ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Plant Cell and Tissue Culture for the Production of Food Ingredients

دانلود کتاب کشت سلول و بافت گیاهی برای تولید مواد اولیه غذایی

Plant Cell and Tissue Culture for the Production of Food Ingredients

مشخصات کتاب

Plant Cell and Tissue Culture for the Production of Food Ingredients

ویرایش: 1 
نویسندگان: , , , , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781461371557, 9781461547532 
ناشر: Springer US 
سال نشر: 1999 
تعداد صفحات: 285 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 11 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 34,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب کشت سلول و بافت گیاهی برای تولید مواد اولیه غذایی: علوم گیاهی، علوم غذایی، فیزیولوژی گیاهی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Plant Cell and Tissue Culture for the Production of Food Ingredients به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب کشت سلول و بافت گیاهی برای تولید مواد اولیه غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب کشت سلول و بافت گیاهی برای تولید مواد اولیه غذایی



توسعه تجاری مواد غذایی مشتق شده از کشت، توجه بین المللی را به خود جلب کرده است. از آنجایی که مصرف کنندگان در سال های اخیر به سلامت بیشتر توجه کرده اند، تقاضا برای مواد غذایی طبیعی و فیتوکمیکال های پیشگیری کننده از بیماری به شدت افزایش یافته است. کشت سلول و بافت گیاهی روشی جایگزین برای تولید کنترل شده این محصولات ارائه می دهد. نشان داده شده است که طیف وسیعی از مواد غذایی در فرهنگ تولید می شوند. پیشرفت های زیادی در پیشرفت این فناوری صورت گرفته تا جایی که تولید در مقیاس بزرگ امکان پذیر شده است. این کتاب از سمپوزیوم " کشت سلولی و بافتی گیاهی برای تولید مواد غذایی " که در تاریخ 13 تا 17 آوریل 1997 در نشست ملی جامعه شیمیایی آمریکا در سانفرانسیسکو، کالیفرنیا برگزار شد، تهیه شده است. در این کتاب، کارشناسان بین‌المللی در آکادمی، دولت و صنعت، پیشرفت‌های کنونی در زمینه کشت سلول‌ها و بافت‌های گیاهی را با تأکید ویژه بر کاربرد آن برای تولید مواد غذایی مورد بحث قرار می‌دهند. موضوعات مرتبط با جنبه‌های مختلف فناوری کشت سلولی و بافت گیاهی، از جمله مروری بر پیشرفت‌های اخیر در مطالعات مسیر متابولیک گیاه، توسعه فرآیند برای بهبود عملکرد، و طراحی و عملیات بیوراکتور برای تولید در مقیاس بزرگ، مورد بحث قرار می‌گیرد. ملاحظات اقتصادی و مسائل مربوط به توسعه تجاری مواد غذایی مشتق شده از فرهنگ در مواد تشکیل دهنده مورد بحث قرار می گیرد. همچنین شامل طرح‌های ارزیابی ایمنی و چارچوب‌های نظارتی تنظیم‌شده توسط سازمان‌های نظارتی در سراسر جهان است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Commercial development of cultured-derived food ingredients has attracted interna­ tional interest. As consumers have become more health conscious in recent years, the de­ mand for natural food ingredients and disease-preventative phytochemicals has increased tremendously. Plant Cell and Tissue Culture provides an alternative method for controlled production of these products. A wide range of food ingredients has been shown to be pro­ duced in culture. Much progress has been made in advancing this technology to the point that large-scale production has become possible. This book is developed from the Symposium "Plant Cell and Tissue Culture for Food Ingredient Production" which was held on April 13-17, 1997 at the American Chemical So­ ciety National Meeting in San Francisco, CA. In this book, international experts in acade­ mia, government, and industry discuss current advances in the field of plant cell and tissue culture with special emphasis on its application for food ingredient production. Topics re­ lated to various aspects of plant cell and tissue culture technology are discussed, including overviews of recent advances in plant metabolic pathway studies, process development for improving yields, and bioreactor design and operation for large-scale production. Economic considerations and issues related to the commercial development of culture-derived food in­ gredients are discussed. Also included are the safety assessment schemes and regulatory frameworks set up by regulatory agencies around the world.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-ix
Plant Cell and Tissue Culture for Food Ingredient Production....Pages 1-6
Plant Secondary Metabolism....Pages 7-22
Production of Aromatic Amino Acid Derivatives through Metabolic Engineering of Crop Plants....Pages 23-33
Vanillin Biosynthetic Pathways....Pages 35-43
Quantification of Metabolic Fluxes for Metabolic Engineering of Plant Products....Pages 45-60
Biosynthesis and Accumulation of Rosmarinic Acid in Plant Cell Cultures....Pages 61-73
Overview of Yield Improvement Strategies for Secondary Metabolite Production in Plant Cell Culture....Pages 75-83
Novel Approaches to Improve Plant Secondary Metabolite Production....Pages 85-100
Elicitation—Manipulating and Enhancing Secondary Metabolite Production....Pages 101-111
The Selectivity by Plant Biotransformation....Pages 113-120
Production of Betalains by Hairy Root Cultures of Beta Vulgaris L....Pages 121-127
Yield Improvement in Plant Cell Cultures by in Situ Extraction....Pages 129-138
Reactor Design for Root Culture....Pages 139-156
Medium Recycling as an Operational Strategy to Increase Plant Secondary Metabolite Formation....Pages 157-163
Production of Bioactive Metabolites by Cell and Tissue Cultures of Marine Macroalgae in Bioreactor Systems....Pages 165-184
Trichosanthes Kirilowii Plant Cell Culture in a 5 Liter Bioreactor....Pages 185-193
Economic Considerations for Food Ingredients Produced by Plant Cell and Tissue Culture....Pages 195-213
Commercial Production of Ginseng by Plant Tissue Culture Technology....Pages 215-224
Achieving Economic Feasibility for Moderate-Value Food and Flavor Additives....Pages 225-236
Plant Cell and Tissue Culture for Food Ingredient Production....Pages 237-250
The Safety Assessment of Flavor Ingredients Derived from Plant Cell and Tissue Culture....Pages 251-257
European Guidelines for Safety Evaluation of Flavourings Produced by Plant Tissue Culture....Pages 259-264
Food Ingredients from Plant Cell and Tissue Culture....Pages 265-274
Regulatory Issues....Pages 275-279
Regulations for Plant Cell Culture Derived Products in Japan....Pages 281-285
Back Matter....Pages 287-290




نظرات کاربران