ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Food Taints and Off-Flavours

دانلود کتاب لکه‌های غذایی و طعم‌های غیرعادی

Food Taints and Off-Flavours

مشخصات کتاب

Food Taints and Off-Flavours

ویرایش: 2 
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781461358992, 9781461521518 
ناشر: Springer US 
سال نشر: 1996 
تعداد صفحات: 335 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 19 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 45,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب لکه‌های غذایی و طعم‌های غیرعادی: علوم غذایی، شیمی صنعتی/مهندسی شیمی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب Food Taints and Off-Flavours به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب لکه‌های غذایی و طعم‌های غیرعادی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب لکه‌های غذایی و طعم‌های غیرعادی



آلودگی مواد غذایی با سطوح بسیار پایین برخی از ترکیبات می تواند باعث ایجاد طعم ناخوشایند شود. این می تواند منجر به از بین رفتن ذخایر عظیم محصول و ضررهای مالی بسیار قابل توجهی به شرکت های مواد غذایی شود. غلظت ترکیب بیگانه در غذا می تواند آنقدر کم باشد که برای شناسایی اجزا و تعیین منبع آن به تجهیزات بسیار پیچیده ای نیاز است. این امری حیاتی است که هر شرکتی که در تولید، توزیع و فروش مواد غذایی دخیل است از راه‌های ایجاد آلودگی، نحوه جلوگیری از آن و اقدامات لازم در صورت بروز مشکل آگاه باشد. این کتاب اطلاعات پس زمینه مورد نیاز برای تشخیص چگونگی آلوده شدن غذا، ترسیم دستورالعمل هایی برای جلوگیری از این آلودگی و برنامه ریزی اقداماتی که باید در صورت شیوع بیماری برداشته شود را ارائه می دهد. نسخه جدید به طور گسترده بازنگری و به روز شده است و شامل مواد جدید قابل توجهی در مورد تشکیل طعم‌های غیرعادی به دلیل عملکرد میکروبیولوژیکی و آنزیمی، و در مورد ارزیابی حسی آلودگی‌ها و طعم‌های غیرعادی است. فصل جدیدی در مورد طعم‌های غیرفعال در نوشیدنی‌های الکلی اضافه شده است. این جلد که عمدتاً برای فن‌آوران صنایع غذایی نوشته شده است، همچنین منبع مرجع ضروری برای کارگران در مؤسسات تحقیقاتی و دولتی است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Contamination of food with extremely low levels of certain compounds can cause an unpleasant taste. This can result in the destruction of vast stocks of product, and very substantial financial losses to food companies. The concentration of the alien compound in the food can be so low that very sophisticated equipment is needed to identify the components and to determine its source. It is vital that every company involved in the production, distribution and sale of foodstuffs are fully aware of the ways in which contamination can accrue, how it can be avoided, and what steps need to be taken in the event that a problem does arise. This book provides the background information needed to recognize how food can become tainted, to draw up guidelines to prevent this contamination, and to plan the steps that should be taken in the event of an outbreak. The new edition has been extensively revised and updated and includes substantial new material on the formation of off flavors due to microbiological and enzymic action, and on sensory evaluation of taints and off flavors A new chapter on off flavors in alcoholic beverages has been added. Written primarily for industrial food technologists, this volume is also an essential reference source for workers in research and government institutions.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xii
Sensory evaluation of taints and off-flavours....Pages 1-40
A survey of chemicals causing taints and off-flavours in food....Pages 41-71
Analysis of taints and off-flavours....Pages 72-106
Taste and odor problems in drinking water....Pages 107-138
Undesirable flavors in dairy products....Pages 139-167
Oxidative pathways to the formation of off-flavours....Pages 168-225
Packaging material as a source of taints....Pages 226-263
A retailer’s perspective....Pages 264-273
Formation of off-flavours due to microbiological and enzymic action....Pages 274-289
Off-flavours in alcoholic beverages....Pages 290-320
Back Matter....Pages 321-326




نظرات کاربران