دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Smith. Merril D
سری:
ISBN (شابک) : 9780313387111, 0313387125
ناشر: ABC-CLIO, LLC
سال نشر: 2013
تعداد صفحات: 225
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب تاریخچه آشپزی آمریکایی: آشپزی، آمریکایی--تاریخ، آشپزی، آمریکایی، غیرداستانی، تاریخی، آشپزی، آمریکایی - تاریخ
در صورت تبدیل فایل کتاب History of American cooking به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تاریخچه آشپزی آمریکایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
پخت -- کباب -- جوشاندن -- آب پز -- کباب کردن و کباب کردن -- سرخ کردن -- کباب کردن -- دود کردن -- بخارپز کردن -- خورش -- فن آوری و روند جدید در پخت و پز. اسمیت شامل 500 سال پخت و پز در چیزی است که اکنون وجود دارد. ایالات متحده. او دستور العملها را ارائه میکند، و «چگونه» و «چرا» غذا خوردن را پوشش میدهد، و دلیل استفاده از روشهای خاص و نحوه استفاده از آنها برای تولید غذاهای خاص را مورد توجه قرار میدهد.
Baking -- Barbecue -- Boiling -- Braising -- Broiling and grilling -- Frying -- Roasting -- Smoking -- Steaming -- Stewing -- New technology and trends in cooking.;Smith spans 500 years of cooking in what is now the United States. He supplies recipes, and covers the "how" and "why" of eating, spotlighting why particular methods were used and how they were used to produce particular dishes.
Baking --
Barbecue --
Boiling --
Braising --
Broiling and grilling --
Frying --
Roasting --
Smoking --
Steaming --
Stewing --
New technology and trends in cooking.