ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Coffee: Botany, Biochemistry and Production of Beans and Beverage

دانلود کتاب قهوه: گیاه شناسی، بیوشیمی و تولید حبوبات و نوشیدنی

Coffee: Botany, Biochemistry and Production of Beans and Beverage

مشخصات کتاب

Coffee: Botany, Biochemistry and Production of Beans and Beverage

دسته بندی: بیوشیمی
ویرایش: 1 
نویسندگان: , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781461566571, 1461566576 
ناشر: Springer US 
سال نشر: 1985 
تعداد صفحات: 466 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 51 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 37,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب قهوه: گیاه شناسی، بیوشیمی و تولید حبوبات و نوشیدنی: است



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 11


در صورت تبدیل فایل کتاب Coffee: Botany, Biochemistry and Production of Beans and Beverage به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب قهوه: گیاه شناسی، بیوشیمی و تولید حبوبات و نوشیدنی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب قهوه: گیاه شناسی، بیوشیمی و تولید حبوبات و نوشیدنی



ما در عصری زندگی می‌کنیم که تغییرات علمی و اجتماعی دائماً در حال افزایش است که توسط پیشرفت‌های آموزش، فناوری و ارتباطات مدرن به وجود آمده است. این زمان پرسش و برداشت های جدیدی است که بر تمام جنبه های زندگی روزمره ما تأثیر می گذارد. با افزایش فراوانی موضوعاتی مطرح می شود که پاسخ ها و رویکردهای جدید را می طلبد. این امر مسئولیت کسانی را که در تعیین شکل آینده دنیای قهوه دخیل هستند افزایش می دهد. وابستگی کشورهای در حال توسعه به درآمد حاصل از تجارت قهوه، ظهور تکنیک‌های جدید فرآوری، پیامدهای سلامتی و پرسش‌های مربوط به کیفیت قهوه در فنجان از جمله موضوعات مرتبط با قهوه است. دانش مورد نیاز برای تشکیل مبنایی برای حل این مسائل به نفع انبوهی از مصرف کنندگان قهوه تنها از طریق جمع آوری سیستماتیک اطلاعات و ارزیابی بعدی آن ایجاد می شود. علم و فناوری مدرن ابزارهای ضروری برای این تلاش ها را فراهم می کند. این کتاب باید به عنوان محرکی برای تفکر و خلاقیت عمل کند تا مسائلی که صنعت با آن مواجه است به طور کامل تحلیل شود و آینده ای سالم برای قهوه تضمین شود. این یک گام رو به جلو در پی ریزی پایه های آینده قهوه است. الکساندر اف. بلترائو، مدیر اجرایی سازمان بین‌المللی قهوه لندن مقدمه ما مدت‌هاست که مجذوب قهوه شده‌ایم و در موارد بسیاری از نبود متن جامعی که با جنبه‌های علمی گوناگون سروکار داشته باشد ابراز تاسف کرده‌ایم. با تشویق تیم هاردویک از Croom Helm Ltd، تصمیم گرفتیم منابع خود را جمع کنیم و چنین جلد چند نویسنده ای تولید کنیم.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

We live in an era of constantly accelerating scientific and social change brought about by developments in education, technology and modem communication. This is a time of questioning and new perceptions affecting all facets of our daily lives. With increasing frequency issues are being raised which demand answers and new approaches. This increases the responsibility of those involved in determining the future shape of the world of coffee. The dependence of developing countries on income generated from trade in coffee, the emergence of new processing techniques, health implications and questions of quality of coffee in the cup are among the issues related to coffee. The knowledge required to form the basis to resolve these issues for the benefit of the multitudes of coffee drinkers will be generated only through the systematic build up of information and its subsequent evaluation. Science and modem technology provide essential tools for these endeavours. This book should act as a stimulant to thought and creativity so the issues facing the industry may be fully analysed and a healthy future for coffee secured. It marks a step forward in laying the foundation for coffee's future. Alexandre F. Beltrao Executive Director International Coffee Organisation London PREFACE We have long been fascinated by coffee and on many occasions bemoaned the lack of a comprehensive text dealing with the varied scientific aspects. With the encouragement of Tim Hardwick of Croom Helm Ltd, we decided to pool our resources and produce just such a multi-author volume.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages iii-xv
A History of Coffee....Pages 1-12
Botanical Classification of Coffee....Pages 13-47
Coffee Selection and Breeding....Pages 48-96
Climate and Soil....Pages 97-107
Physiology of the Coffee Crop....Pages 108-134
Mineral Nutrition and Fertiliser Needs....Pages 135-156
Cultural Methods....Pages 157-207
Pest Control....Pages 208-218
Control of Coffee Diseases....Pages 219-229
Green Coffee Processing....Pages 230-250
World Coffee Trade....Pages 251-283
The Microscopic Structure of the Coffee Bean....Pages 284-304
Chemical and Physical Aspects of Green Coffee and Coffee Products....Pages 305-374
The Technology of Converting Green Coffee into the Beverage....Pages 375-393
The Physiological Effects of Coffee Consumption....Pages 394-439
Back Matter....Pages 440-457




نظرات کاربران