ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Microbiology of Marine Food Products

دانلود کتاب میکروبیولوژی محصولات غذایی دریایی

Microbiology of Marine Food Products

مشخصات کتاب

Microbiology of Marine Food Products

ویرایش: 1 
نویسندگان: , , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781461367512, 1461367514 
ناشر: Springer US 
سال نشر: 1991 
تعداد صفحات: 449 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 70 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 38,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب میکروبیولوژی محصولات غذایی دریایی: اکولوژی آب شیرین و دریایی، علوم غذایی، آناتومی حیوانات / مورفولوژی / بافت شناسی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 11


در صورت تبدیل فایل کتاب Microbiology of Marine Food Products به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب میکروبیولوژی محصولات غذایی دریایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xiv
Front Matter....Pages 1-1
Microbiology of Finfish and Finfish Processing....Pages 3-17
Microbiology of Bivalve Molluscan Shellfish....Pages 19-39
Microbiology of Crustacea Processing: Crabs....Pages 41-63
Microbiology of Crustacean Processing: Shrimp, Crawfish, and Prawns....Pages 65-87
Microbiology of Mince, Surimi, and Value-Added Seafoods....Pages 89-110
U.S. Seafood Inspection and HACCP....Pages 111-131
Front Matter....Pages 133-133
Indicators and Alternate Indicators of Growing Water Quality....Pages 135-196
Viruses in Seafoods....Pages 197-209
Seafood-Transmitted Zoonoses in the United States: The Fishes, the Dishes, and the Worms....Pages 211-265
Nonindigenous Bacterial Pathogens....Pages 267-284
Indigenous Pathogens: Vibrionaceae....Pages 285-300
Natural Toxins....Pages 301-330
Scombroid Poisoning....Pages 331-351
Front Matter....Pages 353-353
Principles of Pasteurization and Minimally Processed Seafoods....Pages 355-371
Modified Atmosphere Packaging....Pages 373-393
Shellfish Depuration....Pages 395-428
Irradiation....Pages 429-440
Back Matter....Pages 441-450




نظرات کاربران