ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Modern Food Microbiology

دانلود کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن

Modern Food Microbiology

مشخصات کتاب

Modern Food Microbiology

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری: Modern Food Microbiology 
ISBN (شابک) : 9789401164825, 9789401164801 
ناشر: Springer Netherlands 
سال نشر: 1992 
تعداد صفحات: 702 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 13 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 59,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن: علوم غذایی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 18


در صورت تبدیل فایل کتاب Modern Food Microbiology به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی



فهرست مطالب

Front Matter....Pages i-xiii
Front Matter....Pages 1-1
History of Microorganisms in Food....Pages 3-10
Front Matter....Pages 11-11
Taxonomy, Role, and Significance of Microorganisms in Foods....Pages 13-37
Intrinsic and Extrinsic Parameters of Foods That Affect Microbial Growth....Pages 38-62
Incidence and Types of Microorganisms in Foods....Pages 63-93
Front Matter....Pages 95-95
Culture, Microscopic, and Sampling Methods....Pages 97-121
Physical, Chemical, and Immunologic Methods....Pages 122-165
Bioassay and Related Methods....Pages 166-184
Front Matter....Pages 185-185
Spoilage of Fruits and Vegetables....Pages 187-198
Spoilage of Fresh and Processed Meats, Poultry, and Seafood....Pages 199-233
Spoilage of Miscellaneous Foods....Pages 234-248
Front Matter....Pages 249-249
Food Preservation with Chemicals....Pages 251-289
Radiation Preservation of Foods and Nature of Microbial Radiation Resistance....Pages 290-313
Low-Temperature Food Preservation and Characteristics of Psychrotrophic Microorganisms....Pages 314-334
High-Temperature Food Preservation and Characteristics of Thermophilic Microorganisms....Pages 335-355
Preservation of Foods by Drying....Pages 356-370
Fermented Foods and Related Products of Fermentation....Pages 371-409
Front Matter....Pages 411-411
Indicators of Food Microbial Quality and Safety....Pages 413-433
Microbiological Safety of Foods....Pages 434-452
Front Matter....Pages 453-453
Staphylococcal Gastroenteritis....Pages 455-478
Food Poisoning Caused by Gram-Positive Sporeforming Bacteria....Pages 479-509
Front Matter....Pages 453-453
Foodborne Listeriosis....Pages 510-552
Foodborne Gastroenteritis Caused by Salmonella, Shigella , and Escherichia ....Pages 553-582
Foodborne Gastroenteritis Caused by Vibrio, Yersinia , and Campylobacter Species....Pages 583-610
Foodborne Animal Parasites....Pages 611-640
Other Proved and Suspected Foodborne Agents: Mycotoxins, Viruses, Aeromonas, Plesiomonas , Scombroid, and Paralytic Shellfish Poisonings....Pages 641-669
Back Matter....Pages 671-701




نظرات کاربران