ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Lactic Acid Bacteria: Genetics, Metabolism and Applications: Proceedings of the Sixth Symposium on lactic acid bacteria: genetics, metabolism and applications, 19–23 September 1999, Veldhoven, The Netherlands

دانلود کتاب باکتری های اسید لاکتیک: ژنتیک، متابولیسم و ​​کاربردها: مجموعه مقالات ششمین سمپوزیوم در مورد باکتری های اسید لاکتیک: ژنتیک، متابولیسم و ​​کاربردها، 19-23 سپتامبر 1999، Veldhoven، هلند

Lactic Acid Bacteria: Genetics, Metabolism and Applications: Proceedings of the Sixth Symposium on lactic acid bacteria: genetics, metabolism and applications, 19–23 September 1999, Veldhoven, The Netherlands

مشخصات کتاب

Lactic Acid Bacteria: Genetics, Metabolism and Applications: Proceedings of the Sixth Symposium on lactic acid bacteria: genetics, metabolism and applications, 19–23 September 1999, Veldhoven, The Netherlands

ویرایش: 1 
نویسندگان: , , , , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9789048153121, 9048153123 
ناشر: Springer Netherlands 
سال نشر: 1999 
تعداد صفحات: 398 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 61 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 39,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب باکتری های اسید لاکتیک: ژنتیک، متابولیسم و ​​کاربردها: مجموعه مقالات ششمین سمپوزیوم در مورد باکتری های اسید لاکتیک: ژنتیک، متابولیسم و ​​کاربردها، 19-23 سپتامبر 1999، Veldhoven، هلند: میکروبیولوژی پزشکی، علوم گیاهی، آناتومی جانوران / مورفولوژی / بافت شناسی، علوم غذایی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Lactic Acid Bacteria: Genetics, Metabolism and Applications: Proceedings of the Sixth Symposium on lactic acid bacteria: genetics, metabolism and applications, 19–23 September 1999, Veldhoven, The Netherlands به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب باکتری های اسید لاکتیک: ژنتیک، متابولیسم و ​​کاربردها: مجموعه مقالات ششمین سمپوزیوم در مورد باکتری های اسید لاکتیک: ژنتیک، متابولیسم و ​​کاربردها، 19-23 سپتامبر 1999، Veldhoven، هلند نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب باکتری های اسید لاکتیک: ژنتیک، متابولیسم و ​​کاربردها: مجموعه مقالات ششمین سمپوزیوم در مورد باکتری های اسید لاکتیک: ژنتیک، متابولیسم و ​​کاربردها، 19-23 سپتامبر 1999، Veldhoven، هلند



در دوران باستان غذاهای تخمیر شده با باکتری های اسید لاکتیک بخش مهمی از رژیم غذایی انسان را تشکیل می دادند. از آن زمان به بعد، باکتری های اسید لاکتیک نقش اساسی در حفظ مواد خام غذایی ایفا کرده و به خواص تغذیه ای، ارگانولپتیکی و سلامتی محصولات غذایی انسان و خوراک دام کمک کرده اند. عملکرد مهمی که باکتری‌های اسید لاکتیک هنوز در تولید مواد غذایی در سراسر جهان دارند، منجر به افزایش علاقه علمی به این میکروارگانیسم‌ها توسط گروه‌های تحقیقاتی دانشگاهی و همچنین صنعت شده است. در طی 15 سال گذشته، این تحقیق توسط تلاش‌های مالی هماهنگ بین‌المللی که منجر به انواع پیشرفت‌های علمی مهم شده و منجر به کاربردهای جدید شده است، تحریک شده است. نوشته شده توسط متخصصان بین المللی در این زمینه، این شماره Antonie vanLeeuwenhoek این پیشرفت ها را با توجه به ژنتیک، متابولیسم و ​​کاربرد باکتری های اسید لاکتیک برای کاربردهای صنعتی و پزشکی بالقوه مستند می کند. . در این کتاب اولین ژنوم کامل یک باکتری اسید لاکتیک ارائه شده است. این کتاب به عنوان یک منبع مرجع و همچنین به عنوان یک منبع ضروری اطلاعات برای توسعه و کاوش بیشتر در این زمینه عمل خواهد کرد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

In ancient times foods fermented with lactic acid bacteria already constituted an important part of the human diet. From then on, lactic acid bacteria have played an essential role in the preservation of food raw materials and have contributed to the nutritional, organoleptic and health properties of human food products and animal feed. The important function that lactic acid bacteria still have in the production of foods all over the world has resulted in a growing scientific interest in these micro-organisms by academic research groups as well as by industry. During the last 15 years, this research has been stimulated by major internationally coordinated funding efforts that have resulted in a variety of important scientific breakthroughs and have led to new applications. Written by international experts in the field, this issue of Antonie vanLeeuwenhoek documents these developments with respect to genetics, metabolism and the application of lactic acid bacteria for industrial and potential medical applications. In this book the first complete genome of a lactic acid bacterium is presented. The book will serve as a reference source and also as an indispensable source of information for further development and exploration of the field.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-1
From DNA sequence to application: possibilities and complications....Pages 3-23
Front Matter....Pages 25-25
Low-redundancy sequencing of the entire Lactococcus lactis IL1403 genome....Pages 27-76
Group II introns and expression of conjugative transfer functions in lactic acid bacteria....Pages 77-88
Bacteriophage defence systems in lactic acid bacteria....Pages 89-113
Acquired antibiotic resistance in lactic acid bacteria from food....Pages 115-137
Multi-domain, cell-envelope proteinases of lactic acid bacteria....Pages 139-155
Front Matter....Pages 157-157
The biosynthesis and functionality of the cell-wall of lactic acid bacteria....Pages 159-184
Bacteriocins: mechanism of membrane insertion and pore formation....Pages 185-198
Intestinal microflora and the interaction with immunocompetent cells....Pages 199-205
Bioactive peptides encrypted in milk proteins: proteolytic activation and thropho-functional properties....Pages 207-215
Peptidases and amino acid catabolism in lactic acid bacteria....Pages 217-246
Sulfur metabolism in bacteria associated with cheese....Pages 247-261
Front Matter....Pages 263-263
Analysis of the intestinal microflora: a renaissance....Pages 265-278
Probiotics: from myth to reality. Demonstration of functionality in animal models of disease and in human clinical trials....Pages 279-292
Bringing a probiotic-containing functional food to the market: microbiological, product, regulatory and labeling issues....Pages 293-315
Lactic acid bacteria in the quality improvement and depreciation of wine....Pages 317-331
Front Matter....Pages 333-333
Overview on applications for bacteriocin-producing lactic acid bacteria and their bacteriocins....Pages 335-335
Developing applications for lactococcal bacteriocins....Pages 337-346
Multidrug resistance in lactic acid bacteria: molecular mechanisms and clinical relevance....Pages 347-352
DNA-microarrays and food-biotechnology....Pages 353-355
Front Matter....Pages 333-333
Exopolysaccharides produced by Lactococcus lactis : from genetic engineering to improved rheological properties?....Pages 357-365
Anchoring of proteins to lactic acid bacteria....Pages 367-376
Applications of phage resistance in lactic acid bacteria....Pages 377-382
Immunomodulatory function of lactic acid bacteria....Pages 383-389
The role of lactic acid bacteria in colon cancer prevention: mechanistic considerations....Pages 391-394
Lactic acid food fermentation in tropical climates....Pages 395-401
Non-dairy lactic fermentations: the cereal world....Pages 403-411
Back Matter....Pages 413-413




نظرات کاربران