ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Apples : botany, production, and uses

دانلود کتاب سیب: گیاه شناسی ، تولید و موارد استفاده

Apples : botany, production, and uses

مشخصات کتاب

Apples : botany, production, and uses

ویرایش:  
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 0851995926, 9780851995922 
ناشر: CABI 
سال نشر: 2003 
تعداد صفحات: 704 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 21 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 47,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 13


در صورت تبدیل فایل کتاب Apples : botany, production, and uses به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب سیب: گیاه شناسی ، تولید و موارد استفاده نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی



فهرست مطالب

Colour Plates......Page 1
Contents......Page 37
Contributors......Page 39
Preface......Page 41
Acknowledgements......Page 43
1 Taxonomic Classification and Brief History......Page 45
2 World Production, Trade, Consumption and Economic Outlook for Apples......Page 59
3 Genetic Improvement of Apple: Breeding, Markers, Mapping and Biotechnology......Page 75
4 Characteristics of Important Commercial Apple Cultivars......Page 105
5 Apple Rootstocks......Page 135
6 Propagation and Nursery Tree Quality......Page 169
7 Flowering, Pollination and Fruit Set and Development......Page 197
8 Water Relations of Apples......Page 211
9 Light Relations......Page 239
10 Temperature......Page 261
11 Selecting the Orchard Site, Site Preparation and Orchard Planning and Establishment......Page 281
12 Nutritional Requirements of Apple......Page 311
13 Orchard-floor Management Systems......Page 347
14 Pruning and Training Physiology......Page 363
15 Apple-orchard Planting Systems......Page 389
16 Flower and Fruit Thinning and Vegetative : Fruiting Balance......Page 453
17 Endogenous Hormones and Bioregulator Use on Apples......Page 481
18 Diseases of Apple......Page 503
19 Ecology and Management of Apple Arthropod Pests......Page 533
20 Apple-orchard Freeze Protection......Page 565
21 Integrated Fruit Production for Apples – Principles and Guidelines......Page 583
22 Organic Apple Production – with Emphasis on European Experiences......Page 595
23 Principles and Practices of Postharvest Handling and Stress......Page 629
24 Production and Handling Techniques for Processing Apples......Page 659
Index......Page 679




نظرات کاربران