ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Plant evolution and the origin of crop species

دانلود کتاب تکامل گیاهی و منشاء گونه های زراعی

Plant evolution and the origin of crop species

مشخصات کتاب

Plant evolution and the origin of crop species

ویرایش: 3rd ed 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781845938017, 1845938011 
ناشر: CABI 
سال نشر: 2012 
تعداد صفحات: 256 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 34,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب Plant evolution and the origin of crop species به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تکامل گیاهی و منشاء گونه های زراعی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تکامل گیاهی و منشاء گونه های زراعی

تنوع ژنتیکی که در گیاهان در طول تکامل آنها ایجاد شد، اساس اهلی کردن و پرورش آنها به محصولاتی است که امروزه برای غذا، سوخت و سایر مصارف صنعتی رشد می کنند. این سومین ویرایش از تکامل گیاهان و منشأ گونه‌های محصول، موضوع را با تأکید بیشتر بر ریشه‌های محصول به‌روز می‌کند. این کتاب با شرحی از فرآیندهای تکامل در گیاهان بومی و کشت شده آغاز می‌شود، منشا اهلی‌سازی محصولات و توسعه بعدی آنها در طول زمان را مرور می‌کند. همه گونه‌های اصلی زراعی، از جمله غلات، گیاهان پروتئینی، محصولات نشاسته‌ای، میوه‌ها و سبزیجات، از منشأ آنها تا حفاظت از منابع ژنتیکی آنها برای توسعه آینده مورد بحث قرار می‌گیرند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The genetic variability that developed in plants during their evolution is the basic of their domestication and breeding into the crops grown today for food, fuel and other industrial uses. This third edition of Plant Evolution and the Origin of Crop Species brings the subject up-to-date, with more emphasis on crop origins. Beginning with a description of the processes of evolution in native and cultivated plants, the book reviews the origins of crop domestication and their subsequent development over time. All major crop species are discussed, including cereals, protein plants, starch crops, fruits and vegetables, from their origins to conservation of their genetic resources for future development.





نظرات کاربران