ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Industrial Chocolate Manufacture and Use

دانلود کتاب شکلات صنعتی تولید و استفاده

Industrial Chocolate Manufacture and Use

مشخصات کتاب

Industrial Chocolate Manufacture and Use

ویرایش: 1 
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781461358794, 1461358795 
ناشر: Springer US 
سال نشر: 1994 
تعداد صفحات: 425 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 44 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 48,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب شکلات صنعتی تولید و استفاده: علوم غذایی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب Industrial Chocolate Manufacture and Use به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب شکلات صنعتی تولید و استفاده نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xviii
Traditional chocolate making....Pages 1-7
Cocoa bean production and transport....Pages 8-24
Sugar....Pages 25-42
Milk....Pages 43-54
Cleaning, roasting and winnowing....Pages 55-69
Cocoa mass, cocoa butter, cocoa powder....Pages 70-82
Particle size reduction....Pages 83-101
Chemistry of flavour development in chocolate....Pages 102-116
Conching....Pages 117-138
Chocolate flow properties....Pages 139-155
Chocolate temper....Pages 156-166
Pumps and tempering....Pages 167-210
Enrobers, moulding equipment, coolers and panning....Pages 211-241
Vegetable fats....Pages 242-257
Recipes....Pages 258-280
Instrumentation....Pages 281-311
Microbiology of chocolate....Pages 312-320
Packaging....Pages 321-339
Non-conventional machines and processes....Pages 340-361
Chocolate marketing and other aspects of the confectionery industry worldwide....Pages 362-385
Future trends....Pages 386-390
Back Matter....Pages 391-408




نظرات کاربران