ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب The oat crop : production and utilization

دانلود کتاب محصول جو دوسر: تولید و استفاده

The oat crop : production and utilization

مشخصات کتاب

The oat crop : production and utilization

ویرایش: 1st ed 
نویسندگان:   
سری: World crop series 
ISBN (شابک) : 0412373106, 9780412373107 
ناشر: Chapman & Hall 
سال نشر: 1995 
تعداد صفحات: 604 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 59 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 41,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 16


در صورت تبدیل فایل کتاب The oat crop : production and utilization به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب محصول جو دوسر: تولید و استفاده نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب محصول جو دوسر: تولید و استفاده

این کتاب جو دوسر را به طور عمیق پوشش می دهد، از جمله پوشش تاریخچه محصول، گیاه شناسی، پرورش، فرآوری و کاربردهای غذایی. ویراستار فهرستی چشمگیر از مشارکت‌کنندگان بین‌المللی را گردآوری کرده است، و کتابی را ارائه می‌کند که اثر قطعی در این زمینه است که مورد علاقه همه کسانی است که با این محصول مرتبط هستند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

This book covers oats in depth, including coverage of the crop's history, botany, breeding, processing and food uses. The editor has drawn together an impressive list of international contributors, providing a book which is the definitive work on the subject, of interest to all those involved with the crop.





نظرات کاربران