ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Molecular Approaches to Improving Food Quality and Safety

دانلود کتاب رویکردهای مولکولی برای بهبود کیفیت و ایمنی مواد غذایی

Molecular Approaches to Improving Food Quality and Safety

مشخصات کتاب

Molecular Approaches to Improving Food Quality and Safety

ویرایش: 1 
نویسندگان: , , , ,   
سری:  
ISBN (شابک) : 9781468480702, 1468480707 
ناشر: Springer US 
سال نشر: 1995 
تعداد صفحات: 253 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 24 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 40,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب رویکردهای مولکولی برای بهبود کیفیت و ایمنی مواد غذایی: علوم غذایی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 12


در صورت تبدیل فایل کتاب Molecular Approaches to Improving Food Quality and Safety به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب رویکردهای مولکولی برای بهبود کیفیت و ایمنی مواد غذایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب رویکردهای مولکولی برای بهبود کیفیت و ایمنی مواد غذایی



تحقیقات مرسوم ایمنی و کیفیت مواد غذایی به طور سنتی با کل ارگانیسم یا محصول غذایی، اعم از گیاهی یا حیوانی، یا با میکروارگانیسم‌هایی که با این گیاهان و حیوانات مولد غذا در مراحل مختلف رشد، نمو و بلوغ مرتبط هستند، سروکار دارد. . با این حال، روش‌های تحقیق مرسوم دیگر برای ایجاد بهبود کیفیت و ایمنی مواد غذایی که در بازار امروز مورد تقاضای مصرف‌کنندگان تحصیل‌کرده و پیشرفته هستند، کافی نیستند. به طور کلی تصور می شود که کیفیت بهبود یافته به معنای (l) محصولات بدون لک، به ویژه میوه ها و سبزیجات، و (2) عملکرد مطلوب پروتئین، کربوهیدرات ها و چربی ها در دانه های روغنی غلات و مانند آن برای دستیابی به هدف مورد نظر در فرآوری غذاها است. به عنوان مثال، ویژگی های خمیر برای تهیه نان یا پاستا. با این حال، این همچنین به معنای در دسترس بودن مواد مغذی و جذاب در تمام گروه های غذایی است که می توانند به سرعت و به راحتی تهیه شوند. این امر تغذیه بهینه را به ویژه در کودکان، سالمندان و گروه‌های با نیازهای ویژه ضروری می‌سازد و به مصرف‌کنندگان آگاه از سلامتی اجازه می‌دهد کالری دریافتی خود را با نیازهای فردی برای دستیابی و حفظ وزن مطلوب مطابقت دهند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Conventional food safety and quality research have traditionally dealt with the whole organism or food product, either plant or animal, or with the microorganisms that associate with these food-producing plants and ani­ mals at various stages of growth, development, and maturation. However, conventional research methods no longer are sufficient to bring about the improvements in quality and safety of foods that are demanded in today's marketplace by increasingly educated and sophisticated consumers. Improved quality has generally been thought to mean (l) unblemished products, particularly fruits and vegetables, and (2) the desired functional­ ity of protein, carbohydrates, and fats in grain oilseeds and the like to achieve the intended purpose in processing foods; for example, dough char­ acteristics to make bread or pasta. However, it also means the year-round ready availability of nutritious and appealing choices in all food groups that can be quickly and easily prepared. This promotes optimum nutrition, particularly necessary in children, the elderly, and special-needs groups, and it allows health conscious consumers to match their calorie intake with indi­ vidual needs to achieve and maintain desirable body weight.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-x
Enhancing the Nutritional Quality of Crop Plants: Design, Construction, and Expression of an Artificial Plant Storage Protein Gene....Pages 1-36
Deamidation and Phosphorylation to Improve Protein Functionality in Foods....Pages 37-59
Natural Enzyme and Biocontrol Methods for Improving Fruits and Fruit Quality....Pages 61-82
Safety Evaluation of Food Enzymes from Genetically Engineered Organisms....Pages 83-98
Toward the Genetic Engineering of Disease Resistance in Plants: The Transfer of Pea Genes to Potatoes....Pages 99-111
Automated System for Microbial Screening/Breeding....Pages 113-150
DNA Probes for the Identification of Pathogenic Foodborne Bacteria and Viruses....Pages 151-188
Rapid Methods for the Detection of Listeria ....Pages 189-204
Molecular Strategies for Reducing Aflatoxin Levels in Crops before Harvest....Pages 205-228
Molecular Strategies for Improving the Quality of Muscle Food Products....Pages 229-241
Back Matter....Pages 242-246




نظرات کاربران