ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Carbohydrates in grain legume seeds : improving nutritional quality and agronomic characteristics

دانلود کتاب کربوهیدرات های موجود در دانه های حبوبات: بهبود کیفیت غذایی و ویژگی های زراعی

Carbohydrates in grain legume seeds : improving nutritional quality and agronomic characteristics

مشخصات کتاب

Carbohydrates in grain legume seeds : improving nutritional quality and agronomic characteristics

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0851999441, 9780851999449 
ناشر: CABI Pub 
سال نشر: 2001 
تعداد صفحات: 330 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 59,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Carbohydrates in grain legume seeds : improving nutritional quality and agronomic characteristics به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کربوهیدرات های موجود در دانه های حبوبات: بهبود کیفیت غذایی و ویژگی های زراعی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کربوهیدرات های موجود در دانه های حبوبات: بهبود کیفیت غذایی و ویژگی های زراعی

ترکیبات تشکیل دهنده وزن خشک دانه ها نقش عمده ای در تعیین کیفیت غذایی و در نهایت استفاده از ارزش اقتصادی دانه دارند. بخش کربوهیدرات را می توان به فیبر نشاسته و کربوهیدرات های محلول تقسیم کرد. این کتاب شیمی، ارزش غذایی، فیزیولوژی، پردازش و اصلاح/بیوتکنولوژی کربوهیدرات‌ها در دانه‌های حبوبات را پوشش می‌دهد. در حال حاضر هیچ کتابی در دسترس نیست که راهبردهای بهبود کربوهیدرات در حبوبات غلات را پوشش دهد که نیازهای غذایی و کشاورزی را در نظر بگیرد. این کتاب این شکاف را پر می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The compounds making up the dry weight of seeds play a major role in determining the nutritional quality, and ultimately the uses of the economic value of the seed. The carbohydrate fraction can be divided into starch fibre and soluble carbohydrates. This book covers the chemistry, nutritional value, physiology, processing and breeding/biotechnology of carbohydrates in grain legume seeds. There is currently no book available which covers the strategies for improving carbohydrates in grain legumes which takes into account both nutritional and agricultural requirements. Thisbooks fills that gap.





نظرات کاربران