ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Natural food colorants

دانلود کتاب رنگ های خوراکی طبیعی

Natural food colorants

مشخصات کتاب

Natural food colorants

ویرایش: 2 
نویسندگان: , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781461521556, 1461521556 
ناشر: Springer US 
سال نشر: 1996 
تعداد صفحات: 362 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 34 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 44,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب رنگ های خوراکی طبیعی: علوم غذایی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 2


در صورت تبدیل فایل کتاب Natural food colorants به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب رنگ های خوراکی طبیعی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب رنگ های خوراکی طبیعی



در این ویرایش دوم رنگ‌های خوراکی طبیعی دو فصل جدید اضافه شده است و ما از این فرصت استفاده کرده‌ایم تا تمام فصل‌های دیگر را بازبینی کنیم. هر یک از نویسندگان اصلی، مشارکت های فردی خود را به روز کرده اند، که در موارد متعددی شامل گسترش متن با افزودن مطالب جدید است. فصل‌های جدید در مورد نقش بیوتکنولوژی در تولید رنگ‌های غذایی و ایمنی در رنگ‌های طبیعی است، دو حوزه که در پنج سال گذشته دستخوش تغییر و توسعه قابل توجهی شده‌اند. ما همچنین ناشران را متقاعد کرده‌ایم تا با درج تصاویری از اکثر رنگدانه‌های مهم برای صنایع غذایی، از نمایش رنگ‌ها لذت ببرند. در نهایت ترتیب فصل‌ها را مجدداً ترتیب داده‌ایم تا دنباله منطقی‌تری را منعکس کنند. امیدواریم این نسخه جدید مانند نسخه اول با اشتیاق مورد استقبال قرار گیرد. برای ما، به عنوان ویراستار، باقی مانده است که از همکاران خود برای انجام بازبینی‌ها با چنین دقیقی تشکر کنیم و از Blackie A&P برای حمایت و صبر قابل توجه آنها تشکر کنیم. G. A. F. R. J. D. R. مشارکت کنندگان دکتر جی. . گروه بیوشیمی بریتوری، دانشگاه لیورپول، صندوق پستی 147، لیورپول L69 3BX، پروفسور F. J. Francis گروه علوم غذایی، کالج غذا و منابع طبیعی، دانشگاه ماسا چوستس، آمهرست، MA 01003، ایالات متحده آمریکا دکتر G. A. F. بوم‌شناسی گیاهی مقایسه‌ای، گروه علوم جانوری و گیاهی، دانشگاه شفیلد، شفیلد S10 2TN، بریتانیا آقای B. S.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

In this second edition of Natural Food Colorants two new chapters have been added and we have taken the opportunity to revise all the other chapters. Each of the original authors have brought up to date their individual contributions, involving in several cases an expansion to the text by the addition of new material. The new chapters are on the role of biotechnology in food colorant production and on safety in natural colorants, two areas which have undergone considerable change and development in the past five years. We have also persuaded the publishers to indulge in a display of colours by including illustrations of the majority of pigments of importance to the food industry. Finally we have rearranged the order of the chapters to reflect a more logical sequence. We hope this new edition will be greeted as enthusiastically as the first. It remains for us, as editors, to thank our contributors for undertaking the revisions with such thoroughness and to thank Blackie A&P for their support and considerable patience. G. A. F. R. J. D. R. Contributors Dr G . . Brittori Department of Biochemistry, University of Liverpool, PO Box 147, Liverpool L69 3BX, UK Professor F. J. Francis Department of Food Science, College of Food and Natural Resources, University of Massa­ chusetts, Amherst, MA 01003, USA Dr G. A. F. Hendry NERC Unit of Comparative Plant Ecology, Department of Animal and Plant Sciences, University of Sheffield, Sheffield S10 2TN, UK Mr B. S.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xi
Natural pigments in biology....Pages 1-39
Natural food colours....Pages 40-79
Biotechnology in natural food colours: The role of bioprocessing....Pages 80-111
Safety of food colorants....Pages 112-130
Chlorophylls and chlorophyll derivatives....Pages 131-156
Haems and bilins....Pages 157-196
Carotenoids....Pages 197-243
Anthocyanins and betalains....Pages 244-309
Less common natural colorants....Pages 310-341
Back Matter....Pages 343-348




نظرات کاربران