ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب History of American cooking

دانلود کتاب تاریخچه آشپزی آمریکایی

History of American cooking

مشخصات کتاب

History of American cooking

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780313387111, 0313387125 
ناشر: ABC-CLIO, LLC 
سال نشر: 2013 
تعداد صفحات: 225 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 56,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب تاریخچه آشپزی آمریکایی: آشپزی، آمریکایی--تاریخ، آشپزی، آمریکایی، غیرداستانی، تاریخی، آشپزی، آمریکایی - تاریخ



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 12


در صورت تبدیل فایل کتاب History of American cooking به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تاریخچه آشپزی آمریکایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تاریخچه آشپزی آمریکایی

پخت -- کباب -- جوشاندن -- آب پز -- کباب کردن و کباب کردن -- سرخ کردن -- کباب کردن -- دود کردن -- بخارپز کردن -- خورش -- فن آوری و روند جدید در پخت و پز. اسمیت شامل 500 سال پخت و پز در چیزی است که اکنون وجود دارد. ایالات متحده. او دستور العمل‌ها را ارائه می‌کند، و «چگونه» و «چرا» غذا خوردن را پوشش می‌دهد، و دلیل استفاده از روش‌های خاص و نحوه استفاده از آنها برای تولید غذاهای خاص را مورد توجه قرار می‌دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Baking -- Barbecue -- Boiling -- Braising -- Broiling and grilling -- Frying -- Roasting -- Smoking -- Steaming -- Stewing -- New technology and trends in cooking.;Smith spans 500 years of cooking in what is now the United States. He supplies recipes, and covers the "how" and "why" of eating, spotlighting why particular methods were used and how they were used to produce particular dishes.



فهرست مطالب

Baking --
Barbecue --
Boiling --
Braising --
Broiling and grilling --
Frying --
Roasting --
Smoking --
Steaming --
Stewing --
New technology and trends in cooking.




نظرات کاربران