ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The Big Book of Desserts and Pastries: Dozens of Recipes for Gourmet Sweets and Sauces

دانلود کتاب کتاب بزرگ دسرها و شیرینی ها: ده ها دستور برای شیرینی و سس های لذیذ

The Big Book of Desserts and Pastries: Dozens of Recipes for Gourmet Sweets and Sauces

مشخصات کتاب

The Big Book of Desserts and Pastries: Dozens of Recipes for Gourmet Sweets and Sauces

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1620870509, 9781620870501 
ناشر: Skyhorse Publishing 
سال نشر: 2013 
تعداد صفحات: 123 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 7 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 50,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب The Big Book of Desserts and Pastries: Dozens of Recipes for Gourmet Sweets and Sauces به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کتاب بزرگ دسرها و شیرینی ها: ده ها دستور برای شیرینی و سس های لذیذ نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کتاب بزرگ دسرها و شیرینی ها: ده ها دستور برای شیرینی و سس های لذیذ



مجموعه ای از غذاهای لذیذ که می توانید در آشپزخانه خود درست کنید!

نویسنده کتاب آشپزی و شیرینی پز حرفه ای Claes Karlsson گرد هم آورده است. دستور العمل هایی برای بهترین کیک ها، شیرینی ها، کوکی ها و پودینگ های او. همه این خوراکی ها به همان اندازه برای یک مهمانی فانتزی یا تکمیل یک استراحت ساده برای قهوه مناسب هستند. شیرینی‌های موجود در کتاب بزرگ دسرها و شیرینی‌ها، از شیرینی‌های بسیار ساده گرفته تا شیرینی‌های فوق‌العاده پیچیده، به دستور العمل‌های اصلی شما برای هر مناسبتی تبدیل خواهند شد!

برخی از خوراکی‌های لذیذی که به آنها تسلط خواهید داشت عبارتند از:

  • پاناکوتا وانیلی با شربت تمشک
  • وافل دارچینی با کرم سیب
  • موس شکلاتی با کارامل و بادام< /li>
  • کیک وانیلی با کشک لیمو
  • چیزکیک قهوه
  • مخلوط بری و وانیل کرامبل
  • کوکی های ساندویچ شکلاتی

همچنین یک فصل کامل به دستور العمل های اولیه، مانند فراستینگ، سس، و تزئینات خوراکی اختصاص داده شده است، بنابراین می توانید شروع به آزمایش با ترکیب های مختلف کنید و دسرهای شگفت انگیز خود را ایجاد کنید! عکس‌های زیبای تمام رنگی دستور العمل‌ها را به تصویر می‌کشند و به شما انگیزه می‌دهند تا مهارت‌های پخت خود را به ارتفاعات جدیدی ارتقا دهید. با هدایت دانش و تکنیک های این شیرینی پز چیره دست، این دستور العمل ها را لذت بخش و لذتی برای مصرف خواهید یافت!

70 عکس رنگی

توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

A delicious range of gourmet treats you can make in your own kitchen!

Cookbook author and professional pastry chef Claes Karlsson has gathered together delicious recipes for his very best cakes, pastries, cookies, and puddings. All of these treats are equally well-suited for a fancy party or rounding off a simple coffee break. Ranging from the divinely simple to the stunningly sophisticated, the sweets in The Big Book of Desserts and Pastries will become your go-to recipes for every occasion!

Some of the delectable treats you’ll master include:

  • Vanilla Panna Cotta with Raspberry Syrup
  • Cinnamon Waffles with Apple Cream
  • Chocolate Mousse with Caramel and Almonds
  • Vanilla Cakes with Lemon Curd
  • Coffee Cheesecake
  • Mixed Berry and Vanilla Crumble
  • Chocolate Sandwich Cookies

There is also an entire chapter devoted to basic recipes, like frostings, sauces, and edible decorations, so you can begin to experiment with different combinations and create your own amazing desserts! Beautiful full-color photographs illustrate the recipes, inspiring you to take your baking skills to new heights. Guided by the knowledge and techniques of this master pastry chef, you will find these recipes a joy to make and a delight to consume!

70 color photographs


فهرست مطالب

Cover Page......Page 2
Title......Page 3
Copyright......Page 4
Contents......Page 5
Preface......Page 7
A Few Tips Before you Start......Page 8
Desserts......Page 10
Candy......Page 39
Pastries......Page 50
Accompaniments......Page 101




نظرات کاربران