دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: نویسندگان: J Wiseman, M A Varley سری: ISBN (شابک) : 0851995322, 9780851995328 ناشر: CABI Publishing سال نشر: 2001 تعداد صفحات: 340 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب The Weaner pig : nutrition and management به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب خوک Weaner: تغذیه و مدیریت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب بر تغذیه و مدیریت خوکهای از شیر گرفته، توضیح بیشتر در مورد رشد، نیازهای تغذیهای و تغذیه، فیزیولوژی گوارش، ایمنی روده و سلامت روده، بیماریهای رودهای و تنفسی، و رفتار خوکها تمرکز دارد. سیستمهای از شیر گرفتن، مدیریت عملی و مسکن برای بچههای شیرخوار، و همچنین آلایندههای هوایی تولید شده از تولید شیرخوار و تأثیر آنها بر محیطزیست نیز مورد بحث قرار گرفتهاند.
This book focuses on the nutrition and management of weaner pigs, elaborating on the growth, nutritional requirements and feeding, digestive physiology, enteric immunity and gut health, enteric and respiratory diseases, and behaviour of piglets. Weaning systems, practical management and housing for weaners, as well as aerial pollutants produced from weaner production and the impact of these on the environment, are also discussed.