ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Robinson: Modern Dairy Technology: Volume 1 Advances in Milk Processing

دانلود کتاب Robinson: Technology Modern Dairy: جلد 1 پیشرفت در فرآوری شیر

Robinson: Modern Dairy Technology: Volume 1 Advances in Milk Processing

مشخصات کتاب

Robinson: Modern Dairy Technology: Volume 1 Advances in Milk Processing

ویرایش: 1 
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781461358534, 1461358531 
ناشر: Springer US 
سال نشر: 1994 
تعداد صفحات: 490 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 43 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 30,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب Robinson: Technology Modern Dairy: جلد 1 پیشرفت در فرآوری شیر: علوم غذایی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 5


در صورت تبدیل فایل کتاب Robinson: Modern Dairy Technology: Volume 1 Advances in Milk Processing به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب Robinson: Technology Modern Dairy: جلد 1 پیشرفت در فرآوری شیر نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب Robinson: Technology Modern Dairy: جلد 1 پیشرفت در فرآوری شیر



صنایع لبنی در بسیاری از کشورها سهم عمده ای در ظرفیت تولید بخش مواد غذایی دارد و از آنجایی که بیشتر اجزای شیر در غذاهای فرآوری شده استفاده می شود، بنابراین این اهمیت احتمالاً افزایش می یابد. در حال حاضر عملیات لبنیات از حمل و نقل مستقیم شیر مایع تا تولید اقلام مصرفی بسیار پیچیده را شامل می شود، و نکته قابل توجه این است که تمام این فعالیت ها بر اساس ماده خامی است که به راحتی در دمای محیط فاسد شدنی می شود. این موقعیت رقابتی و تجاری، همراه با این واقعیت که عموم مردم به محصولات لبنی توجه زیادی دارند، نشان دهنده میزانی است که تولیدکنندگان و فرآوری‌کنندگان شیر برای اطمینان از اینکه محصولات خرده‌فروشی هم مغذی و هم از نظر بهداشتی قابل قبول هستند، ترکیب شده‌اند. دستیابی به این اهداف، و با هزینه معقول، تا حد زیادی به پیشرفت هایی بستگی دارد که در حمل و نقل حجم زیادی از شیر انجام شده است. این دستگاه و تجهیزات درگیر است که زمینه واقعی این کتاب دو جلدی را فراهم می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

The dairy industry is, in many countries, a major contributor to the manufacturing capacity of the food sector, and as more components of milk are utilised in processed foods, so this importance is likely to grow. Already dairy operations range from the straightforward handling of liquid milk through to the production of highly sophisticated consumer items, and it is of note that all this activity is based on a raw material that is readily perishable at ambient temperatures. This competitive, commercial position, together with the fact that the general public has a high regard for dairy products, is an indication of the extent to which milk producers and processors have combined to ensure that retail prO(;lucts are both nutritious and hygienically acceptable. Achievement of these aims, and at reasonable cost, has depended in large measure on the advances that have been made in the handling of large volumes of milk. Thus, factories designed to handle millions of litres of milk per week are now commonplace, and it is the plant and equipment involved that provides the factual background for this two-volume book.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xii
Heat Treatment of Milk....Pages 1-60
Developments in Cream Separation and Processing....Pages 61-105
Production of Butter and Dairy Based Spreads....Pages 107-158
Drying of Milk and Milk Products....Pages 159-254
Protection against Fire and Explosion in Spray Dryers....Pages 255-272
Membrane Processing of Milk....Pages 273-311
Utilisation of Milk Components: Whey....Pages 313-373
Utilisation of Milk Components: Casein....Pages 375-432
Automation in the Dairy....Pages 433-472
Back Matter....Pages 473-485




نظرات کاربران