ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Health-Promoting Properties of Fruits and Vegetables

دانلود کتاب خواص سلامتی میوه ها و سبزیجات

Health-Promoting Properties of Fruits and Vegetables

مشخصات کتاب

Health-Promoting Properties of Fruits and Vegetables

ویرایش: First 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 1845935284, 9781845935283 
ناشر: CABI 
سال نشر: 2011 
تعداد صفحات: 427 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 56,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Health-Promoting Properties of Fruits and Vegetables به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب خواص سلامتی میوه ها و سبزیجات نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب خواص سلامتی میوه ها و سبزیجات

میوه‌ها و سبزیجات یکی از غنی‌ترین منابع اسید اسکوربیک و سایر آنتی‌اکسیدان‌ها هستند، همچنین ترکیبات فعال زیستی خاص تولید می‌کنند. یک اجماع کلی از متخصصان بهداشت تأیید کرده است که افزایش مصرف ترکیبات آنتی اکسیدانی در رژیم غذایی که در بیشتر انواع محصولات تازه یافت می شود ممکن است از آسیب اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد محافظت کند و بروز برخی سرطان ها و بیماری های مزمن را کاهش دهد.

قبلاً هیچ کتابی در دسترس نبود که به طور جمعی داده های تجربی را در مورد خواص ارتقاء دهنده سلامت انواع محصولات تازه مورد بحث و بررسی قرار دهد، اما اکنون این کتاب اطلاعات دقیقی در مورد هویت، ماهیت، فراهمی زیستی، اثرات شیمیایی، و پایداری پس از برداشت طبقات شیمیایی خاص با خواص زیست فعال شناخته شده علاوه بر این، فصل‌ها روش‌های مختلف استخراج، جداسازی، شناسایی و تعیین کمیت ترکیبات فعال زیستی و سنجش‌های ضدسرطانی in vitro و in-vivo را مورد بحث قرار می‌دهند. این یک منبع ضروری برای محققان و دانشجویان در علوم غذایی، تغذیه و تولید میوه و سبزیجات است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Fruits and vegetables are one of the richest sources of ascorbic acid and other antioxidants, they also produce-specific bioactive compounds. A general consensus from health experts has confirmed that an increased dietary intake of antioxidant compounds found in most fresh produce types may protect against oxidative damage caused by free radicals and reduce the incidence of certain cancers and chronic diseases.

Previously, there was no book available which collectively discussed and reviewed empirical data on health-promoting properties of all fresh produce types, but now this book provides detailed information on identity, nature, bioavailablity, chemopreventative effects, and postharvest stability of specific chemical classes with known bioactive properties. In addition, chapters discuss the various methodologies for extraction, isolation, characterization and quantification of bioactive compounds and the in-vitro and in-vivo anticancer assays. It is an essential resource for researchers and students in food science, nutrition and fruit and vegetable production.





نظرات کاربران