ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Essentials of Food Science

دانلود کتاب ملزومات علوم غذایی

Essentials of Food Science

مشخصات کتاب

Essentials of Food Science

ویرایش: 2., ed 
نویسندگان: , ,   
سری: Food science text series 
ISBN (شابک) : 0306473631, 9780306473630 
ناشر: Springer US 
سال نشر: 2003 
تعداد صفحات: 485 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 56 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 58,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب ملزومات علوم غذایی: تغذیه، علوم غذایی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 14


در صورت تبدیل فایل کتاب Essentials of Food Science به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب ملزومات علوم غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب ملزومات علوم غذایی

این کتاب اصول علوم غذایی را برای دانش‌آموزان تغذیه، رژیم‌شناسی، مهمان‌نوازی و آشپزی که در دوره مقدماتی علوم غذایی ثبت‌نام کرده‌اند، ارائه می‌کند. برای این ویرایش دوم، نویسندگان مفاهیم مربوط به مواد را در تمام فصل‌ها، از جمله کیفیت، صمغ‌ها، مواد غذایی ارگانیک، پرتودهی، بیوتکنولوژی، جایگزین‌های شکر، جایگزین‌های چربی، بسته‌بندی، ادعاهای بهداشتی، و دستورالعمل‌های رژیم غذایی گسترش داده‌اند. همچنین فصل جدیدی به بحث در مورد امولسیون سازی و فوم ها اختصاص داده شده است. علاوه بر این، این شاخص اصلاح شده است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This book presents principles of food science for the nutrition, dietetics, hospitality, and culinary arts student enrolled in an introductory food science course. For this second edition the authors have expanded the concepts relating to material in all chapters, including quality, gums, organic food, irradiation, biotechnology, sugar substitutes, fat replacers, packaging, health claims, and dietary guidelines. There is also a new chapter dedicated to a discussion on emulsification and foams. In addition, the index has been revamped.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages I-XVII
Front Matter....Pages 1-1
Evaluation of Food Quality....Pages 3-19
Water....Pages 20-29
Front Matter....Pages 31-31
Carbohydrates in Food—An Introduction....Pages 33-46
Starches in Food....Pages 47-61
Pectins and Gums....Pages 62-73
Bread, Cereal, Rice, and Pasta....Pages 74-95
Vegetables and Fruits....Pages 96-127
Front Matter....Pages 129-129
Proteins in Food—An Introduction....Pages 131-146
Meat, Poultry, Fish, and Dry Beans....Pages 147-186
Eggs and Egg Products....Pages 187-213
Milk and Milk Products....Pages 214-241
Front Matter....Pages 243-243
Fat and Oil Products....Pages 245-277
Food Emulsions and Foams....Pages 278-294
Front Matter....Pages 295-295
Sugars, Sweeteners, and Confections....Pages 297-312
Front Matter....Pages 313-313
Baked Products—Batters and Doughs....Pages 315-339
Front Matter....Pages 341-341
Food Safety....Pages 343-378
Food Preservation and Processing....Pages 379-399
Food Additives....Pages 400-419
Packaging of Food Products....Pages 420-447
Front Matter....Pages 449-449
Government Regulation of the Food Supply and Labeling....Pages 451-471
Back Matter....Pages 473-482




نظرات کاربران