ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب HACCP: A Practical Approach

دانلود کتاب HACCP: یک رویکرد عملی

HACCP: A Practical Approach

مشخصات کتاب

HACCP: A Practical Approach

دسته بندی: تولید مواد غذایی
ویرایش: 3 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781461450283, 1461450284 
ناشر: Springer US 
سال نشر: 2013 
تعداد صفحات: 500 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 7 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 40,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب HACCP: یک رویکرد عملی: علوم غذایی، کنترل کیفیت، قابلیت اطمینان، ایمنی و خطر، بهداشت عمومی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب HACCP: A Practical Approach به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب HACCP: یک رویکرد عملی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب HACCP: یک رویکرد عملی



HACCP: A Practical Approach، نسخه 3rd به‌روزرسانی شده استتا بهترین عملکرد فعلی و پیشرفت‌های جدید در HACCP را شامل شود. از آخرین نسخه در سال 1998 استفاده شده است. این کتاب به عنوان خلاصه ای از تفکر به روز و رویکردهای بهترین عملکرد برای توسعه، اجرا و نگهداری برنامه های HACCP برای مدیریت ایمنی مواد غذایی در نظر گرفته شده است.

< p>فصول مقدماتی صحنه را تنظیم می کند و خواننده را در مورد تحولات HACCP در 15 سال گذشته به روز می کند. مراحل مقدماتی HACCP، از جمله آماده سازی و برنامه ریزی و طراحی سیستم، ابتدا پوشش داده می شود، سپس خطرات ایمنی مواد غذایی و کنترل آنها در نظر گرفته می شود. پوشش برنامه پیش نیاز به طور قابل توجهی در این نسخه جدید گسترش یافته است که منعکس کننده توسعه آن به عنوان یک سیستم پشتیبانی کلیدی برای HACCP است. فصل‌های توسعه، تأیید و نگهداری طرح HACCP نیز به‌طور قابل‌توجهی به‌روزرسانی شده‌اند تا عملکرد فعلی را منعکس کند و فصل جدیدی در مورد کاربرد در زنجیره تأمین مواد غذایی اضافه شده است. ضمیمه ها مجموعه جدیدی از مطالعات موردی کاربرد عملی HACCP به اضافه دو مطالعه موردی جدید را ارائه می دهند که به درس های آموخته شده از طریق بررسی حوادث ایمنی مواد غذایی می پردازد. پروفایل های پاتوژن نیز توسط متخصصان به روز شده است تا خلاصه ای به روز از رشد و بقای پاتوژن ها را ارائه دهد که برای تیم های HACCP مفید باشد.

این کتاب هم برای کسانی که در حال توسعه سیستم های HACCP هستند نوشته شده است. برای اولین بار و برای کسانی که نیاز به به روز رسانی، به روز رسانی و تقویت سیستم های موجود خود دارند. مواد جدید و ابزارهای جدید برای کمک به تیم HACCP و وضعیت فعلی در مورد موضوعاتی که هنوز درگیر بحث های بین المللی هستند، مانند برنامه های پیش نیاز عملیاتی، ارائه شده است. همه ابزارها مانند درخت تصمیم و فرمت های ثبت سوابق برای کمک به شما ارائه می شوند و برای موفقیت HACCP الزامی نیستند. خوانندگان راهنمایی می‌شوند تا مواردی را انتخاب کنند که با موقعیت‌هایشان مرتبط است و به نظر آنها در تلاش‌های HACCP آنها مفید است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

HACCP: A Practical Approach, 3rd edition has been updatedto include the current best practice and new developments in HACCP application since the last edition was published in 1998. This book is intended to be a compendium of up-to-date thinking and best practice approaches to the development, implementation, and maintenance of HACCP programs for food safety management.

Introductory chapters set the scene and update the reader on developments on HACCP over the last 15 years. The preliminary stages of HACCP, including preparation and planning and system design, are covered first, followed by a consideration of food safety hazards and their control. Prerequisite program coverage has been significantly expanded in this new edition reflecting its development as a key support system for HACCP. The HACCP plan development and verification and maintenance chapters have also been substantially updated to reflect current practice and a new chapter on application within the food supply chain has been added. Appendices provide a new set of case studies of practical HACCP application plus two new case studies looking at lessons learned through food safety incident investigation. Pathogen profiles have also been updated by experts to provide an up-to-date summary of pathogen growth and survival characteristics that will be useful to HACCP teams.

The book is written both for those who are developing HACCP systems for the first time and for those who need to update, refresh and strengthen their existing systems. New materials and new tools to assist the HACCP team have been provided and the current situation on issues that are still undergoing international debate, such as operational prerequisite programs. All tools such as decision trees and record-keeping formats are provided to be of assistance and are not obligatory to successful HACCP. Readers are guided to choose those that are relevant to their situations and which they find are helpful in their HACCP endeavors.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xxx
An Introduction to HACCP and Its Role in Food Safety Control....Pages 1-36
Preparation and Planning to Achieve Effective Food Safety Management....Pages 37-66
Hazards, Their Significance, and Control....Pages 67-111
Prerequisites for Food Safety: PRPs and Operational PRPs....Pages 113-154
Designing Food Safety....Pages 155-173
How to Do a HACCP Study....Pages 175-250
Implementation, Verification, and Maintenance for Ongoing Risk Management....Pages 251-300
Considerations for HACCP Application in Different Supply Chain Sectors....Pages 301-337
Back Matter....Pages 339-475




نظرات کاربران