ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Diet and Resistance to Disease

دانلود کتاب رژیم غذایی و مقاومت در برابر بیماری

Diet and Resistance to Disease

مشخصات کتاب

Diet and Resistance to Disease

ویرایش:  
نویسندگان: ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781461592006, 1461592003 
ناشر: Springer US 
سال نشر: 1981 
تعداد صفحات: 221 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 22 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 52,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 8


در صورت تبدیل فایل کتاب Diet and Resistance to Disease به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب رژیم غذایی و مقاومت در برابر بیماری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب رژیم غذایی و مقاومت در برابر بیماری



به طور شهودی، متوجه می‌شویم که حیواناتی که خوب تغذیه می‌شوند و به خوبی از آنها مراقبت می‌شود، سالم‌تر از حیواناتی هستند که خوب تغذیه نمی‌شوند یا به خوبی از آنها مراقبت نمی‌شود. اگرچه متخصصان تغذیه مدت‌هاست که نگران حداقل مواد مغذی مورد نیاز برای حداکثر سرعت رشد و نگهداری بوده‌اند، اما اخیراً محققان شروع به بررسی نیازهای تغذیه‌ای که سلامت مطلوب را فراهم می‌کنند، کرده‌اند. روش‌های پیچیده ایمونولوژی به محققان این امکان را داده است که شاخص‌های مقاومت در برابر بیماری‌ها را مانند ایمنی سلولی، عملکرد لنفوسیت‌ها و عملکرد ماکروفاژها تعریف کنند. هنگامی که این ابزارهای ایمونولوژیکی با روش‌های کلاسیک تحقیقات تغذیه ترکیب می‌شوند، می‌توان تعیین کرد که چگونه ترکیبات رژیم غذایی بر هر یک از این سیستم‌های ایمنی سلولی تأثیر می‌گذارند و درک کلی از چگونگی تأثیر این سیستم‌ها بر مقاومت در برابر بیماری به دست می‌آید. این سمپوزیوم برای گرد هم آوردن افرادی که بر روی مشکلات تغذیه ای مختلف که رابطه متقابلی با مقاومت در برابر بیماری دارند، دور هم جمع می کند تا این حوزه ایمونولوژی تغذیه که به سرعت در حال گسترش است، مورد بازبینی قرار گیرد. ما احساس کردیم که بخش کشاورزی و غذای انجمن شیمی آمریکا یک انجمن ایده آل برای ارائه این مطالب است. در ارتباط با تغذیه و عفونت، دو حوزه مهم باید در نظر گرفته شود: (1) بهداشت عمومی، i. ه. پیشگیری و درمان بیماری های انسانی و اختلالات متابولیک؛ و (2) تولید دام زنده و طیور. تولید گوشت، الیاف و مواد حیوانی همچنان عملیات فشرده تری در سیستم کشاورزی این کشور و جهان است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Intuitively, we realize that animals that are well fed and well cared for are healthier than animals that are not well fed or well cared for. Although nutritionists have long been concerned with minimum nutrient requirements for maximal growth rate and maintenance, it has been only recently that investiagators have begun to look at the nutritional requirements that provide optimal health. The increasingly sophisticated methods of immunology have allowed investigators to define indicators of resistance to disease such as cell mediated immunity, lymphocyte functions, and macrophage functions. When these immunological tools are combined with the classical methods of nutrition research it is possible to determine how dietary constituents affect each of these cellular immune systems, and to gain an overall understanding of how these systems affect resistance to disease. This symposium was organized to bring together people working on various nutritional problems that have an interrelationship to resistance to disease, so that this rapidly expanding area of nutritional immunology could be reviewed. We felt that the Agricultural and Food Division of the American Chemical Society was an ideal forum to present this material. In relating nutrition and infection, two areas of importan~e must be considered: (1) public health, i. e. , the prevention and treatment of human disease and metabolic disorders; and (2) live­ stock and poultry production. The production of meat, fibre, and animal materials continues to be a more intensive operation in the agricultural system of this country and the world.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-vii
Ascorbic Acid and the Immune Response....Pages 1-25
Vitamin E, Immunity and Disease Resistance....Pages 27-42
Anti-Inflammatory, Immunologic and Carcinostatic Attributes of Selenium in Experimental Animals....Pages 43-62
Effects of Dietary Folate, Vitamin B 12 and Methionine/Choline Deficiency on Immune Function....Pages 63-91
Role of the B Vitamins in the Immune Response....Pages 93-106
Effect of Dietary Zinc Deficiency on Lymphocyte Function in the Mouse....Pages 107-119
The Role of Copper in Metabolic Disorders....Pages 121-137
Antimicrobial Properties of Iron-Binding Proteins....Pages 139-154
A Possible Role of Iron Deficiency in Gastric Cancer in Colombia....Pages 155-181
Host Defense Mechanisms in Protein Energy Malnutrition....Pages 183-209
Back Matter....Pages 211-220




نظرات کاربران