ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Sustainable food production

دانلود کتاب تولید مواد غذایی پایدار

Sustainable food production

مشخصات کتاب

Sustainable food production

ویرایش: 1 
نویسندگان: , , , , , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781461457978, 1461457971 
ناشر: Springer-Verlag New York 
سال نشر: 2013 
تعداد صفحات: 1896 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 34 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 46,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب تولید مواد غذایی پایدار: کشاورزی، علوم غذایی، توسعه پایدار، ژنتیک و ژنومیک حیوانات، اصلاح نباتات/بیوتکنولوژی، تراریخته



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 18


در صورت تبدیل فایل کتاب Sustainable food production به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب تولید مواد غذایی پایدار نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب تولید مواد غذایی پایدار



افزایش جمعیت در دهه‌های آینده فشار شدیدی بر غذای انسان، خوراک حیوانات و تولید فیبر از اکوسیستم‌های خشکی و اقیانوسی وارد می‌کند. پایداری زیست‌محیطی و عدالت اجتماعی به طور فزاینده‌ای عناصر مهمی در بحث در مورد چگونگی تضمین غذای کافی برای جمعیت رو به رشد جهانی هستند. تولید مواد غذایی پایدار با گردآوری تقریباً 90 مدخل بررسی شده از دایره المعارف علم و فناوری پایداری، پوشش جامعی از این حوزه حیاتی از تحقیقات فعلی ارائه می دهد. بخش‌های مربوط به اصلاح نژاد حیوانات و ژنتیک برای غذا، علم و فناوری زراعی، کشاورزی اقیانوس‌ها و علم و فناوری آبزی‌پروری پایدار، و دام‌های تراریخته برای غذا، پیشرفت‌های علمی پیشرفته را مورد بحث قرار می‌دهند و آنها را در شرایط علمی، زیست‌محیطی و اخلاقی مناسب خود قرار می‌دهند. ، زمینه های اجتماعی-اقتصادی و سیاسی.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Population growth in the coming decades will put severe pressure on human food, animal feed, and fiber production from both land and ocean ecosystems. Environmental sustainability and social justice are increasingly important elements in debates on how to ensure adequate food for a growing global population. Gathering approximately 90 peer-reviewed entries from the Encyclopedia of Sustainability Science and Technology, Sustainable Food Production provides comprehensive coverage of this vital area of current research. Sections on animal breeding and genetics for food, crop science and technology, ocean farming and sustainable aquaculture science and technology, and transgenic livestock for food discuss state-of-the-art scientific advances, and place them in their proper scientific, environmental, ethical, socio-economic, and political contexts.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xxix
Back Matter....Pages 1-17
....Pages 18-30




نظرات کاربران