ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Nutrition and Cancer Prevention: New Insights into the Role of Phytochemicals

دانلود کتاب تغذیه و پیشگیری از سرطان: بینش جدید در مورد نقش مواد شیمیایی گیاهی

Nutrition and Cancer Prevention: New Insights into the Role of Phytochemicals

مشخصات کتاب

Nutrition and Cancer Prevention: New Insights into the Role of Phytochemicals

ویرایش: 1 
نویسندگان:   
سری: Advances in Experimental Medicine and Biology 492 
ISBN (شابک) : 9781461354772, 9781461512837 
ناشر: Springer US 
سال نشر: 2001 
تعداد صفحات: 343 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 22 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 50,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب تغذیه و پیشگیری از سرطان: بینش جدید در مورد نقش مواد شیمیایی گیاهی: انکولوژی، بهداشت عمومی، تحقیقات سرطان، تغذیه



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب Nutrition and Cancer Prevention: New Insights into the Role of Phytochemicals به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تغذیه و پیشگیری از سرطان: بینش جدید در مورد نقش مواد شیمیایی گیاهی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تغذیه و پیشگیری از سرطان: بینش جدید در مورد نقش مواد شیمیایی گیاهی



پیشرفت‌های اخیر به درک ما از این که چگونه یک رژیم غذایی مبتنی بر گیاه مزایای زیادی برای سلامتی دارد و چگونه مواد گیاهی ممکن است در پیشگیری از سرطان‌های خاص مؤثر باشد، کمک کرده است. نهمین کنفرانس تحقیقاتی سالانه موسسه تحقیقات سرطان آمریکا بر آخرین پیشرفت ها در چندین دسته از مواد مغذی با علایق گسترده معاصر متمرکز شده است. جلسات کنفرانس شامل موضوعاتی مانند اثرات سویا، چای سبز، سلنیوم، شراب، انگور و ادویه ها در پیشگیری از سرطان بود. این کنفرانس در تاریخ 2 و 3 سپتامبر 1999 در واشنگتن دی سی برگزار شد و با عنوان تغذیه و پیشگیری از سرطان: بینش های جدید در مورد نقش مواد شیمیایی گیاهی برگزار شد.
برنامه گفتگو شامل جلسه ای بود که به وضعیت فعلی محصولات گیاهی در رابطه با پیشگیری از سرطان اختصاص داشت، به منظور قدردانی از توجه روزافزون پزشکی مکمل و جایگزین از سوی جامعه علمی و همچنین عموم مردم. . ارائه جداگانه ای به موضوع مکمل های غذایی و پیشگیری از سرطان می پردازد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Recent advances have contributed to our understanding of how a plant-based diet confers many health advantages and how substances from plants may be effective in the prevention of specific cancers. The Ninth Annual Research Conference of the American Institute for Cancer Research has focused on the latest developments in several categories of nutrients of wide contemporary interests. The conference sessions included such topics as the effects of soy, green tea, selenium, wine, grapes, and spices in cancer prevention. This conference was held in Washington, D.C. on September 2nd and 3rd, 1999, and was entitled Nutrition and Cancer Prevention: New Insights Into the Roles of Phytochemicals.
The discussion program included a session that was devoted to the current status of herbal products in relation to cancer prevention, in recognition of the increasing attention that complementary and alternative medicine has been receiving from the scientific community as well as the general public. A separate presentation addressed the issue of nutritional supplements and cancer prevention.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xii
Soybeans and Cancer Prevention: A Complex Food and a Complex Disease....Pages 1-10
Dietary Soy Reduces Colon Carcinogenesis in Human and Rats....Pages 11-17
Soy and Risk of Hormone-Related and Other Cancers....Pages 19-28
Role of Tomatoes, Tomato Products and Lycopene in Cancer Prevention....Pages 29-37
Tea and Tea Polyphenols in Cancer Prevention....Pages 39-53
Effects of Tea Polyphenols on the Signal Transduction Pathways....Pages 55-67
Mechanisms by Which Garlic and Allyl Sulfur Compounds Suppress Carcinogen Bioactivation....Pages 69-81
Antiproliferative Effects of Garlic-Derived and Other Allium Related Compounds....Pages 83-106
Considering the Mechanisms of Cancer Prevention by Selenium....Pages 107-117
Selenium Metabolism and Mechanisms of Cancer Prevention....Pages 119-130
Apoptosis and Angiogenesis in Cancer Prevention by Selenium....Pages 131-145
Resveratrol Inhibits The Expression Of Cyclooxygenase-2 In Mammary Epithelial Cells....Pages 147-157
The World of Resveratrol....Pages 159-182
The Effects of Resveratrol on CYP1A1 Expression and Aryl Hydrocarbon Receptor Function In Vitro ....Pages 183-193
Herbals and Cancer....Pages 195-202
The Role of Dietary Supplements in Health....Pages 203-217
The Beta-Carotene Story....Pages 219-231
Dietary Intervention Strategies: Validity, Execution and Interpretation of Outcomes....Pages 233-253
Nutrition and Cancer Prevention: New Insights into the Role of Phytochemicals. Future Directions....Pages 255-262
Chemoprevention: Progress And Opportunity....Pages 263-274
Back Matter....Pages 275-347




نظرات کاربران