ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Feta & Related Cheeses

دانلود کتاب فتا و پنیرهای وابسته

Feta & Related Cheeses

مشخصات کتاب

Feta & Related Cheeses

ویرایش: 1 
نویسندگان: ,   
سری: Ellis Horwood series in food science & technology 
ISBN (شابک) : 0747600775, 9780747600770 
ناشر: CRC Press 
سال نشر: 1996 
تعداد صفحات: 256 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 25 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 34,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب Feta & Related Cheeses به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب فتا و پنیرهای وابسته نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب فتا و پنیرهای وابسته

پنیر فتا در سال‌های اخیر به عنوان بخشی از تقاضای گسترده مصرف‌کنندگان برای غذاهای قومی که طبیعی، سالم و خوشمزه هستند، محبوب شده است. امروزه پنیر فتا به راحتی در بخش پنیر اکثر خرده فروشان مواد غذایی موجود است.
این کتاب راهنمای دقیقی برای فتا و سایر پنیرهای آب نمک سفید ارائه می دهد: مواد اولیه، فرآیندها، ساخت، تجهیزات و بسته بندی. هر دو روش صنعتی سنتی و مدرن پوشش داده شده است. مشخصات، شیمی، میکروبیولوژی و ملاحظات حسی نیز مورد بررسی قرار می گیرد. این کتاب با نمودارهای جریان، نمودارها، عکس ها و میکروعکس ها به خوبی نشان داده شده است. داده های مرجع فنی گسترده در بسیاری از جداول ارائه شده است. نویسندگان همه متخصصان پنیر و سایر محصولات لبنی هستند. این یک راهنمای اساسی و مرجع برای پرسنل محصولات لبنی و سایر محصولات غذایی است که در توسعه و فرآوری محصول دخیل هستند. اکنون نسخه هایی برای تحویل فوری در دسترس هستند. یک فرم سفارش به دنبال جدول دقیق مطالب در سمت چپ است.


از مقدمه
پنیرهای آب نمک سفید انواع اصلی پنیر مصرفی در خاورمیانه و سواحل دریای مدیترانه هستند و در عین حال ادبیاتی که تولید و/یا خواص پنیر را توصیف می کند. انواع اصلی بسیار پراکنده است. هدف این کتاب ارائه راهنمای دقیقی برای پنیرهای این دسته و بررسی اطلاعات موجود در رابطه با تولید، بلوغ و توزیع آنها به مصرف کننده است. در بیشتر موارد، پنیر هنوز در مقیاس کوچک تولید می شود و تنها یک نوع آن، فتا، در خارج از سرزمین اصلی خود به محبوبیت واقعی دست یافته است. یکی از دلایل این موفقیت واحد، درجه مکانیزاسیونی است که اکنون می توان در ساخت فتا از جمله آخرین پیشرفت های فناوری مانند اولترافیلتراسیون استفاده کرد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Feta cheese has become popular in recent years as part of a broad consumer demand for ethnic foods which are perceived to be natural, wholesome, and tasty. Today Feta cheese is readily available in the cheese section of most food retailers.
This book provides a detailed guide to Feta and other white brined cheese: raw materials, processes, manufacture, equipment, and packaging. Both traditional and modern industrial methods are covered. Specifications, chemistry, microbiology and sensory considerations are also examined. The book is well illustrated with flow charts, diagrams, photographs and microphotographs. Extensive technical reference data is provided in the many tables. The authors are all specialists in cheese and other dairy products. This is a basic guide and reference for dairy product and other food product personnel involved in product development and processing. Copies are now available for prompt delivery. An order form follows the detailed table of contents on the reverse.


From the Preface
White brined cheeses are the main varieties of cheese consumed in the Middle East and along the shores of the Mediterranean, and yet the literature describing the manufacture and/or properties of the major types is extremely sparse. The aim of this book is to provide a detailed guide to the cheeses in this category, and to review the available information relating to their production, their maturation and their distribution to the consumer. In most cases, the cheese are still produced on a small scale, and only one variety, Feta, has achieved real popularity outside its land of origin. One of the reasons for this single success is the degree of mechanization that can now be employed in the manufacture of Feta, including the latest technological developments such as ultra-filtration.



فهرست مطالب


Content: Manufacture of feta cheese - traditional; manufacture of feta cheese - industrial; manufacture of halloumi; manufacture of domiati and related cheeses; miscellaneous white-brined cheeses; directly acidified cheeses.




نظرات کاربران