دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 2
نویسندگان: John Michael Forbes
سری:
ISBN (شابک) : 9781845932794, 1845932803
ناشر: CABI North American Office
سال نشر: 2007
تعداد صفحات: 462
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Voluntary food intake and diet selection in farm animals به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب دریافت داوطلبانه غذا و انتخاب رژیم در حیوانات مزرعه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب شامل بررسی بهروز و متمرکزتر پیشرفتها در درک مصرف داوطلبانه غذا و ایدهها و مطالعات جدید مرتبط با انتخاب رژیم غذایی است. فصلهای جدید معرفی میشوند و فصلهای قدیمی با استفاده از ارجاع گسترده به کتابها و نقدها، بازنویسی و به سبکی خواندنیتر سازماندهی میشوند. این کتاب برای متخصصان تغذیه حیوانات، دامپزشکان، صاحبان و مدیران مزارع، دامپزشکان و دانشجویان در نظر گرفته شده است.
This book contains an up to date and more focused examination of developments in the understanding of voluntary food intake and new ideas and studies related to diet selection. New chapters are introduced and old ones are rewritten and reorganized in a more readable style by using extensive reference to books and reviews. The book is intended for animal nutritionists, animal scientists, farm owners and managers, veterinarians and students.
Contents......Page 5
Preface......Page 7
1 Introduction......Page 9
2 Feeding Behaviour......Page 20
3 Feedbacks from the Gastrointestinal Tract......Page 49
4 Metabolites and Hormones......Page 77
5 Central Nervous System and the Special Senses......Page 99
6 Learning about Food: Conditioned Preferences and Aversions......Page 125
7 Diet Selection: Principles......Page 152
8 Diet Selection: Practicalities......Page 179
9 Integrative Theories of Food Intake Control......Page 196
10 Minimal Total Discomfort......Page 211
11 Diet Digestibility, Energy Concentration and Supplementation of Forages......Page 227
12 Protein and Other Nutrients......Page 251
13 Appetites for Specific Nutrients......Page 269
14 Silage......Page 295
15 Growth and Fattening......Page 318
16 Reproduction and Lactation......Page 349
17 Environmental Factors Affecting Intake......Page 373
18 Epilogue......Page 399
References......Page 415
B......Page 456
F......Page 457
L......Page 458
P......Page 459
S......Page 460
Z......Page 461