ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Dietary Fiber: Basic and Clinical Aspects

دانلود کتاب فیبر غذایی: جنبه های اساسی و بالینی

Dietary Fiber: Basic and Clinical Aspects

مشخصات کتاب

Dietary Fiber: Basic and Clinical Aspects

ویرایش: 1 
نویسندگان: , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781461292494, 9781461321118 
ناشر: Springer US 
سال نشر: 1986 
تعداد صفحات: 567 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 18 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 42,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب فیبر غذایی: جنبه های اساسی و بالینی: پزشکی/ بهداشت عمومی، عمومی، تغذیه



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 6


در صورت تبدیل فایل کتاب Dietary Fiber: Basic and Clinical Aspects به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب فیبر غذایی: جنبه های اساسی و بالینی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب فیبر غذایی: جنبه های اساسی و بالینی



فقط 15 سال پیش کنفرانسی در مورد فیبرهای غذایی، چه رسد به یک کنفرانس بین المللی، یک رویداد بسیار بعید و در واقع غیرقابل تصور تلقی می شد. با این حال در سال های اخیر تعدادی از این کنفرانس ها در سطح بین المللی و در نقاط مختلف جهان برگزار شده است. کنفرانسی که جلد حاضر حاصل آن است، دومین کنفرانسی است که در واشنگتن دی سی برگزار شده است. این توسعه فوق العاده علاقه به یک جزء رژیم غذایی که تاکنون عمدتاً نادیده گرفته شده بود، با انفجار واقعی ادبیات علمی منعکس شده است، با افزایش 40 مقاله منتشر شده. برابر، از حدود ده به بیش از 400 در سال، در دهه 1968-1978. نه تنها رشد علاقه و دانش در مورد فیبر باعث شده است که شاید بتوان آن را به سرعت در حال توسعه ترین جنبه علم تغذیه در تاریخ اخیر، اگر نه در همه زمان ها، تبدیل کرده است، بلکه مطالعات اپیدمیولوژیک مصرف فیبر را با الگوهای بیماری مرتبط می کند، که متعاقباً به سایر اجزای غذایی نیز گسترش یافته است. تا حد زیادی مسئول مفهوم فعلی بیماری های مشخصه فرهنگ و سبک زندگی مدرن غربی بوده اند. اهمیت بالقوه این تحقق با قضاوت توماس مک کئون، اپیدمیولوژیست و مورخ پزشکی دانشگاه بیرمنگام، انگلستان، قویاً مورد تأکید قرار گرفته است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Only 15 years ago a conference on dietary fiber, let alone an international conference, would have been considered an extremely unlikely, and in fact an unthinkable, event. Yet in recent years a number of such conferences have taken place at the international level and in different parts of the world; the conference of which the present volume is an outgrowth is the second to have been held in Washington, D. C. This extraordinary development of interest in a hitherto largely neglected component of diet has been reflected by a veritable explosion of scientific literature, with published articles increasing 40-fold, from around ten to over 400 per year, within the decade 1968-1978. Not only has the growth of interest in and knowledge of fiber made it perhaps the most rapidly developing aspect of nutritional science in recent history if not in all time, but epidemiologic studies relating fiber intake to disease patterns, subsequently broadened to include other food components, have been largely responsible for the current concept of diseases characteristic of modern Western culture and lifestyle. The potential importance of this realization is forcefully underlined by the considered judgment of Thomas MacKeown, epidemiologist and medical historian of Birmingham University, England.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xix
Analysis of Total Dietary Fiber: The Collaborative Study....Pages 1-16
Measurement of Dietary Fiber as Nonstarch Polysaccharides....Pages 17-34
The Relation between Composition and Properties of Dietary Fiber and Physiological Effects....Pages 35-48
Federal Regulations....Pages 49-54
Socioeconomic Aspects of a Fiber-Deficient Public Diet....Pages 55-67
Dietary Fiber, Gastrointestinal, Endocrine, and Metabolic Effects: Lente Carbohydrate....Pages 69-80
Dietary Fiber and Bowel Transit....Pages 81-100
The Ecology of the Colon....Pages 101-118
Diet and the Colonic Environment: Measuring the Response of Human Colonic Bacteria to Changes in the Host’s Diet....Pages 119-130
Fermentation and the Production of Short-Chain Fatty Acids in the Human Large Intestine....Pages 131-149
Methane Production and Excretion: A Marker of Cecal Fermentation....Pages 151-166
The Glycemic Index: Blood Glucose Response to Foods....Pages 167-179
Dietary Fiber and Intestinal Adaptation....Pages 181-209
Dietary Fiber and Gastrointestinal Epithelial Cell Proliferation....Pages 211-228
The Effect of Fiber in the Postweaning Diet on Nutritional and Intestinal Morphological Indices in the Rat....Pages 229-251
Modification of Steroid Excretion in Response to Dietary Fiber....Pages 253-264
Dietary Fiber and Atherosclerosis....Pages 265-274
Hypocholesterolemic Effects of Soluble Fibers....Pages 275-286
Dietary Fiber and Intestinal Lipoprotein Secretion....Pages 287-308
Effects of Fiber on Plasma Lipoprotein Composition....Pages 309-321
Dietary Fiber, Sucrose, and Serum Lipids....Pages 323-333
Dietary Fiber and Weight Management....Pages 335-342
Dietary Fiber in Nutrition Management of Diabetes....Pages 343-360
Update on Fiber and Mineral Availability....Pages 361-372
Role of Dietary Fiber in Geriatric Nutrition: A Review....Pages 373-387
Constipation in Pregnancy Treated with Dumovital Fiber Tablets....Pages 389-394
Fiber and Duodenal Ulcer....Pages 395-409
Gallstones....Pages 411-426
Fiber and Cancer....Pages 427-432
Diet and Mammary Carcinogenesis....Pages 433-439
Calories and Chemical Carcinogenesis....Pages 441-447
Enhancement of 7,12-Dimethylbenz( a )anthracene Mammary Carcinogenesis by a High Lard Diet....Pages 449-455
The Assessment of Individual Risk from Diet in Large Bowel Cancer Epidemiology....Pages 457-465
Dietary Studies of Cancer of the Large Bowel in the Animal Model....Pages 467-479
Animal Experimentation and Prevention of Colorectal Cancer....Pages 481-485
The Role of Bile Acids in Colon Cancer....Pages 487-496
Bile Acids and Colorectal Cancer in Humans....Pages 497-513
Cancer Patterns in Different Ethnic Groups in South Africa....Pages 515-521
Epidemiology of Dietary Fiber and Colorectal Cancer: Current Status of the Hypothesis....Pages 523-542
Colon Cancer: Future Directions....Pages 543-552
Bile Acids and Colon Cancer: Future Prospectives....Pages 553-558
Dietary Fiber and Cancer: Future Research Directions....Pages 559-562
Back Matter....Pages 563-566




نظرات کاربران