ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Poultry Meat and Egg Production

دانلود کتاب تولید گوشت و تخم مرغ طیور

Poultry Meat and Egg Production

مشخصات کتاب

Poultry Meat and Egg Production

ویرایش: 1 
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781475706857, 9781475706833 
ناشر: Springer US 
سال نشر: 1988 
تعداد صفحات: 306 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 7 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 37,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب تولید گوشت و تخم مرغ طیور: جنگلداری، علوم غذایی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 17


در صورت تبدیل فایل کتاب Poultry Meat and Egg Production به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تولید گوشت و تخم مرغ طیور نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تولید گوشت و تخم مرغ طیور



تولید گوشت و تخم مرغ در درجه اول برای استفاده به عنوان متنی برای دانشجویانی که اولین دوره های آموزشی خود را در مدیریت طیور می گذرانند تهیه شده است. کلیات کلی علم و شیوه های تولیدی که در حال حاضر در صنعت استفاده می شود، توصیف و توصیف شده است تا دانش آموز بتواند بینش خود را در مورد صنعت به دست آورد. خواندن بخش‌هایی از فصل‌ها قبل از بحث‌های سخنرانی و جلسات آزمایشگاهی برای درک مطالب به دانش‌آموزان مفید خواهد بود. همچنین، این به مربی فرصتی می دهد تا در سخنرانی ها بر حوزه های مورد توجه فعلی در صنعت تأکید کند و موضوعات مورد نظر خود را با جزئیات بیشتر ارائه دهد. مایلیم از دانشمندان زیر تشکر و قدردانی کنیم که چندین فصل را بررسی و ارزیابی انتقادی کردند و پیشنهادات مفید بسیاری ارائه کردند: دکتر بابی بارنت، دانشگاه کلمسون. آقای D. O. Bell، دانشگاه کالیفرنیا; دکتر دونالد بری (بازنشسته)، دانشگاه ایلینوی. دکتر W. H. Burke، دانشگاه جورجیا; دکتر فرانک چرمز، نیکلاس ترکیه بریدینگ مزارع، شرکت، سونوما، کالیفرنیا. دکتر ون دل کارلسون (بازنشسته)، دانشگاه ایالتی داکوتای جنوبی. دکتر J. V. Craig، دانشگاه ایالتی کانزاس؛ دکتر K. گودوین (بازنشسته)، دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا; دکتر تی ال گودوین، دانشگاه آرکانزاس. دکتر G. C.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Poultry Meat and Egg Production has been prepared primarily for use as a text for students taking their first courses in poultry manage­ ment. The general overall science and production practices currently in use in the industry have been characterized and described so that the student can gain insight into the industry. Reading portions of chapters before the lecture discussions and laboratory sessions will be helpful in giving students an understanding of the material. Also, this gives the instructor an opportunity to emphasize in the lectures areas of current concern in the industry, and to present topics of his or her choice in greater detail. We wish to acknowledge and thank the following scientists who reviewed and critically evaluated the several chapters and made many helpful suggestions: Dr. Bobby Barnett, Clemson University; Mr. D. O. Bell, University of California; Dr. Donald Bray (retired), University of Illinois; Dr. W. H. Burke, University of Georgia; Dr. Frank Cherms, Nicholas Turkey Breeding Farms, Inc., Sonoma, California; Dr. Wen­ dell Carlson (retired), South Dakota State University; Dr. J. V. Craig, Kansas State University; Dr. K. Goodwin (retired), Pennsylvania State University; Dr. T. L. Goodwin, University of Arkansas; Dr. G. C.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xiv
The Poultry Industry....Pages 1-15
Anatomy and Structure of the Fowl....Pages 16-30
Physiology and Reproduction in Poultry....Pages 31-48
Genetics and Poultry Breeding....Pages 49-64
Incubation and Hatchery Management....Pages 65-84
Social Behavior and Animal Welfare....Pages 85-96
Environment and Housing....Pages 97-109
Poultry Nutrition....Pages 110-125
Diseases and Parasites of Poultry....Pages 126-150
Poultry and Egg Marketing....Pages 151-172
Broiler Production....Pages 173-193
Commercial Egg Production....Pages 194-205
Turkey Production....Pages 206-226
Waterfowl Production....Pages 227-248
Miscellaneous Poultry....Pages 249-265
Poultry Management Practices....Pages 266-285
Back Matter....Pages 287-294




نظرات کاربران