراموش نشدنی ترکیه است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

With terrain from rugged mountains to idyllic coastline, Turkey has become a sought-after travel destination, enjoyed not only for its beauty, but its culinary wonders. In Turquoise, Greg and Lucy Malouf visit spice markets and soup kitchens, enjoy fish sandwiches on the Bosphorus, and drink in ancient teahouses. The recipes inspired by their travels capture the enticing flavors that define Turkish cuisine from the ancient ruins of Pergamum to modern day Istanbul. Some are traditional favorites, such as Little Kefta Dumplings in Minted Yogurt Sauce, while many morefrom Roast Chicken with Pine Nut and Barberry Pilav Stuffing to Pistachio Halva Ice Creamare Greg's own, flavored with his years ofexperience cooking Middle Eastern food. With its hundreds of luscious photographs, Turquoise is a chance to share in this unforgettable Turkish journey.





نظرات کاربران