ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Safeguarding Food Quality

دانلود کتاب حفظ کیفیت غذا

Safeguarding Food Quality

مشخصات کتاب

Safeguarding Food Quality

ویرایش: 1 
نویسندگان: , , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 0387563687, 9783540563686 
ناشر: Springer-Verlag Berlin Heidelberg 
سال نشر: 1993 
تعداد صفحات: 160 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 23 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 45,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب حفظ کیفیت غذا: علوم غذایی، شیمی تجزیه



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 18


در صورت تبدیل فایل کتاب Safeguarding Food Quality به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب حفظ کیفیت غذا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب حفظ کیفیت غذا



صنایع غذایی در حال انطباق قوی تر از گذشته با تقاضاها و نیازهای محصولات با کیفیت است. تشدید چارچوب قانونی شرایط و بین المللی شدن بازارها باعث ایجاد نگرانی بیشتر در مورد کیفیت و کاربرد هدفمند آن می شود. سیزدهمین کنفرانس بین المللی آنالیز بیوشیمیایی، کارگاهی را به همراه انجمن بین المللی بیوشیمی بالینی حیوانات (ISACB) در چارچوب "آنالیتیکا 1992" در مونیخ برای مقابله با این مجموعه مشکلات برگزار کرد. این کارگاه باید آگاهی و انگیزه را برای مسئولیت های جدید شیمی تجزیه تقویت کند و به ادغام روش های بیوشیمیایی به عنوان بخشی از مفهوم کنترل کیفیت جامع در تولید مواد غذایی با منشاء حیوانی کمک کند. این روش ها شامل معاینات پزشکی پیشگیرانه بر روی حیوان زنده، نظارت بر عوامل مضر در محیط آن، و همچنین تجزیه و تحلیل باقی مانده در خوراک آن و غذای واقعی است. هدف این کارگاه: - تشدید گفتگو بین تحقیقات کاربردی، توسعه و بهره‌برداری - نشان دادن فرصت‌های جدیدی که شیمی تجزیه ارائه می‌کند و آماده‌سازی راه برای معرفی آنها، - نشان دادن روش‌ها، مفاهیم جدید. و پیشرفت‌های اولیه - برای نتیجه‌گیری از روندها و گرایش‌ها و همچنین الزامات آینده.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The food industry is in the process of adapting itself more strongly than previously to the demands and needs for quality products. Tightening up the legal framework of conditions and the internationalization of the markets are compelling a further development of concern over quality and its purposeful application. The 13th International Conference on Biochemical Analysis organized a workshop together with the International Society of Animal Clinical Biochemistry (ISACB) within the framework of "Analytica 1992" in Munich to come to grips with this complex of problems. This workshop should reinforce the awareness and motivation for the new responsibilities of analytical chemistry and contribute to the integration of biochemical methods as part of a comprehensive quality control concept in the production of foodstuffs of animal origin. These methods include preventive medical checkups on the living animal, the monitoring of deleterious factors in its environment, as well as analysis of residues in its feed and the actual food. The aim of this workshop was: - to intensify the dialogue between applied research, development, and utiliza­ tion, - to demonstrate the new opportunities that analytical chemistry has to offer and to prepare the way for their introduction, - to show new methods, concepts, and prototypal developments - to draw conclusions from trends and tendencies, as well as future requirements.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages I-XII
Introduction....Pages 1-2
Food Quality—Definition and a Holistic View....Pages 3-15
Quality Assurance: The Strategy for the Production of Safe Food Products with High Quality....Pages 17-27
Dry Chemistry in the Evaluation of Food Quality and Composition....Pages 29-43
An Enzymatic Sensor for Measurements in Complex Liquids....Pages 45-57
Evaluation of Residues and Contaminants in Food: Difficulties and Significance....Pages 59-74
Milk Screening Tests for Herd Health Controlling and for Milk Quality Determination....Pages 75-83
Influence of Feed on Residues and Contaminants in Milk....Pages 85-96
Determination of Bioactive Peptides in Milk....Pages 97-110
New Analytical Methods for the Detection of Veterinary Drugs in Milk....Pages 111-119
Assignment of Analysis in a CAQ-concept of the Pork Production Chain....Pages 121-133
Prospects for On-line Quality Measurements....Pages 135-145
Impurities in Meat — Sources and Influences....Pages 147-156
Back Matter....Pages 157-159




نظرات کاربران