ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب World Vegetables: Principles, Production, and Nutritive Values

دانلود کتاب سبزیجات جهان: اصول، تولید و ارزش های غذایی

World Vegetables: Principles, Production, and Nutritive Values

مشخصات کتاب

World Vegetables: Principles, Production, and Nutritive Values

ویرایش: 2 
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781461377566, 9781461560159 
ناشر: Springer US 
سال نشر: 1997 
تعداد صفحات: 859 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 19 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 50,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب سبزیجات جهان: اصول، تولید و ارزش های غذایی: جنگلداری، علوم غذایی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 10


در صورت تبدیل فایل کتاب World Vegetables: Principles, Production, and Nutritive Values به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب سبزیجات جهان: اصول، تولید و ارزش های غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب سبزیجات جهان: اصول، تولید و ارزش های غذایی



این رساله گسترده و جامع که کاملاً اصلاح شده و به‌روز شده است، بسیاری از جنبه‌های مختلف سبزیجات را از دیدگاه بین‌المللی بررسی می‌کند. تنوع و عمق پوشش سبزیجات تا حد زیادی به دلیل سابقه و تجربیات گسترده نویسندگان، وینسنت روباتسکی و ماس یاماگوچی، و همچنین ورودی قابل توجه همکاران و داوران متخصص است.
این متن با سازماندهی منطقی، پر از تصاویر، عکس‌ها و جداول متعدد، با مقدمه‌ای آسان برای موضوعاتی مانند: نقش فعلی سبزیجات به عنوان یک محصول غذایی جهانی، منشاء و طبقه‌بندی سبزیجات، سبزیجات در تغذیه انسان، و سموم گیاهی و فرهنگ عامه در مورد سبزیجات. مطالب پیش زمینه در مورد اصول اساسی برای رشد محصولات زراعی و تولید در شرایط نامطلوب نیز در این بخش ارائه شده است. بسیاری از مطالب پوشش داده شده در این کتاب بر سبزیجات اصلی و فرعی، منشاء آنها، طبقه بندی، گیاه شناسی، فیزیولوژی، تولید و حمل و نقل پس از برداشت، و ترکیب و استفاده متمرکز است. علاوه بر این، آمار تولید جهانی فعلی برای بسیاری از محصولات سبزی و همچنین فهرستی از بیماری های مهم، حشرات و سایر آفات برای بسیاری از گروه های خانواده ارائه شده است.
ویژگی‌های جدید این نسخه عبارتند از: *سه فصل جدید که قارچ‌ها، سبزیجات آبزی، گیاهان و ادویه‌ها را پوشش می‌دهد *چند جدول پیوستی که سبزیجات را بر اساس خانواده، جنس، گونه، ارزش غذایی، و شرایط نگهداری توصیه شده برای بسیاری از سبزیجات فهرست می‌کنند. فصل مقدماتی پیشینه ای عالی از نقش سبزیجات برای دانش آموزان مبتدی و پیشرفته چه در ایالات متحده و چه در سراسر جهان ارائه می دهد. فصل‌های بعدی به متخصصان ترویج، اساتید، آژانس‌های کشاورزی، تولیدکنندگان تجاری، و پرسنل صنعت فرآوری و بذر، درک بهتری از گونه‌های گیاهی جداگانه ارائه می‌دهند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Completely revised and up-to-date, this wide-ranging, comprehensive treatise examines the many different aspects of vegetables from an international perspective. The diversity and depth of coverage of vegetables is largely due to the extensive background and experiences of the authors, Vincent Rubatzky and Mas Yamaguchi, as well as considerable input from colleagues and expert reviewers.
This logically-organized text, filled with numerous illustrations, photographs, and tables, begins with an easy-to-read introduction to such topics as: the current role of vegetables as a world food crop, the origin and classification of vegetables, vegetables in human nutrition, and plant toxicants and folklore concerning vegetables. Background material on the basic principles for growing crops and production under adverse conditions are also featured in this section. Much of the material covered in the book focuses on the major and minor vegetables, their origin, taxonomy, botany, physiology, production and post harvest handling, and composition and use. In addition, current world production statistics are provided for many vegetable crops as well as listings of important diseases, insects, and other pests for many family groups.
New features of this edition include: *Three new chapters covering mushrooms, aquatic vegetables, and herbs and spices *several appendix tables listing vegetables according to family, genus, species, nutritive value, and recommended storage conditions for many vegetables The introductory chapter offers an excellent background of the role of vegetables for the beginning and advanced students, both in the U.S. and worldwide. The chapters following provide extension professionals, professors, agricultural agencies, commercial growers, and processing and seed industry personnel with a better understanding of individual vegetable species.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xxiv
Front Matter....Pages 1-1
World Population, Land Area, and Food Situation....Pages 3-16
Origin, Evolution, Domestication, and Improvement of Vegetables....Pages 17-28
Vegetable Classification....Pages 29-33
Importance of Vegetables in Human Nutrition....Pages 34-41
Toxic Substances and Some Folk and Medicinal Uses of Vegetables....Pages 42-55
Front Matter....Pages 57-57
Environmental Factors Influencing the Growth of Vegetables....Pages 59-80
Controlling Climate for Vegetable Production in Adverse Climates and During Off-Seasons....Pages 81-94
Front Matter....Pages 95-95
Global View of Vegetable Usage....Pages 97-102
Front Matter....Pages 103-103
White or Irish Potato....Pages 105-129
Sweet Potato....Pages 130-146
Cassava....Pages 147-161
Yams, Dioscorea ....Pages 162-182
Edible Aroids:....Pages 183-203
Other Underground Starchy Vegetables....Pages 204-234
Sweet Corn, Zea mays L.....Pages 235-252
Plantain, Starchy Banana, Breadfruit, and Jackfruit....Pages 253-276
Front Matter....Pages 277-277
Alliums....Pages 279-332
Lettuce and Other Composite Vegetables....Pages 333-370
Cole Crops, Other Brassica , and Crucifer Vegetables....Pages 371-417
Carrot, Celery, and Other Vegetable Umbels....Pages 418-456
Front Matter....Pages 277-277
Spinach, Table Beets, and Other Vegetable Chenopods....Pages 457-473
Peas, Beans, and Other Vegetable Legumes....Pages 474-531
Tomatoes, Peppers, Eggplants, and Other Solanaceous Vegetables....Pages 532-576
Cucumber, Melons, Watermelons, Squash, and Other Cucurbits....Pages 577-639
Other Succulent Vegetables....Pages 640-703
Aquatic Vegetables....Pages 704-722
Edible Mushrooms....Pages 723-744
Condiment Herbs and Spices....Pages 745-755
Back Matter....Pages 757-843




نظرات کاربران