دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Claes Karlsson. Pepe Nilsson
سری:
ISBN (شابک) : 1620870509, 9781620870501
ناشر: Skyhorse Publishing
سال نشر: 2013
تعداد صفحات: 123
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 7 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The Big Book of Desserts and Pastries: Dozens of Recipes for Gourmet Sweets and Sauces به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کتاب بزرگ دسرها و شیرینی ها: ده ها دستور برای شیرینی و سس های لذیذ نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مجموعه ای از غذاهای لذیذ که می توانید در آشپزخانه خود درست کنید!
نویسنده کتاب آشپزی و شیرینی پز حرفه ای Claes Karlsson گرد هم
آورده است. دستور العمل هایی برای بهترین کیک ها، شیرینی ها،
کوکی ها و پودینگ های او. همه این خوراکی ها به همان اندازه
برای یک مهمانی فانتزی یا تکمیل یک استراحت ساده برای قهوه
مناسب هستند. شیرینیهای موجود در کتاب بزرگ دسرها و شیرینیها،
از شیرینیهای بسیار ساده گرفته تا شیرینیهای فوقالعاده
پیچیده، به دستور العملهای اصلی شما برای هر مناسبتی تبدیل
خواهند شد!
برخی از خوراکیهای لذیذی که به آنها تسلط خواهید داشت عبارتند
از:
همچنین یک فصل کامل به دستور العمل های اولیه، مانند فراستینگ،
سس، و تزئینات خوراکی اختصاص داده شده است، بنابراین می توانید
شروع به آزمایش با ترکیب های مختلف کنید و دسرهای شگفت انگیز
خود را ایجاد کنید! عکسهای زیبای تمام رنگی دستور العملها را
به تصویر میکشند و به شما انگیزه میدهند تا مهارتهای پخت خود
را به ارتفاعات جدیدی ارتقا دهید. با هدایت دانش و تکنیک های
این شیرینی پز چیره دست، این دستور العمل ها را لذت بخش و لذتی
برای مصرف خواهید یافت!
A delicious range of gourmet treats you can make in your own kitchen!
Cookbook author and professional pastry chef Claes Karlsson
has gathered together delicious recipes for his very best
cakes, pastries, cookies, and puddings. All of these treats
are equally well-suited for a fancy party or rounding off a
simple coffee break. Ranging from the divinely simple to the
stunningly sophisticated, the sweets in The Big Book of
Desserts and Pastries will become your go-to recipes for
every occasion!
Some of the delectable treats you’ll master include:
There is also an entire chapter devoted to basic recipes,
like frostings, sauces, and edible decorations, so you can
begin to experiment with different combinations and create
your own amazing desserts! Beautiful full-color photographs
illustrate the recipes, inspiring you to take your baking
skills to new heights. Guided by the knowledge and techniques
of this master pastry chef, you will find these recipes a joy
to make and a delight to consume!
Cover Page......Page 2
Title......Page 3
Copyright......Page 4
Contents......Page 5
Preface......Page 7
A Few Tips Before you Start......Page 8
Desserts......Page 10
Candy......Page 39
Pastries......Page 50
Accompaniments......Page 101