ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Mycotoxins : detection methods, management, public health and agricultural trade

دانلود کتاب مایکوتوکسین ها: روش های تشخیص، مدیریت، بهداشت عمومی و تجارت کشاورزی

Mycotoxins : detection methods, management, public health and agricultural trade

مشخصات کتاب

Mycotoxins : detection methods, management, public health and agricultural trade

ویرایش:  
نویسندگان: , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781845933845, 1845933842 
ناشر: CABI 
سال نشر: 2008 
تعداد صفحات: 496 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 6 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 44,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب Mycotoxins : detection methods, management, public health and agricultural trade به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب مایکوتوکسین ها: روش های تشخیص، مدیریت، بهداشت عمومی و تجارت کشاورزی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی



فهرست مطالب

Table of Contents......Page 5
Preface......Page 9
Addresses of Contributors......Page 11
Overview and Introduction......Page 21
1. The EU MycoGlobe project: Global integration of mycotoxin and toxigenic fungal research for enhanced food safety......Page 23
2. IITA's research-for-development agenda for Africa......Page 31
3. Priorities for mycotoxin research in Africa identified by using the Nominal Group Discussion technique......Page 39
Health and Trade Issues......Page 47
4. Mycotoxins: A global problem......Page 49
5. Modulation of the human immune system by aflatoxin......Page 61
6. Aflatoxin exposure and impaired child growth in West Africa: An unexplored international public health burden?......Page 73
7. Economic impact of aflatoxin contamination in Sub-Saharan Africa......Page 87
8. EU legislation on mycotoxins in food and feed: Overview of the decision-making process and recent and future developments......Page 97
Mycotoxin Contamination and Toxigenic Fungi in Africa and the Mediterranean Basin......Page 121
9. Mycotoxin contamination in foods in West and Central Africa......Page 123
10. Mycotoxin contamination in food systems in Eastern and Southern Africa......Page 137
11. The 2004 and 2005 aflatoxin tragedies in Kenya – A case study......Page 147
12. Mycotoxin problems in nuts and dried fruits from the Mediterranean basin......Page 153
13. Between emerging and historical problems: An overview of the main toxigenic fungi and mycotoxin concerns in Europe......Page 159
14. The impact of mycotoxins in animal feeds......Page 175
Mycotoxin Detection Methods......Page 189
15. Overview of detection methods for mycotoxins......Page 191
16. Mycotoxin concentration data quality: The role of sampling......Page 205
17. Development of quantitative detection methods for Fusarium in cereals and their application......Page 215
Mycotoxin Management......Page 227
18. Pre- and postharvest management of aflatoxin contamination in peanuts......Page 229
19. Pre- and postharvest management of aflatoxin in maize: An African perspective......Page 239
20. Management of ochratoxin A in the cocoa supply chain: A summary of work by the CAOBISCO/ECA/FCC working group on ochratoxin A......Page 251
21. Prevention of ochratoxin A in grapes and wine......Page 265
22. Molecular approaches to development of resistance to preharvest aflatoxin contamination......Page 277
23. Breeding maize for resistance to mycotoxins at IITA......Page 297
24. Etiology and management of aflatoxin contamination......Page 307
25. NovaSil™ clay for the management of dietary aflatoxins in human populations......Page 321
26. Food processing to reduce mycotoxins in Africa......Page 329
27. Indoor airborne exposure to molds and mycotoxins......Page 337
Institutional Issues in Mycotoxin Management......Page 345
28. Are Ghanaians aware of the aflatoxin menace?......Page 347
29. Institutional aspects of sanitary and phytosanitary issues in ECOWAS trade......Page 355
30. Institutional stakeholders in mycotoxin issues – Past, present and future......Page 369
31. Institutionalizing mycotoxin testing in Africa......Page 379
32. Prevention strategies for trichothecenes and ochratoxin in cereals......Page 389
International Programs on Mycotoxins......Page 405
33. FAO program on mycotoxin management......Page 407
34. Mycotoxin research in USAID’s CRSP programs......Page 423
35. CGIAR research-for-development program on mycotoxins......Page 433
Index......Page 443
A......Page 445
B......Page 449
C......Page 450
D......Page 456
E......Page 458
F......Page 461
G......Page 466
H......Page 468
I......Page 470
L......Page 473
M......Page 475
N......Page 479
O......Page 480
P......Page 481
R......Page 485
S......Page 488
T......Page 491
V......Page 494
W......Page 495
Z......Page 496




نظرات کاربران