ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Instructor's manual for Principles of food sanitation, fourth edition

دانلود کتاب کتابچه راهنمای مربی اصول بهداشت مواد غذایی، ویرایش چهارم

Instructor's manual for Principles of food sanitation, fourth edition

مشخصات کتاب

Instructor's manual for Principles of food sanitation, fourth edition

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0834216477, 9780834216471 
ناشر: Aspen Publishers 
سال نشر: 1999 
تعداد صفحات: 72 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 7 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 50,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 12


در صورت تبدیل فایل کتاب Instructor's manual for Principles of food sanitation, fourth edition به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کتابچه راهنمای مربی اصول بهداشت مواد غذایی، ویرایش چهارم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کتابچه راهنمای مربی اصول بهداشت مواد غذایی، ویرایش چهارم

این مرجع و متن بسیار تحسین شده، بحث های مختصر و کاملی را در مورد اصول مربوط به آلودگی، ترکیبات پاک کننده، ضدعفونی کننده ها، تجهیزات تمیزکننده، دفع زباله، کنترل آفات و اثربخشی نظارت بر بهداشت ارائه می دهد. دو فصل جدید به HACCP و طراحی و ساخت بهداشتی می پردازد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This highly acclaimed reference and text presents concise, thorough discussions of the principles related to contamination, cleaning compounds, sanitizers, cleaning equipment, waste disposal, pest control, and the effectiveness of monitoring sanitation. Two new chapters address HACCP and sanitary design and construction.





نظرات کاربران