ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Food Process Monitoring Systems

دانلود کتاب سیستم های نظارت بر فرآیندهای غذایی

Food Process Monitoring Systems

مشخصات کتاب

Food Process Monitoring Systems

ویرایش: 1 
نویسندگان: , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781461358930, 9781461521396 
ناشر: Springer US 
سال نشر: 1993 
تعداد صفحات: 229 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 12 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 47,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب سیستم های نظارت بر فرآیندهای غذایی: علوم غذایی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 3


در صورت تبدیل فایل کتاب Food Process Monitoring Systems به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب سیستم های نظارت بر فرآیندهای غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب سیستم های نظارت بر فرآیندهای غذایی



تولید غذاها و نوشیدنی ها یک صنعت بین المللی بسیار رقابتی است و طیف محصولات به طور فزاینده ای متنوع می شود. تولیدکنندگان ملزم به تولید غذاهای باکیفیت با بالاترین کارایی ممکن و کمترین هزینه ممکن هستند و قوانین بین المللی کنترل های سختگیرانه ای را بر ایمنی مواد غذایی اعمال می کند. کنترل فرآیند پیوند اساسی بین کیفیت، ایمنی و هزینه است. تغییرات اساسی در فناوری ساخت، الزامات جدیدی را برای نظارت (و در نهایت کنترل) پارامترهای پیچیده‌تر به همراه دارد. هدف این کتاب بررسی آخرین پیشرفت‌ها در سیستم‌های مانیتورینگ، به ویژه آن‌هایی است که برای سنجش سریع ترکیب، ساختار یا وضعیت میکروبی مناسب هستند. تأکید بر روش‌های «بالا و آینده» است که در آزمایشگاه یا سایر محیط‌های صنعتی به اثبات رسیده‌اند و پتانسیل‌هایی را در بخش مواد غذایی ارائه می‌دهند. به این ترتیب، امید است که این کتاب آگاهی عمومی را از آنچه سیستم های جدید ارائه می دهند افزایش دهد و به عنوان یک کاتالیزور در فرآیند انتقال فناوری عمل کند. این کتاب دارای فصل‌هایی در مورد بینایی ماشین خودکار، سیتومتری فلورسانس، طیف‌سنجی مادون قرمز، طیف‌سنجی پراکندگی نور، فراصوت، طیف‌سنجی جرمی، و حسگرهای شیمیایی و بیولوژیکی است. در همه موارد، رویکرد اساسی توصیف اصول اساسی و سپس در نظر گرفتن اجرای یک تکنیک خاص است. مثال هایی از کاربرد عملی برای مشکلات خاص در صنایع غذایی ارائه شده است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The manufacture of foods and beverages is a highly competitive, interna­ tionalindustry, and the range ofproducts is becomingincreasingly diverse. Manufacturers are required to produce quality foods with the highest possible efficiency and lowest possible cost, and international legislation is imposingstrict controls on food safety. Process control is the essential link between quality, safety and cost. Radical changes in the technology of manufacturing bring with them new requirements for monitoring (and ultimately controlling) increasingly complex parameters. The aim of this book is to review the latest developments in monitoring systems, particu­ larly those suitable for the rapid sensing of composition, structure or microbial status. The emphasis is on 'up and coming' methods that have been proven in the laboratory or in other industrial environments, and offer potential in the food sector. As such, it is hoped that this book will increase the general awareness ofwhat new systems have to offer, and will act as a catalyst in the technology transfer process. The book features chapters on automated machine vision, fluorescence cytometry, infrared spectroscopy, light scattering spectroscopy, ultra­ sound, mass spectrometry, and chemical and biological sensors. In all cases, the basic approach is to describe the underlying principles, and then to consider the implementation of a particular technique. Examples are given of the practical application to specific problems in the food industry.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xii
Introduction....Pages 1-11
Fluorescence cytometry for the rapid analysis of food microorganisms....Pages 12-39
Infrared spectroscopic methods....Pages 40-57
Machine vision for the food industry....Pages 58-101
Particle sizing....Pages 102-128
Ultrasonic methods....Pages 129-153
Mass spectrometry....Pages 154-186
Chemical sensors....Pages 187-212
Back Matter....Pages 213-220




نظرات کاربران