دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1 نویسندگان: Korneel Vandenbroucke, Dr Michael Metzlaff (auth.), Paul Christou, Roxana Savin, Barry A. Costa-Pierce, Ignacy Misztal, C. Bruce A. Whitelaw (eds.) سری: ISBN (شابک) : 9781461457978, 1461457971 ناشر: Springer-Verlag New York سال نشر: 2013 تعداد صفحات: 1896 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 34 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب تولید مواد غذایی پایدار: کشاورزی، علوم غذایی، توسعه پایدار، ژنتیک و ژنومیک حیوانات، اصلاح نباتات/بیوتکنولوژی، تراریخته
در صورت تبدیل فایل کتاب Sustainable food production به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تولید مواد غذایی پایدار نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
افزایش جمعیت در دهههای آینده فشار شدیدی بر غذای انسان، خوراک حیوانات و تولید فیبر از اکوسیستمهای خشکی و اقیانوسی وارد میکند. پایداری زیستمحیطی و عدالت اجتماعی به طور فزایندهای عناصر مهمی در بحث در مورد چگونگی تضمین غذای کافی برای جمعیت رو به رشد جهانی هستند. تولید مواد غذایی پایدار با گردآوری تقریباً 90 مدخل بررسی شده از دایره المعارف علم و فناوری پایداری، پوشش جامعی از این حوزه حیاتی از تحقیقات فعلی ارائه می دهد. بخشهای مربوط به اصلاح نژاد حیوانات و ژنتیک برای غذا، علم و فناوری زراعی، کشاورزی اقیانوسها و علم و فناوری آبزیپروری پایدار، و دامهای تراریخته برای غذا، پیشرفتهای علمی پیشرفته را مورد بحث قرار میدهند و آنها را در شرایط علمی، زیستمحیطی و اخلاقی مناسب خود قرار میدهند. ، زمینه های اجتماعی-اقتصادی و سیاسی.
Population growth in the coming decades will put severe pressure on human food, animal feed, and fiber production from both land and ocean ecosystems. Environmental sustainability and social justice are increasingly important elements in debates on how to ensure adequate food for a growing global population. Gathering approximately 90 peer-reviewed entries from the Encyclopedia of Sustainability Science and Technology, Sustainable Food Production provides comprehensive coverage of this vital area of current research. Sections on animal breeding and genetics for food, crop science and technology, ocean farming and sustainable aquaculture science and technology, and transgenic livestock for food discuss state-of-the-art scientific advances, and place them in their proper scientific, environmental, ethical, socio-economic, and political contexts.
Front Matter....Pages i-xxix
Back Matter....Pages 1-17
....Pages 18-30