دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Norman G Marriott
سری:
ISBN (شابک) : 0834216477, 9780834216471
ناشر: Aspen Publishers
سال نشر: 1999
تعداد صفحات: 72
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 7 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Instructor's manual for Principles of food sanitation, fourth edition به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کتابچه راهنمای مربی اصول بهداشت مواد غذایی، ویرایش چهارم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این مرجع و متن بسیار تحسین شده، بحث های مختصر و کاملی را در مورد اصول مربوط به آلودگی، ترکیبات پاک کننده، ضدعفونی کننده ها، تجهیزات تمیزکننده، دفع زباله، کنترل آفات و اثربخشی نظارت بر بهداشت ارائه می دهد. دو فصل جدید به HACCP و طراحی و ساخت بهداشتی می پردازد.
This highly acclaimed reference and text presents concise, thorough discussions of the principles related to contamination, cleaning compounds, sanitizers, cleaning equipment, waste disposal, pest control, and the effectiveness of monitoring sanitation. Two new chapters address HACCP and sanitary design and construction.