ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Nutrition and feeding of organic pigs

دانلود کتاب تغذیه و تغذیه خوک های ارگانیک

Nutrition and feeding of organic pigs

مشخصات کتاب

Nutrition and feeding of organic pigs

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781845931926, 1845931920 
ناشر: CABI 
سال نشر: 2007 
تعداد صفحات: 330 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 38,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 18


در صورت تبدیل فایل کتاب Nutrition and feeding of organic pigs به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تغذیه و تغذیه خوک های ارگانیک نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تغذیه و تغذیه خوک های ارگانیک

تولید حیوانات ارگانیک در سال های اخیر به سرعت افزایش یافته است تا با افزایش تقاضای مصرف کنندگان برای گوشت های ارگانیک همگام شود. دستورالعمل ها و محدودیت های زیادی در مورد مواد غذایی حیوانات پرورشی ارگانیک وجود دارد که هنگام تلاش برای اطمینان از یک رژیم غذایی متعادل و مغذی بدون استفاده از هیچ مکملی، مشکلاتی به وجود می آید. اولین متن جامع در مورد تغذیه خوک های ارگانیک، این کتاب توصیه هایی را در مورد فرموله کردن رژیم های غذایی مناسب و ادغام آنها در سیستم های تولید خوک ارگانیک ارائه می دهد. استانداردهای بین‌المللی تغذیه ارگانیک، نژادهای خوک که برای کشاورزی ارگانیک مناسب‌تر هستند، اطلاعات به‌روز در مورد نیازهای تغذیه‌ای خوک‌ها و نمونه‌هایی از رژیم‌های غذایی فرموله‌شده بر اساس استانداردهای ارگانیک را تشریح می‌کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Organic animal production has increased rapidly in recent years to keep up with the increasing consumer demand for organic meats. There are many guidelines and restrictions on what go into the feedstuffs of organically farmed animals, from which difficulties arise when trying to ensure a well balanced nutritious diet without the use of any supplements. The first comprehensive text on feeding organic pigs, this book presents advice on formulating appropriate diets and integrating them into organic pig production systems. It outlines the international standards of organic feeding, the breeds of pig that are most suitable for organic farming, up to date information on the nutritional requirements of pigs, and examples of diets formulated to organic standards.



فهرست مطالب

Contents......Page 5
Foreword......Page 7
1. Introduction and Background......Page 9
2. Aims and Principles of Organic Pig Production......Page 15
3. Elements of Pig Nutrition......Page 31
4. Approved Ingredients for Organic Diets......Page 69
5. Diets for Organic Pig Production......Page 216
6. Choosing the Right Breed and Strain of Pig......Page 266
7. Integrating Feeding Programmes into Organic Production Systems......Page 284
8. Conclusions and Recommendations for the Future......Page 323
C......Page 327
I......Page 328
O......Page 329
V......Page 330




نظرات کاربران