ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The Weaner pig : nutrition and management

دانلود کتاب خوک Weaner: تغذیه و مدیریت

The Weaner pig : nutrition and management

مشخصات کتاب

The Weaner pig : nutrition and management

ویرایش:  
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 0851995322, 9780851995328 
ناشر: CABI Publishing 
سال نشر: 2001 
تعداد صفحات: 340 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 54,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب The Weaner pig : nutrition and management به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب خوک Weaner: تغذیه و مدیریت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب خوک Weaner: تغذیه و مدیریت

این کتاب بر تغذیه و مدیریت خوک‌های از شیر گرفته، توضیح بیشتر در مورد رشد، نیازهای تغذیه‌ای و تغذیه، فیزیولوژی گوارش، ایمنی روده و سلامت روده، بیماری‌های روده‌ای و تنفسی، و رفتار خوک‌ها تمرکز دارد. سیستم‌های از شیر گرفتن، مدیریت عملی و مسکن برای بچه‌های شیرخوار، و همچنین آلاینده‌های هوایی تولید شده از تولید شیرخوار و تأثیر آن‌ها بر محیط‌زیست نیز مورد بحث قرار گرفته‌اند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This book focuses on the nutrition and management of weaner pigs, elaborating on the growth, nutritional requirements and feeding, digestive physiology, enteric immunity and gut health, enteric and respiratory diseases, and behaviour of piglets. Weaning systems, practical management and housing for weaners, as well as aerial pollutants produced from weaner production and the impact of these on the environment, are also discussed.





نظرات کاربران