دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: First
نویسندگان: Leon Terry
سری:
ISBN (شابک) : 1845935284, 9781845935283
ناشر: CABI
سال نشر: 2011
تعداد صفحات: 427
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Health-Promoting Properties of Fruits and Vegetables به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب خواص سلامتی میوه ها و سبزیجات نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
میوهها و سبزیجات یکی از غنیترین منابع اسید اسکوربیک و سایر
آنتیاکسیدانها هستند، همچنین ترکیبات فعال زیستی خاص تولید
میکنند. یک اجماع کلی از متخصصان بهداشت تأیید کرده است که
افزایش مصرف ترکیبات آنتی اکسیدانی در رژیم غذایی که در بیشتر
انواع محصولات تازه یافت می شود ممکن است از آسیب اکسیداتیو ناشی
از رادیکال های آزاد محافظت کند و بروز برخی سرطان ها و بیماری
های مزمن را کاهش دهد.
قبلاً هیچ کتابی در دسترس نبود که به طور جمعی داده های تجربی را
در مورد خواص ارتقاء دهنده سلامت انواع محصولات تازه مورد بحث و
بررسی قرار دهد، اما اکنون این کتاب اطلاعات دقیقی در مورد هویت،
ماهیت، فراهمی زیستی، اثرات شیمیایی، و پایداری پس از برداشت
طبقات شیمیایی خاص با خواص زیست فعال شناخته شده علاوه بر این،
فصلها روشهای مختلف استخراج، جداسازی، شناسایی و تعیین کمیت
ترکیبات فعال زیستی و سنجشهای ضدسرطانی in vitro و in-vivo را
مورد بحث قرار میدهند. این یک منبع ضروری برای محققان و
دانشجویان در علوم غذایی، تغذیه و تولید میوه و سبزیجات
است.
Fruits and vegetables are one of the richest sources of
ascorbic acid and other antioxidants, they also
produce-specific bioactive compounds. A general consensus from
health experts has confirmed that an increased dietary intake
of antioxidant compounds found in most fresh produce types may
protect against oxidative damage caused by free radicals and
reduce the incidence of certain cancers and chronic
diseases.
Previously, there was no book available which collectively
discussed and reviewed empirical data on health-promoting
properties of all fresh produce types, but now this book
provides detailed information on identity, nature,
bioavailablity, chemopreventative effects, and postharvest
stability of specific chemical classes with known bioactive
properties. In addition, chapters discuss the various
methodologies for extraction, isolation, characterization and
quantification of bioactive compounds and the in-vitro and
in-vivo anticancer assays. It is an essential resource for
researchers and students in food science, nutrition and fruit
and vegetable production.