ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Nutrition and Biotechnology in Heart Disease and Cancer

دانلود کتاب تغذیه و بیوتکنولوژی در بیماری های قلبی و سرطان

Nutrition and Biotechnology in Heart Disease and Cancer

مشخصات کتاب

Nutrition and Biotechnology in Heart Disease and Cancer

ویرایش: 1 
نویسندگان: , , ,   
سری: Advances in Experimental Medicine and Biology 369 
ISBN (شابک) : 9781461358046, 1461358043 
ناشر: Springer US 
سال نشر: 1995 
تعداد صفحات: 266 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 35 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 48,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب تغذیه و بیوتکنولوژی در بیماری های قلبی و سرطان: تغذیه، فارماکولوژی/سم شناسی، بهداشت عمومی، اپیدمیولوژی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 13


در صورت تبدیل فایل کتاب Nutrition and Biotechnology in Heart Disease and Cancer به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تغذیه و بیوتکنولوژی در بیماری های قلبی و سرطان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تغذیه و بیوتکنولوژی در بیماری های قلبی و سرطان



در تحقیقات مربوط به بیماری عروق کرونر قلب و سرطان یک اشتراک غذایی منحصر به فرد وجود دارد. هدف اصلی این کنفرانس فراهم کردن یک انجمن برای محققان، پزشکان، مربیان و مدیران برجسته در این دو حوزه بود تا برنامه ای در زمینه بیماری های قلبی و سرطان ارائه دهند که شامل الف) نقاط عطف تاریخی مهم، ب) حوزه های کنونی بزرگ است. علاقه به تحقیق و درمان، ج) آخرین پیشرفت های تغذیه ای، مولکولی، و بیوتکنولوژیکی، و د) چشم اندازی در زمینه های امیدوار کننده برای تحقیقات و درمان آینده. دانشمندان مدت‌ها مدعی شده‌اند که پژوهش بر پای روش‌شناسی پیش می‌رود. بنابراین، نمونه‌های متعددی از زمینه‌های تحقیقاتی وجود دارد که در معرض پیشرفت‌های روش‌شناختی قرار دارند. برخی از نمونه ها عبارتند از: 1) کروماتوگرافی لایه نازک و گاز-مایع که همراه با کروماتوگرافی مایع فشار بالا، خط پیشرفت در تحقیقات لیپیدی را گسترش داده است و 2) perR و تأثیر حاصله بر رویکردهای بیولوژیکی مولکولی در چندین زمینه علم. سازمان دهندگان این کنفرانس فکر کردند که زمان مناسبی برای گرد هم آوردن دانش در مورد جنبه های جدیدتر تحقیقات بیولوژیکی مولکولی با پیشرفت های فعلی در دو حوزه اصلی بیماری های دژنراتیو - بیماری عروق کرونر قلب و سرطان است. دانش ما در مورد این "بیماری های کشنده" در چند سال گذشته بسیار گسترش یافته است و پیشرفت با استفاده از مجموعه ای از تکنیک های بیولوژیکی مولکولی کاتالیز شده است. به لطف این موارد، تفکر پزشکی در این زمینه ها از ملاحظات درمان به استراتژی های پیشگیری تغییر می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

There is a unique nutritional commonality developing in research relating to coronary heart disease and cancer. The primary aim of this conference was to provide a forum for the leading researchers, clinicians, educators and administrators in these two fields to present a program on heart disease and cancer which included a) the major historical milestones, b) the present areas of greatest interest in research and therapy, c) the latest nutritional, molecular, and biotechnological advances, and d) a perspective on the most promising areas for future research and therapy. Scientists have long contended that research marches on the feet of methodology. Thus there are numerous examples of research fields opening secondary to methodological advances. Some examples are: 1) thin layer and gas-liquid chromatography which, along with high pressure liquid chromatography have broadened the line of advances in lipid research and 2) peR and the resultant impact on molecular biological approaches to several fields of science. The organizers of this conference thought the time was propitious for bringing together knowledge on newer aspects of molecular biological research with current advances in the two major areas of degenerative disease--coronary heart disease and cancer. Our knowledge of these "killer diseases" has expanded greatly in the past few years and the advance has been catalyzed by use of an array of molecular biological techniques. Thanks to these, medical thinking in these areas is changing from considerations of treatment to strategies for prevention.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-x
Historical Review of Research on Atherosclerosis....Pages 1-6
Nutrition and Coronary Heart Disease Epidemiology....Pages 7-19
Obesity, Fat Patterning and Cardiovascular Risk....Pages 21-27
The Role of Lipoproteins in Atherogenesis....Pages 29-38
Role of Oxidized LDL and Antioxidants in Atherosclerosis....Pages 39-48
Signal Transduction in Atherosclerosis: Second Messengers and Regulation of Cellular Cholesterol Trafficking....Pages 49-64
Genetic Determinants of Myocardial Infarction....Pages 65-78
Gene Therapy in Heart Disease....Pages 79-88
Possible Role of Viruses in Atherosclerosis....Pages 89-98
Impact of Biotechnology in the Diagnostic and Therapeutic Management of Cardiovascular Disorders....Pages 99-110
Nutrition and Carcinogenesis: Historical Highlights and Future Prospects....Pages 111-123
Epidemiology of Anticarcinogens in Food....Pages 125-139
Dietary Effects on DNA Methylation: Do They Account for the Hepatocarcinogenic Properties of Lipotrope Deficient Diets?....Pages 141-154
Cholesterol, Cholesterogenesis and Cancer....Pages 155-166
Inhibition of the Induction of Cancer by Antioxidants....Pages 167-174
Nutrients, Signal Transduction and Carcinogenesis....Pages 175-183
Nutrition, Immunology and Cancer: An Overview....Pages 185-194
Anemia of Malignancy....Pages 195-200
Diet in Heart Disease and Cancer....Pages 201-209
Carcinogens in Foods: Heterocyclic Amines and Cancer and Heart Disease....Pages 211-220
Genetic Engineering of Foods to Reduce the Risk of Heart Disease and Cancer....Pages 221-228
New Directions in Dietary Studies in Cancer: The National Cancer Institute....Pages 229-239
New Directions in Dietary Studies and Heart Disease: The National Heart, Lung and Blood Institute Sponsored Multicenter Study of Diet Effects on Lipoproteins and Thrombogenic Activity....Pages 241-247
Back Matter....Pages 249-267




نظرات کاربران