ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Fermented beverage production

دانلود کتاب تولید نوشیدنی تخمیر شده

Fermented beverage production

مشخصات کتاب

Fermented beverage production

ویرایش: 2 
نویسندگان: , , , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 0306472759, 9780306477065 
ناشر: Springer US 
سال نشر: 2003 
تعداد صفحات: 437 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 60 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 35,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب تولید نوشیدنی تخمیر شده: علوم غذایی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 14


در صورت تبدیل فایل کتاب Fermented beverage production به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تولید نوشیدنی تخمیر شده نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تولید نوشیدنی تخمیر شده



تولید نوشیدنی تخمیری، ویرایش دوم یک منبع ضروری برای هر شرکتی است که نوشیدنی‌های الکلی تخمیر شده تولید یا می‌فروشد. علاوه بر این، برای هر کسی که نیاز به آشنایی معاصر با علم و فناوری نوشیدنی‌های الکلی دارد، ارزش دارد. این جلد معتبر، مروری به روز و عملی از تولید نوشیدنی های تخمیر شده، با تمرکز بر مفاهیم و فرآیندهای مربوط به همه نوشیدنی های الکلی تخمیر شده، و همچنین موارد خاص برای انواع نوشیدنی های فردی ارائه می دهد. نسخه دوم شامل سه فصل جدید در مورد شراب های گازدار، رام، و نوشیدنی های آمریکای لاتین مانند تکیلا، و همچنین به روز رسانی کامل اطلاعات در مورد فن آوری های جدید و منابع علمی فعلی است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Fermented Beverage Production, Second Edition is an essential resource for any company producing or selling fermented alcoholic beverages. In addition it would be of value to anyone who needs a contemporary introduction to the science and technology of alcoholic beverages. This authoritative volume provides an up-to-date, practical overview of fermented beverage production, focusing on concepts and processes pertinent to all fermented alcoholic beverages, as well as those specific to a variety of individual beverages. The second edition features three new chapters on sparkling wines, rums, and Latin American beverages such as tequila, as well as thorough updating of information on new technologies and current scientific references.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xxii
Production of Fermentable Extracts from Cereals and Fruits....Pages 1-24
Alcoholic Beverage Fermentations....Pages 25-39
Beers: Recent Technological Innovations in Brewing....Pages 41-58
Cidermaking....Pages 59-87
White Wines....Pages 89-106
Red Wines....Pages 107-137
Sparkling Wines....Pages 139-155
Fortified Wines Sherry, Port and Madeira....Pages 157-194
From Vine to Cognac....Pages 195-212
Armagnac and Wine-Spirits....Pages 213-238
Whiskies....Pages 239-262
Rum....Pages 263-287
Vodka, Gin and Other Flavored Spirits....Pages 289-308
Liqueurs & Speciality Products....Pages 309-334
Cachaça, Pisco and Tequila....Pages 335-363
Filtration and Stabilization of Beers....Pages 365-392
Flavor Chemistry....Pages 393-412
Back Matter....Pages 413-423




نظرات کاربران